Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek .

Polecane posty

Gość ONKA332
Wiem wiem Julka, tylko ze to taki porzadny album, dawno kupiony, do tego moich rodzicow:( Zalezy mi na zwrocie. Cholewka.

Gość Autorkajulka
Niech cie ktoś wyreczy . Badz umow sie z nim w takim miejscu aby jakis blizszy kontakt byl niemożliwy .

Gość ONKA332
Kiedy on sie moze odezwac Twoim zdaniem? Ja bym juz chciala odebrac swoja wlasnosc i zapomniec to co bylo.

Gość Autorkajulka
Mam straszny bałagan w głowie

Gość Autorkajulka
Ona nastapi to raczej predzej niz pozniej

Gość ONKA332
Wierzę Ci, bo to tyle lat się ciągnie. Ja właśnie się uspokoiłam i wyczyściłam myśli:) Bo też ciągle przez te miesiące miałam jakieś dylematy i wątpliwości..

Gość Autorkajulka
Ja tez kiedyś tak probowalam ale on po prostu stal sie czescia mojego zycia . nie potrafie go wymazac. przegrałam

Gość ONKA332
Julka, ale czemu on napisal- im szybciej tym lepiej a robi inaczej? To taka gra?

Gość ONKA332
Przeciez jemu tez powinno zalezec na szybkim zerwaniu wszelkiego kontaktu... zaluje ze mu wtedy ten album pozyczylam

Gość Autorkajulka
No moj kochanek jak zaczynamy poraz kolejny twierdzi ze nie tesknil za mna . a na spotkaniu ? okazuje sie cos zupelnie innego . wiesz wydaje mi sie ze oni robuja zachowac resztki godnosci

Gość gość
Autorkajulka Mam straszny bałagan w głowie x i nie tylko w głowie :D

Gość ONKA332
Cholewka, a mi pozostaje tylko czekac na jego ruch. Tylko ile...

Gość gość
do usranej śmierci :D

Gość ONKA332
To pojadę po nią sama i zonę poproszę o zwrot:)

Gość gość
ja tez mysle ze sie odezwie bo oni tak zawsze robia , to sa takie gierki

Gość AutorkaJulka
Moj tez sie zawsze odzywal . a dzis ? on grzecznie z zonka a ja sobota w domu ogladajac jakas durna komedie romantyczna . ale wiecie co wam powiem ? nigdy nie czulam tego co teraz. wczesniej jak sie z nim spotykalam bylam po prostu szczesliwa.. ale tewreaz zaczynam sobie uswiadamiac ze on jej nie zostawi a ja zawsze bede ta druga . boje sie ze przez to nie bede potrafila swojego zycia ulozyc.. jeny . to napreawde boli

Gość gość
wlasnie o to chodzi ze to bez sensu

Gość gość
kiedys chcialam zerwac to moj sie mnie spytal co to da, dziwne nie? no jak to co to da, przeciez jak sie nie bedziemy spotykac to wszystko sie skonczy nie?

Gość AutorkaJulka
nie umiem tego skonczyc definitywnie ile razy mowilam koniec a on wracal ... a ja steskniona pozwalałam mu na to . nie mam pojecia jak dalej

Gość gość
a co do ciebie to niewiem jak mozesz po takich przerwach 3 miesiecznych sie do niego wogole odzywac a co dopiero spotykac na sex

Gość AutorkaJulka
krotko przed slubem jego zapytalam co dalej a on do mnie ` a zrobimy sobie miesiac przerwy na okres slubu oprzygotowan itp`

Gość AutorkaJulka
proste . za dlugo to twa . a ja przez te 3 miesiace jednak tesknilam . ale to nie jest tak ze od razu to robimy . nie

Gość gość
hehhe ale agent, miesiac przerwy przed slubem

Gość AutorkaJulka
Nie . bral slub na polowie listopada .. to po prostu mielsmy miec przerwe [przez listopad . powiedz mi szczerze co o nim myslisz? bo ja juz nie mysle obiektywnie

Gość gość
ale dlugo sie nie odzywal i myslisz ze z zona nie spal wtedy? To czemu tak dlugo milczal twoim zdaniem jak cie kocha teskni itd?

Gość AutorkaJulka
spal na pewno ( nie rozmawiam z nim na tenn temat ) ale na pewno sypial .. ja nie wiem .. wiem jkedno faktycznie tesknil a czemu sie nie odzywal juz pisalam .. bylam w ziazku zmienilam numer . Z moim sie nie udalo a on znow napisal

Gość AutorkaJulka
Nie napisalam ze mnie kocha ...

Gość gość
Ja mysle ze niestety ale cie nie szanuje i traktuje jako zapchajdziuer, ze kiedy mu sie chce to zadzwoni i ty czekasz na niego i jestes chetna. :( A ja sie ciesze z to zerwalam pierwsza, bo wiem ze za jakis czas to by sie i tak skonczylo, bo to nie ma sensu. Tylko teraz ciekawe czy sie odezwie czy nie, mysle ze nie bo juz tydzien ciszy ale z tego co widze to i miesiace moze trwac...

Gość AutorkaJulka
Lata . ... To jest najgorsze! oni wracaja .. jak mu kiedys wlasnie powiedzialam ze ma sobie inna poszukac.. ( kochanke) to nie zapomne jak mi pow ze innej to on nie chce bo tylko ma do mnie slabosc.

Gość gość
Ja wlasnie nie mialam tej pewnosci ze on z zona nie spi a nie lubie sie dzielic z nikim. Ta mysl mnie wkurzala. Po drugie oszukiwal ja, corke wiec i mnie tez z pewnoscia, a dla mnie zaufanie i szczerosc sa bardzo wazne. Po trzecie dzielilo nas 10 lat i troche jednak bylo to po nim widoczne;-)