Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalacie o 20:00 świecę w oknie na znak solidarności z Ukrainą??

Polecane posty

Gość gość
tańczycie tak jak wam Tusek zagra

moja będzie świeciła tak długo aż sama zgaśnie , aż się wypali .

Gość gość
tak pale swiece.Jestem obywatelem Ukrainy , mój kuzyn został zabity.....

Gość gość
a ten twój kuzyn to był z Berkutu czy Prawy Sektor bo ofiary po dwóch stronach są

Gość gość
"zapaliłam równo o 20 godz.A jak długo ma się palić?" aż do czasu jak UPO-majdanowcy przyjdą po was.

Gość gość
mój kuzyn pochodzil z Ternopolu , był zwykłym obywatelem . Zostal zastrzelony .Zostawil 2 małych dzieci .Miał 29 lat

Gość gość
tylko poodsuwajcie firany i zaslony, zeby sie nie zapalił cały dom

Gość gość
Miał 2 małych dzieci i na Majdan się pchał? No to bardzo mądrze. Wiesz władze to się zmienia w wyborach a nie na ulicy rzucając koktajlami mołotowa. Nawet nie wiadomo z czyjej ręki zginął. Ukraina to jeszcze dzikszy kraj niż Polska czarno widzę waszą przyszłość

Gość gość
Zapalam świece gdy jem z mężem kolacje.Nie interesuje mnie Ukraina! To wyjątkowo wredny naród!

Gość gość
pojechal aby walczyc o przyszlosc swoich dzieci...aby zyli w WOLNYM kraju.

Gość gość
jak tam wybory fałszuja, to jak maja zmienic władze?? Co ty p********z? Poza tym własnie w kazdym normalnym zdrowym kraju, ludzie prostestuja, i wychodza na ulice. W Usa to wylaza z byle powodu... Tylko w nornalnych krajach rzad dawno by sie podał do dymisji jakby sie cos takiego działo, a nie trzymał koryta jak swinia

Gość gość
A w życiu Co za kretyński pomysł z tymi świeczkami Prędzej widły i siekierę w oknie wystawię- na cześć banderowców, a jak!

Gość gość
w USA jakby ktoś rzucał butelkami z benzyna to by zaraz wszedł SWAT i z gościa zrobiliby sito a potem media by mówiły o terrorystach, takie numery jak na Ukrainie to tylko w dzikich krajach przechodzą gdzie władza słaba

Gość gość
Moja mama urodziła się w miejscowości Krasnyje Piaski,gdzieś za Brześciem.W 1915 r to była Polska,ale nazwisko to miała Iwaniuk,to jest chyba ukraińskie nazwisko?Na wszelki wypadek zapaliłam świecę.

Gość gość
ktos jakby rzucał to tak, ale cały naród- nie. oni sie tylko domagali zeby rzad sie podał do dymisji, a nie np. nie wiadomo czego

Gość gość
Zamordowali całą naszą rodzinę tylko dziadek uciekł, za co kochać Ukraińców, niech oddają wielkie majątki należące do ich panów Polaków.

Gość gość
moja świeca pali się do tej pory ale nie dlatego ze tak kazali odebralam to jak propozycję zapalenia świecy żal mi tych młodych ludzi chcieli wywalczyć dla siebie przyszłośc a niestety ich świat się skonczył

Gość gość
nie zapalę, szkoda mi, bo mnie nie stać na prąd, mam laptopa i internet i muszę opłacać abonament RTV, a nawet TV nie oglądam, bo szkoda prądu:(. Siedzę wieczorami w ciemnym domu. Świeczki zostawiam na czarną godzinę:(

Gość gość
staszek spod monopolowego-Sam jesteś debilem, jeżeli uważasz, że mógł znaleźć lepszą robotę i że na Ukrainie nie jest źle.

Gość gość
skąd w was taka wrogość za historię? przecież niemcy tez zrobili tyle złego a pracujecie u nich i sobie chwalicie tamtych ludzi sprzed lat już nie ma są nowe pokolenia tak jak my

Gość gość
Matki za mało lały tych przygłupów to na debili wyrośli. Rodziny, dzieci małe, a oni ot tak robotę rzucili poleźli na Srajdan i przygód szukali, to mają. Każdy rozgarnięty znajmy Ukrainiec, mówiąc o farbowanej blondynie z gniazdem na łbie, nie nazywa jej inaczej jak ''złodziejka''. Chwała Orłowcom i panu Janukowyczowi.

Gość gość
jaki "cały naród" człeku, kozacy krymscy ogłosili że się odłączą od Ukrainy jak banderowcy przejma władzę, kto ci dał prawo mówić za cały naród jak tam nie było żadnego referendum? Właśnie przez takie zadymy ci pseudopatrioci doprowadzą do podziału Ukrainy tak jak to było w Jugosławii, Ukraina już weszła na tą ścieżkę, spirala przemocy i chaos i plądrowanie sklepów, przemoc, brak zaufania, krach gospdarczy. Egipt, Syria, Irak, Jugosławia, trzeba być idiotą żeby nie wiedzieć co się z tego wykluje

Gość Moze posmaruj
Hmmm moja babcia swietej pamieci opowiadala mi o ukraincach wiec nigdy nic za nich nie zapale

Gość gość
20:43 bo Niemcy są bogaci, a bogatemu łatwiej wybaczyć. Taka mentalność Polaków-co z tego, że 90% Niemców popierało SS i tylko 10% Ukraińców UPA i co z tego, że Niemcy do tej pory są faszystami, a Ukraińcy nie mają pojęcia o zbrodniach UPA, skoro zachodni sąsiedzi są bogaci, a wschodni biedni?

Gość gość
Moja prababcia też nienawidziła Ukraińców, babcia odczuwała do nich mniejszą niechęć, ale też. Mama też ich nie lubiła(do czasu demonstracji), a ja miałam neutralny stosunek(do czasu demonstracji), ale zapaliłyśmy świeczkę. Nie zamierzam żyć przeszłością, chyba, że tą sprzed 2 lat, gdy mieliśmy wspólną imprezę sportową.

Gość gość
"chcieli wywalczyć dla siebie przyszłośc a niestety ich świat się skonczył" do powyżej, ktoś też kiedyś wywalczył dla mnie wolność!!, poniósł śmierć i teraz w grobie się przewraca, na pewno za taką wolność nie chciał umierać!!! W tym kraju nic nie wolno!! Rośnie tylko ilość samobójstw, i armia urzędasów, którym ktoś dał prawo i zachowują się jak bogowie. Gnębią Polaków. To już nie jest moja ojczyzna!!