Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę zwierząt ktoś tak ma

Polecane posty

Gość gość

w dzieciństwie było spoko, obecnie nie cierpię jakichkolwiek zwierząt, najbardziej psów. Mam taką fobię do psów że mógłbym je mordować, uważam że to śmierdziele i podlizujący się człowiekowi wszarze. Gorzej bo co poznam jakąś dziewczynę to lubi zwierzęta albo je ma w DOMU !!! nie jestem w stanie przebywać w takim mieszkaniu więc znajomość się szybko kończy.

Gość gość
ja mam kota, to tez zle?

Gość gość
Idz sie lecz. Albo do gazu.

Gość gość
Wiesz w ogole, co to fobia?

Gość gość
ludzi lubię, dzieci uwielbiam a zwierząt nie cierpię, zwykle jak widzę na moim szarym osiedlu jest odwrotnie ludzie odsuwają się od siebie kupują wszarza i żyją z nim jak kimś bliskim trochę to chore

Gość gość
idz sie lecz bo masz cos z glowa.....rozumiem ze niektorzy nie przepadaja za zwierzetami ale bez przesady....psy sa najlepszymi przyjacolmi czlowieka, zawsze wierne.....ja np tez nie lubie jak ludzie w malych mieszkankach trzymaja wielkie psy albo jak je wpuszczaja do lozka, psy sie lenią, wszedzie jest sierdsc itp.....do psa trzeba miec warunki.....duzy dom ogród itp.....za kotami nie przepadam.....ale ogolnie lubie zwierzki.....nic do nich nie mam

Gość gość
masz ogromny problem natury psychicznej bo świat z którego pochodzi człowiek to natura-matka natura człowiek to też zwierzę i ty też jesteś zwierzęciem musisz cos z tym zrobić bo za jakiś czas zaczniesz nienawidziec małych dzieci, starców, chorych i kalekich popatrz na siebie w lustrze gdyby nie twoje ubrania wyglądałbyś jak ogolone zwierzę urodziłeś sie tak samo jak zwierzę, śpisz, jesz, wydalasz i umrzesz tak samo jak zwierzę a twoje ciało rozłożą bakterie i zostanie z ciebie kupka kostek jak po zwierzęciu

Gość gość
nie piszcie z nim to prowokator

Gość gość
Ja tez nie lubie zwierząt szczegolnie w domu

Gość poli30
sobie nawet nie wyobrażasz jaki taki piesek potrafi być mądry i sprytny...no ale skąd możesz o tym wiedzieć ty przeciwniku psów :O

Gość gość
prowokator czy nie ale trzeba takiemu napisać coś mądrego,może coś skorzysta na tym

Gość gość
psy posiadają dodatkowe zmysły, o których ludzie mogą tylko marzyć,są inteligentne ale nie kazdy człowiek potrafi czytać z zachowania psa i sygnałow które wysyla co do sierści - to racja, należy wziąść to pod uwagę,że sierść to jest ten niezbyt pożądany dodatek do naszego mieszkania ale jak w życiu -coś za coś

Gość gość
czemu porównujesz człowieka do zwierzęcia ? pies to zwierze siedlisko pcheł, bakterii, kłaków, roztoczy i bóg wie jakiego jeszcze dziadostwa a ludzie do łóżka wpuszczają i całują tfu...

Gość poli30
ja akurat mam dwa yorki a one mają włosy a nie sierść i nie linieją,to jest duży plus :)

Gość poli30
jakich pcheł?...moje pieski jeszcze nigdy nie miały zadnej pchły,a co do bakerii to człowiek ma więcej bakterii w buzi niż pies

Gość gość
jak pies może mieć włosy ? poważnie

Gość gość
nawet sobie nie wyobrazacie jak strasznie śmierdzi zawartość jelit czlowieka! jak bardzo smierdzi jama ustna chorej osoby pamiętacie upalne lato, a wśrodku autobusu bezdomny człowiek? smród jak diabli dlaczego bezdomny pies tak nie śmierdzi? bo skóra psa wydziela tluszcz, który neutralizuj***akterie natura pracuje a człowiek? to kupa flaków pozbawiona przez styl życia / mydła, perfumy, sztuczne żarcie/ pozbawiona mechanizmów obronnych

Gość poli30
no poważnie może mieć włosy,yorki np.mają włosy...są to włosy które cały czas rosną,nie mają zapachu,nie uczulają i są milutkie w dotyku,no i nie linieją

Gość gość
tak są psy które posiadają włosy, bardzo zbliżone do ludzkich- stąd potrzeba ich strzyżenia- bo rosną są psy ktore posiadają sierść

Gość gość
Skad ta fobia ? Zostales pogryziony ,straszony psem ?

