Gość Ciekawy23 Napisano Luty 21, 2014 Napiszcie ty swoje przykłady biedy. Ja w gimnazjum nosiłem za duże rzeczy po mamie i wszystkie staromodne i o wiele za duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawy23 Napisano Luty 21, 2014 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawy23 Napisano Luty 21, 2014 hallo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Mieszkanie dzielimy ze znajomym... Nie wychodzimy na miasto, nie jezdzimy na wakacje. Ubrania i kosmetyki kupujemy raz na ruski rok. Nie mamy oszczednosci. Itp.itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Jako 14latka też chodziłam po śmietnikach za jedzeniem. Wychodziłam przeważnie po 1:00 w nocy na obchód po osiedlu. Ubierałam sie w stare męskie rzeczy żeby nikt mnie nie rozpoznał. Ojciec spał nawalony i nie miał czasu sie zająć nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 jadłem stary chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 bigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 ja grzebałem po koszach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Zjadam resztki po dzieciach i suchy chleb żeby nic sie nie zmarnowalo.czekam aż dzieci sie najedza potem jak cos zostanie jem ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Zyje z tego co znajde na smietniku,mam na mysli zlom. Unas juz robia smietniki zamykane na klucz. Tragedja, jak wszystkie pozamykaja to cza bedzie zdechnac z glodu bo z mopsu groszowe sprawy sie dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 :'( :'( :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Bieda nie jest upakarzająca .Upakarzający jest nasz rząd ktory doprowadza coraz wiecej ludzi do skrajnej biedy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 ja też wszystkie rzeczy biorę ze śmietnika :( mieszkam w opuszczonym ogródku działkowym, nie ma kibla, prysznica, jest tylko kran na zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 tez poznalam biede jak same kluski z maki i wody robilam,nawet soli nie bylo by to doprawic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Nie stać mnie nawet na dziwkę za 150 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 jadłem chleb ze śmietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 ale na neta macie bidoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 co niektórzy- a na internet macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 ale z was mega dziady - nie macie czym srać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 w********ilem zarcie do smieci bo mi sie nie podobalo i zalalem fure za 250zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Drążek kierowniczy do mojego Mercedesa kupilem nie w autoryzowanym serwisie tylko w sklepie motoryzacyjnym ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 ściemniacie, nie mielibyście na internet gdybyście musieli zbierać po śmietnikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 miałem telewizor kineskopowy, czaicie? kineskopowy telewizor, co za upokorzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 mam Linuxa bo mnie nie stać na Windowsa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 a ja dalej mam kineskopowy tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 moja dziewczyna to wał kołdry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 ja jadlam g***o bo ojcu serrio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale na kompa to jest Napisano Luty 23, 2014 i na necika też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiszka Napisano Luty 23, 2014 No cóż, nie żyję w skrajnej biedzie ale miewam krytyczne momenty kiedy po prostu brakuje mi pieniędzy a nie chcę pożyczać bo i tak mam długi. Sprzątam biura i często jest tak, że w kuchni zanim wyrzucę śmieci to sprawdzam czy jest coś tam zjadliwego, udało mi się tak kiedyś "uratować" 2 bułki słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach