Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria 123

DAGA JAGA może ktoś udostępnić jej FB?

Polecane posty

Mam rozdwojenie jaźni, sama siebie pytam jaki mam pseudonim :( jeżuuu, że mi się chciało zakładać tyle kont i ciągle się tak przelogowywac :-]

Gość gość
Jak to po co jej profil fb? Pewnie chcialaby sie przy nim pobrandzlowac.

Gość gość
Autorko, ja ci moge dać linka do mojej d/u/p/y, chcesz? A nie, sorry, moja d/u/p/a jest za inteligentna dla ciebie, nie znajdziecie wspólnego języka :P

Gość gość
skąd się tacy ludzie biorą

Gość gość
daga sz/m/a/to

Gość gość
dama z klasą się odezwała język z rynsztoka i problemy z du/py :P

Gość gość
Kto chce wiedzieć jak ma daga na imię?

Gość gość
Ja

Gość gość
Tak jak led

Gość gość
fajnie, fajnie :D

Gość gość
led ty łamago do dzieciaka i konkubenta idź odrzutku społeczeństwa

Gość gość
no tak bez ślubu w kato-polandzie to przecie grzech. Kafeterianki parafianki już proboszczowi zrobiłyscie dzisiaj lodzika i wrzuciłyście mu 100zł z mopsu na tacę? hahahahaha

Gość gość
konkubiny z doopy wzięte, i się ty szczycą że bekarty wychowują

Gość gość
daga i led to k/u/r/w/i/szcz/e bez zasad

co wy zycia wlasnego nie macie że interesuje was życie innych? co was to obchodzi kto w konkubinacie a kto nie?

Gość gość
moralistki wielkie po koscielnych ślubach na Watykanie z dziećmi ochrzczonymi przy dźwięku trąb anielskich a w rzeczywistości wulgarne prostaczki klną, wyzywają i szczekają. tak wyglądają chrześcijanie, wasz Jezus jest z was dumny aaaaameeeen! dobrze, że mam tylko cywilny, bo bym się zmieniła w takiego babona jak wy polki katolki :D

Niech mi ktoś wytlumaczy ale logicznie co zlego jest w konkubinacie procz braku obrączki papierka potwierdzającego malzenstwo i wspolnego nazwiska? dodam ze od roku jestem mężatką wiec patrze na to obiektywnie slub niczego w naszym życiu nie zmienil... nie rozumiem,nagonki na konkubinaty...dorosli ludzie niech zyja jak chca:)

Gość gość
18:35 to daga jaga.Dlaczego boisz się pisać ze swojego nicku?

Gość gość
w ogóle o co chodzi autorce z tym fb, obczaisz sobie ją i co?

Gość gość
To ja ci w skrócie napisze czego dowiedziałam się na kafe: konkubina to nie szanująca się dupodajka, bo daje obcemu facetowi za darmo (prostytutka choć kasę bierze), każda z konkubin wie, że jej facet ma ją na chwilę i bzyka 89364102 innych, traktując konkubinę jako... materac :D dzieci to są bękarty, są małymi gremlinami i życzyć im należy by wypadły z wózka (brrrr...). W sumie życie w konkubinacie jest gorsze niż bycie z arabem, to i to to brak szacunku do siebie. Poza tym przy rozwodzie (najważniejsze!) nie dostanie się nawet zastawy i fotela, facet odejdzie i wypnie d**ę a ty zostajesz goła i bosa, bez wykształcenia i z gromadką bękartów. Oprócz tego, on nigdy się nie zaręcza, bo na pewno miał już żonę i dzieci z poprzednich związków. Wszyscy w konkubinatach piją w ciąży i na okrągło, bo mieszkają w melinach. Każda normalna kobieta wie, ze najważniejsze jest wyznanie miłości przed sąsiadkami i przyjaciółkami z pracy mamy i żony. To bardzo wielki skrót z tematów o konkubinatach :) Wiesz już?

Wlasnie tez sie zastanawiam... tylko babochy bez wlasnego życia interesuja sie zyciem innych.wasze jest zbyt ubogie ze musicie tak jezdzic po normalnych laskach:):):) taka prawda ;)

Gość gość
19.00 ale wam jej brakuje wielkodupne noł lajfy hahaha :P co was obchodzi jakaś dzida i jej fb? ja pyerdole

Literki nie przemawiają do mnie argumenty kafeterianek które podalas. dla mnie to brak pasji zainteresowań ze musza tutaj w te cudowna sloneczna niedziele siedziec i napierdzielac na ludzi obcych których nigdy w życiu na oczy nie widzieli :) ot to...

Gość gość
"dla mnie to brak pasji zainteresowań ze musza tutaj w te cudowna sloneczna niedziele siedziec " Led to zdanie idealnie pasuje do ciebie bo siedzisz tu od samiutkiego rana i pewnie nawet z dzieckiem na spacer nie poszłaś.

Gość gość
nie można zaprzeczyć,że do ledówy też

Nie wiem nie interesuje mnie kto ile siedzi na kafeterii,nie interesuje mnie czy ma ma męża czy żyje bez slubu.jestem w ciąży i podczytuje sobie o ciąży ale tu tylko o konkubinatach można poczytać.

Gość gość
moniaszka, do mnie również to nie przemawia :)