Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalacie o 20:00 świecę w oknie na znak solidarności z Ukrainą??

Polecane posty

Gość gość
Odezwała się już jedna ukrainska menda spod znaku bandery,a portret idola powiesilas sobie nad lozkiem?

Gość gość
Zwykłe ciemne chłopstwo,paru cwaniaków i banderowcy oto kto walczy na majdanie.

Gość gość
Ciekawe jak Ukraińcy mogli dla nas walczyć za Wałęsy, skoro nie mieli wtedy Niepodległości. Wiedza historyczna się kłania, widać, że dopiero jesteś w gimnazjum.

Gość gość
Poyebało was chyba...

Gość gość
22:16 Znasz tych ludzi, prostaku? A może Ciebie tak powinno się bezpodstawnie osądzać? Będzie Ci przyjemnie?

Gość gość
Tak, znam. Masz jeszcze jakieś pytania? :classic_cool:

Gość W paszczu 25 s3x 50 ukr wawa
Promotion dla polako

Gość gość
22:20 Taa, jasne. Znasz ludzi z Majdanu. Ze względu na Twój ryj nie przepuścili Cię przez granicę, więc nie mogłeś ich poznać.

Gość gość
swiece palę poległy na kresach...

Gość gość
Wołyń Wołyń Wołyń Nierozliczona zbrodnia ludobójstwa.....

Gość gość
Jeśli ktokolwiek myśli że oni walczą o wolność to się grubą myli.Banderowcy znowu chcą się dorwać do władzy,żeby mordować LEGALNIE niewinnych ludzi.

Gość gość
Swołoczy świecy nie zapalę,za dobrze pamiętam co robiła UPA.

Gość gość
co wam [ tym co zapalili] dają takie gesty? poczuliście się mentalnie lepiej? bo przecież nikt nie doniesie Ukraińcom, że tu w Polsce jacyś ludzie zapalili świeczki w oknach co innego gdybyście wysłali tam jakąś kasę albo inne środki materialne a tak co? dym z tych świeczek ma ich ogrzać? nie rozumiem tych pustych gestów

Gość gość
22:28 Chcą legalnie mordować? Leczysz się już człowieku? 22:30 Nie, nie pamiętasz, co zrobiła UPA, chyba ze masz ponad 71 lat.

Gość gość
22:31 To znak solidarności z Ukrainą. Myślę, ze w dobie dzisiejszych mediów, Ukraińcy dowiedzą się o naszym geście. Poza tym tak, poczułam się mentalnie lepiej. To była chwila zadumy nad ofiarami i docenienie życia, które można tak szybko stracić. Pomyślałam sobie, że jeszcze kilka miesięcy temu ci ludzie nawet nie pomyśleli, że zginą za wolną ojczyznę, a 2 lata temu o tej porze nasze kraje przygotowywały się do wspólnej imprezy sportowej i nikt ani w Polsce ani na Ukrainie wtedy nie przewidywał tragedii.

Gość gość
A ja codziennie wpadam w zadumę nad życiem i wydarzenia na Ukrainie nie muszą mi przypominać o tym jak życie jest kruche. Trochę śmieszą mnie te emocje. Nie macie wydarzeń bliżej siebie, w rodzinie, że emocjonujecie się tak tym Majdanem? :(

Gość gość
Nie, na szczęście nie mam tragedii wokół mnie. Mam problemy ze zdrowiem i pieniędzmi, ale tego nie ma co porównywać z tym, co się dzieje na Ukrainie.

Gość gość
Doceniam ale ofiary rzezi wołyńskiej , tym dzikim ś****wojadom bardzo dobrze że tak się teraz dzieje.Niech cięrpią banderowce zasrane. I tak jak ktoś wyżej napisał na majdanie walczą cwaniaki,głupia tłuszcza i banderowcy.Ale niektóre peezdy padły ofiarą propagandy medialnej,ktora czyni z ukrainców biednych walczących o wolność ludzi,a w rzeczywistości to zwykli upowcy.Jedyne co mogę zrobic dla Ukraińców to przygotować odpowiednio ostrą piłę.

Gość gość
Oczywiście że te nacjonalistyczne ś****wa chcą się dopchać do władzy żeby znów mordować i dokonywać ludobójstw.Bandera wiecznie żywy,ale lemingi z Warszawy tego nie widzą.

Gość gość
Nie zapaliłam. Tam dalej bedzie syf, mogą sobie mediować, raz byłą pomarańczowa rewolucja, teraz Majdan, potem znowu coś i coś. ten naród chyba nie jest zbyt mądry.

Gość girasol 123
dokladnie niech sie najpierw ze swoich zbrodni rozlicza swinie! Niemcy dali rade a Ukrainiec dumny ze swoich okrucienstw ,,, macie racje na Ukrainca tylko widly albo pila

Gość gość
Sprawdziłem dokładnie i w promieniu 500 metrów nie widziałem żadnej świeczki w oknie. :classic_cool: Precz z banderowcami! :classic_cool:

Gość haxe
j**** ukraincow,niech ida do bandery

Gość sie zapytuje
Kto madry pali swieczke w ramach solidarnosci? Coz to niby za gest... ani tej swieczki na majdanie widac nie bedzie, ani zadna represja nikomu nie grozi za ten gest poparcia, jedynie firanka sie zajac moze... podsumowujac, bezwartosciowy, bezideowy gest na pokaz. Ja sobie daruje.

Gość gość
każdy kto zapalił świeczkę jest łatwą do manipulacji osobą - bardzo podatną na propagandę w mediach

Gość gość
media polskie pokazują tylko jedną stronę tego konfliktu, od początku sugerując że ta strona ma rację i zamykając usta-nie pokazując drugiej strony(rządzącej - ktoś widział w mediach jakiś wywiad z kimś z obozu rządzących? nie sądzę...)

Gość gość
dookładnie! dlaczego nie pokazują władzy? dlaczego robią z nich potworów? a u nas w Polsce odwrotnie, władza to święci , oopozycji to samo zło, ciągłe wrabianie , że Hoffer się upił,że Wipler narozrabiał, a tak szczerze nie obchodzi mnie, niech sobie piją, w takim kraju nic tylko nachlać się i wjechać tramwajem w sejm :(

Gość gość
po prostu pokazują nam tylko to co jest dla nich wygodne, to co pasuje do całej tej propagandy - nie pozwolą ludziom wyrobić sobie własnego zdania, tylko muszą mu je narzucić to podlega takiemu mechanizmowi, który to napędza - dziennikarze dla swojej kariery będą lizać d**y tym którym się aktualnie opłaca - tzn. "na fali" jest teraz wspieranie rewolucjonistów na ukrainie, to każdy z nich tylko się prześciga w pokazywaniu ich z jak najlepszej strony, jednocześnie demonizując stronę rządową (o której praktycznie widz nic nie wie, nie widział nikogo z nich, nie słyszał, wydaje się jakby to były jakieś duchy niedostępne) żaden z tych tchórzliwych dziennikarzy nie ośmieli się pokazać tego w inny sposób, bo przecież to by mogła nie przysłużyć się jego karierze... (jeszcze by go zwolnili) i w ten sposób mamy taką propagandową papkę od której już się robi niedobrze :-/

Gość gość
up

Gość gość
Jeszcze to posrednictwo Polskich politykow w Ukrainie wyjdzie nam bokiem. Niby dzialamy w ramach EU ale ciekawe do kogo Rosja bedzie miala pretensje. Do EU czy POlakow. Nie wspominajac o tym ze stracimy na ineresach z Rojanami.