Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennaaaaa

Dziwne sny...

Polecane posty

Gość gość
Dobra dokończę jeszcze :) Przestraszylam się, bo takie czarne oczy jak mówisz,to często są w horrorach u szatana... pomyślałam,że Bóg się nie cieszy,że interpretuje sny... bo nie wiem czy nie przekraczam pewnej granicy w każdym razie ten co stoi nieruchomo i patrzy a Ty nie znasz jego intencji to jest Twoje przeznaczenie i Ty nie znasz go, a ono nic nie robi, jesteś pogubiona w czymś, czego to dotyczy nie mam pojęcia, może rozmijasz się z czymś? Ze swoim powołaniem? Emigrowałaś albo myślałaś o wyjeździe za granicę?

Gość lili12300000
Kilka dni temu sniła mi sie moja zmarła matka,za msc bedzei rok jak nie zyje,stała na bazarze z jakąś kobietą,była pieknie ubrana i uczesana ale twarz była niezbyt naturalna( opuchnięta) patrzyła na mnie-co to moze znaczyć-dodam ze nie byłam z mama w dobry kontakcie,ale to ja jako jedna z dzieci zajełam sie ceremonia pogrzebową itd-wszyscy umyli rece...

Gość gość
jestem za granica ale mi sie nie uklada.mozesz miec duzo racji,bo ja mam wrazenie,ze on specjalnie mi zajezdza droge,a wlasciwie to on juz tam jest,to sie dzieje nagle.mialam tez sny,ze szarpalam sie z jakims mezczzyna,tez brunetem,ale twarzy nie widzialam,ciagle mialam uczucie,ze to musialo mnie spotkac,ze on mnie szukal.w realu nikt mnie nie szuka,dlatego nie widze zwiazku:O

Gość gość
ja to znów mam sny związane z zimną albo niebezpieczną wodą. albo w nią wpadam (załamuje się lód pode mną), albo się topię, albo w oceanie rekiny zjadają moich przyjaciół, to znów płynę ledwo żywa w zimnej wodzie i tak non stop. ale zawsze się jakoś z tej wody wygramolę choć z wielkim trudem i czuję fizyczne zimno. co może to oznaczać? z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
Kobitko od snów prosze Cię zinterpretuj i moj ten o psie i pozarze.

Gość lili12300000
I ja prosze o interpretacje:):)

Gość gość
wygląda na to, że poszła :(

Gość gość
D*****a

Gość lili12300000
szkoda:),a tak mnie to ciekawi??? w internecie nie ma dobrych senników.......

Gość gość
napiszę Wam interpretacje snów, ale na blogu, bo tutaj muszę krótkie posty ze względu na filtr antyspamowy nie przepuszcza mi większości wypowiedzi

Gość magadadadaadada
czy mogłabyś zintepretować również moje sny, związane z moją zmarłą mama? snią mi się regularnie i każdy o podobnej tematyce. w jaki sposób mogę się z Tobą skontaktować poza kafe?

Gość gość
Witam po długiej przerwie, dzisiaj mam trochę energii nadmiarowej, którą postaram się spożytkować na udzielenie Wam moich informacji dotyczących Waszych snów, postaram się odpisać na jak najwięcej, zacznę od tego, który przykuł moją uwagę najbardziej : " [zgłoś do usunięcia] gość A mi dziś śnił sie zdechly pies i moj kolega z moim bratem tarzali sie na nim, byli jakby w jakimś amoku- mnie to strasznie obrzydzilo. A potem śniło mi sie, ze za drzwiami słychać jakieś skwierczenie, otworzylam je, a tam spodnie mojego męża zaczęły sie palić. Krzyknęłam głośno ze pożar jest, maz uciekł zostawiając mnie sama, a ja wróciłam sie po kota. Wiecej nie pamiętam" Twój sen jest zarazem straszny, obrzydliwy i trochę nieracjonalny, jest w Tobie zagadka, ale też masz ciągle problem z wyjściem na świat, na ludzi, z pokazaniem prawdziwej twarzy, boisz się zmian albo nie potrafisz ich dokonać, lęk i niepewność biorą się też z otoczenia, nie możesz liczyć na męża, tzn obawiasz się,że w trudnym momencie Cię zostawi, nawet jeśli nie dopuszczasz takiej myśli do siebie, do końca mu nie ufasz, jesteś osobą ostrożną, która pewnie wiele razy się już na kimś zawiodła. Być może intuicja co do męża Cię nie myli, ale nie myśl o tym za dużo, potrzebujesz teraz czasu dla siebie, aby naprawić coś w swoim życiu, element duchowy, znaleźć oparcie w kimś mądrym

Gość gość
lili12300000 Kilka dni temu sniła mi sie moja zmarła matka,za msc bedzei rok jak nie zyje,stała na bazarze z jakąś kobietą,była pieknie ubrana i uczesana ale twarz była niezbyt naturalna( opuchnięta) patrzyła na mnie-co to moze znaczyć-dodam ze nie byłam z mama w dobry kontakcie,ale to ja jako jedna z dzieci zajełam sie ceremonia pogrzebową itd-wszyscy umyli rece... To czy miałaś dobry kontakt z matką czy nie to nie ma znaczenia, grunt,że była Twoją matką tak czy owak urodziła Cię, zrobiłaś co do Ciebie należało, taki sen wiele nie oznacza, nie ma drugiego dna, oprócz tego,że po prostu może tęsknisz za mamą czasem? sny o zmarłym bliskim to nie jest dziwna sprawa :)