Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym smarować brzuszek przeciwko rozstępom

Polecane posty

Gość gość
Bio oil to sama płynna parafina z bio niema nic wspólnego masę innych specyfików ma parafine i są duzo tańsze posmaruj sie wazelina to samo będzie. Bio oil to tylko reklama

Gość gość
ja smarowałam z eris pharmaceris foliacti czy coś takiego.

Gość gość
parafina wystepuje w większosci kosmetykach wiec to ze jest i w tym nie oznacza zaraz niczego zlego...

Gość gość
nie każdy ma rozstępy po ciąży, ja nie mam . I tak jak pisałam stosowałam pharmaceris o ile tak się to pisze. Nie wiem czy to tego zasługa , ale lepiej coś stosować. I nie masz bębna, tylko brzuszek:)

Gość gość
sflaczala skora z rozstepami to brzuch......a nie brzuszek tepa idiotko

Gość gość
Może ty tak masz, pewnie cycki też ci wiszą do kolan jak jabłka w skarpecie. Na twoje nieszczęście, nie każdy wygląda po ciąży tak jak ty!

Gość alakoalaaaaa
ja też nie mam, stosowałam krem perfecta mama i dał radę jak widać, trochę rozstępów mam na piersiach, ale sa niewielkie i praktycznie niewidoczne, na brzuchu ani jednego ;)

Gość gość
ja smaruje moj brzuszek Palmersem(tak brzuszek, wszyscy wokoło mowia brzuszek a jak wy mowwicie, ze macie bebechy,bebeny itd to wasza sparawa)

Gość elizkaaa26
A ja nie mam ani jednego!!!! A dodam że mam dwoje dzieci rok po roku :D Bardzo się tego bałam ale udało się. Rano smarowałam się kremem z perfekty a wieczorem zwykła oliwką. Skrupulatnie i z dobrym skutkiem.