Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie narobiłam sobie wczoraj mega obciachu pisząc do kolegi z pracy

Polecane posty

Gość gość
dziwny jest,dwuznaczny, kiedyś miałam kolegę,dyrektor techniczny,ja koordynowałam produkcję na nocnych zmianach,jak coś się działo miałam obowiązek meldować jemu i on musiał działać,kiedyś napisałam jemu" Houston mam problem,przyjedź do mnie pilnie bo Berta się przegrzewa"(berta to był ogromny silnik)to było późnym wieczorem przeczytała jego żona,była afera,że on ma kochankę i takie tam,jak skumała o co poszło,to naszemu dyrektorowi zrobiła aferę,że jak to tak po nocach męża nękać...chłopaka zwolnili,bo przestał być dyspozycyjny.Jak w następnej jego pracy ona znów mu zrobiła kwasy o nadgodziny,że za długo pracuje,zwolnił się sam i rozszedł z żoną.Więc twoj obciach w porównaniu z obciachem jaki zrobiła mu zona przed szefostwem jest niczym :)

Gość gość
facet zajęty i zwyczajnie miły. a ty już go na "spacery" prosisz. ładnie się zachował dla swojej kobiety a ty się skompromitowałaś

Gość gość
co za k***a szmaty pier;dolone:o albo to sama autorka sobie odpisuje by upewnić się w przekonaniu że to on jest ten zły. To już kur;wa nie można być nawet miłym pomocnym i uczynnym bo taka sciera jedna z drugą ma już kisiel w majtach i wyobraża sobie bóg wie co, a jak dostanie od takiego kosza to go jeszcze wyzwie od najgorszych. Co za żałosne kur;wy

Gość gość
Żyjemy w czasach gdzie nawet zwykły miły gest uznaje się za podrywanie ;).

Gość gość
Nie zwalajmy tego na takie czasy:o to jest kur;wa błazenada co te kur;wy tu na niego nasmarowały, jakiego gnoja z niego zrobiły, biedny chłopak. Hrrrr ptfuuuu wam w te tempe ryje

Gość gość
Kółko wzajemnej adoracji kur;wa

Gość gość
Autorko ja wlasnie sobie przeczytalam twoj topik. Kurde -tak obiektywnie to nie Tobie powinno byc wstyd. Masz kolege w pracy z ktorym fajnie ci sie gada i wydawalo Ci sie ze on Cie zarywa. Wyslalas mu smsa czy nei pojdziecie razem na spacer. Tz wazne jest tez to w jakiej formie to napisalas. Bo jak tylko zapytalas czy nie wybierzecie sie na spacer to spoko. Ok on moze Ci si epodobac, moze do niego czujes zmiete - ale on tego nie wie. A propozycja spaceru nie jest czyms nadzwyczajnym. Sama mam faceta i moi koledzy tez maja dziewczyny. Ale czasem sie spotykamy sami, w tym chodzimy na razem na spacery, albo na kawe. On tak naprawde gdyby Cie nie zarywal - to powinine odpisac zupelnie neutralnie jak kolega do kolerzanki. Sluchaj no nie pojd na spacer bo mam inne zajecia ale zobaczymy sie w pracy. Albo na zasadzie a czy cos sie stalo ze chcesz sie spotkac? Albo mogl odpisac w sumie tak moja dziewczyna akurat nie ma ochoty spacerowac a ja tak wiec dla zdrowia moge sie przejsc ... i tyle A on zaczol Ci wyjerzdzac z tym ze zachowuje sie zbyt milo. Ja bym na twoim miejscu olala takiego goscia - i powiedziala w pracy jak bym go spotkala - sluchaj mialam ochote isc na spacer i sie posmiac i zrelaksowac ale nie sama, wiem ze masz dziewczyne ale pomyslalam ze moze bedziesz mial ochote tak sobie wyjsc i polazic bez podtekstow. Malo tego ja bym dodala ze wyslalam takiego smsa do innych paru znajomych bo mialam ochote sie przespacerowac i z jednym znajomym nawet sie umowilam. Bylam polazilam i pogadalam. Wiec nie rozumiem czemu dostalam od ciebie takiego smsa ? I poporsilabym o wytlumaczenie. Poprostu ty go zapytaj co ten sms znaczyl - bo ty tylko chcialas isc sie przejsc co tez zrobilas. Ja tez mialam kiedys takiego kolege - jemu sie wydawalo ze ja na niego lece, owszem fajny byl ale ja mialam wtedy faceta. Zadzwonilam kiedys do niego z pytaniem czy jest moim dobrym kolega (chcialam zazartowac i zapytac ze jak jest moim dobrym kolega to zeby przyszedl do mnie za 5 minut i pomogl wyniesc mi szafe do piwnicy - a w sumie to nie mnie a mojemu facetowi) No i dzwonie do niego - u niego akurat byl nasz wspolny kumpel I pytam sie - Maciek czy ty jestes moim dobrym kolega- a on mi odpowiedzial ze tak jest ale tylko kolega - ja sie zaczelam smiac i powiedzialam zeby do mnie przyszedl. O dziwo byl za 2 minuty. Ja sie zaczelam smiac i mowie ze o szafe chodzi.....On zbaranial jak zobaczyl mojego faceta....

Gość gość
przeszkadza co kurfa kolko wzajemniej adoracji? gosc przed ostatnim, zazdrosc ci d**e sciska czy co? wypad jak ci temat nie odpowiada,

Gość gość
udawał, że mnie nie widzi. ja tak samo, jak powietrze. i gapił się oczywiście

Gość gość
autorko odpisalas, dzieki bo myslalam o tobie jak ci poszlo

Gość gość
widzisz gapil sie gupek jeden, chcial zlapac twoj wzrok by znow probowac cie adorowac