Gość gość
Jezuuuu jak mozna nie kochac zwierzat: pamiętaj, ze ludzie zawsze Cię skrzywdzą, przejda obok Ciebie, dziś ludzka zawiść itd.nie zna granic, a miłośc do zwierzat i odwrotnie bezcenne!!!

Gość gość
Zwierze przynajmniej cię nie urazi. Poza tym zwierzęta są bezinteresowne.

Gość gość
ze zwierząt najbardziej nie lubie ludzi ,najbardziej tych prymitywnych co nie lubią zwierząt a tylko swój z****** gatunek w małym wydaniu jak np. ta pissda wyżej mnie,takich sucz nie lubie

Gość gość
Ej ludzie,moze bez obrazania sie obejdzie :)

Gość gość
nie obejdzie,ludzki ród jest tak ohydny że się nie obejdzie

Gość gość
Szczerze mówiąc mnie też irytują psy, szczególnie te małe jazgotliwe, albo wszelkie upierdliwe i natrętne. Większość psów jest źle wychowana, zachowują się w sposób uciąźliwy dla człowieka. To nie wina tych biednych stworzeń, tylko ludzi, którzy dzíałają na szkodę psów, natrętów z różnych fundacji i głupich właścicieli. Też mam psa i jakoś sobie z nim radzę, szkolony na posłuszeństwo, nie jest uciążliwy ani niebezpieczny. Sprzątam po psie i wymagam tego od innych

Gość Karolina e Animalium
Nie potrafię zrozumieć tego, że ktoś nienawidzi zwierząt. Rozumiem, że ktoś nie lubi, albo są mu obojętne. Ale dlaczego od razu nienawidzieć? www.e-animalium.pl

Gość gość
to ja mam na odwrot bo kocham WSZYSTKIE zwierzeta, nawet robaki. ostatnio u nas w bloku pojawily sie karaluchu(nowy blok, przyczyna byl lokator kloszard ktory mial manie zbieractwa- zapil sie). do naszego mieszkania wtargnely jedynie dwa zblakane zyjatka. niestety musialy poniesc kleske. potem dezynsekcja i spokoj. a po tym incydencie kusi mnie zeby sobie kupic karaczana madagaskarskiego i hodowac go w faunarium ktore mam po wczesniej hodowanych ptasznikach :) najbardziej bawi mnie potencjalna reakcja na niego mojej matki czy babki mojego meza(obie maja fobie na punkcie karaluchow, szczurow, pajakow itd). nie raz bedac z babka i mezem na grzybach specjalnie lapalam zaby lesne, zwinki czy takie granatowe zuczki i ja straszylam zwijajac sie ze smiechu. oczywiscie zaden zwierzak na tym nie ucierpial. wczesniej hodowalam wlasnie ptaszniki olbrzymie i kedzierzawe, 2 szczury, mysze, 3chomiki i papuzke. teraz mam pytona krolewskiego albinosa, weza zbozowego... i kota :) marzy mi sie wlasna dzialka z malym domkiem i owczarek kaukaski albo malamut. nie wyobrazam sobie zycia bez zwierzat. to glowny sens i radosc mojego zycia. dla mnie ludzie ktorzy nie lubia zwierzat to ubogie duchowo istoty dla ktorych jedynie pieniadze, ruch/anie i kariera to wartosci nadrzedne. ja moglabym mieszkac w lesniczowce otoczona cala gromada zwierzakow

Gość gość
sex lubisz za to skurywsynu

Gość gość
Ugryzienia karaczanów madagaskarskich są bardzo bolesne. Uwierz mi, nie chciałabyś tego doświadczyć. Ich żuwaczki są bardzo silne, jak cię taki rosły samczy huncwot złapie za palucha....