Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie narobiłam sobie wczoraj mega obciachu pisząc do kolegi z pracy

Polecane posty

Gość gość
podrywa kurfa dziewczyny w pracy a w domu ma d**e a jak dziewczyna chce odwzajemnic jego umizgi to on ja odrzuca, co za kurfa tupet jeb....., p***b

Gość gość
13:50 widze że piszesz i rozumujesz dokładnie tak jak ja:D Także autorko głowa do góry!

Gość gość
nasral q***a w portki bo baba kolo niego byla, ata panie w pracy chcial wydopczyc tylko, i jeszcze napisal by pierwsza nie pisala sms, co za ch...j

Gość gość
lej na niego teraz z gory, tak q***a daje znaki a potem bezczelnie odmawia zakichany dzikoloko , ch... z nim, tez mialam podobnie wiec wiem jak to jest, olalam ch....

Gość gość
nie martw sie dziewczyno, zobacz my tu wszystkie za toba murem, jakbysmy mogly bysmy zrobily z niego kaszanke, najgorsze teraz bedzie dla niego olanie i wesolosc w pracy

Gość gość
jak czloeik sie napije ma przyplyw uczuc, ja tez tak raz zrobilam i juz nigdy jak sie napije tego nie robie, mialam koleznake np jak sie napila to dzwonila do mnie o 2 w nocy i gadala jak jej zle, jak jej trudno

Gość gość
dzięki dziewczyny za wsparcie, kochane jesteście:) no tak, sorry aż tak sobie nie nazmyślałam jego umizgów. Faceci to fiuty i tak będę wesoła w pndz, nie będę się tłumaczyć, niech ssie🖐️

Gość gość
i tak trzymaj :D

Gość gość
prosze, i wiem ze sobie nie nazmyslalas bo kobieta zawsze wyczuje jak facet ja zaczepiajak lazi za nia, to taki lovelas i nie co sobie nim glowy zawracac, bedziesz miala wartosciowego pana a jego olej po calosci

Gość gość
nie tlumacz sie k******i, to jemu powinno byc glupio i napewno bedzie gupio za ten gupi sms, bo teraz tez napewno mysli i analizuje i mu gupio ze tak napisal i ze wogole lazil kolo ciebie i sie nie martw , glowka piekna do gory,

Gość gość
w pracy zawsze sa klopoty z facetami wiec lepije sie trzymac od nich z daleka, ale kazdy musi doswiadczyc, uczymy sie na roznych bledach, a ty nie jestes niczemu winna, teraz juz wiesz jaki on jest naprawde, i dobrze sie stalo bo jakbys sie juz z nim spotykala i zaangazowala a on potem by cie olal to bys byla nieszczesliwa a tak masz spokoj i wiesz co to za typ

Gość gość
z tymi facetami to masakra

Gość gość
no siara na maksa

Gość gość
pokazałaś mu pipkę ?

Gość gość
no jasne, 100 razy🖐️

Gość weronikawportkysiika
fajnie, ze kobity w tym temacie potrafią się dogadać :) Zachowaj spokoj, nie zblaznilas sie tak jak myślisz, zaproponowalas tylko spacer,,, powiedz , ze skoro tak fajnie rozmawialo Wam się w pracy, to stwierdzilas, ze czemu by nie pogadac po pracy, polazic sb razem tak, bez zadnych zobowiazan,, napisz , ze nie jestes z tych ktore pod haslem kolega, zawsze snuja romantyczne plany, ze gdyby tak bylo zaprosilabys go do siebie na drinka :)

Gość gość
dobrze koleżanka weronika gada, polać jej!

Gość gość
ale co napisalas mu tylko, ze spacer proponujesz? ja bym powiedziala, ze sie nudzilam i akurat nie bylo nikogo znajomego wiec Go na piwo chcialam zaprosic tak po kolezensku a On nie wiadomo co sobie wymysla... przepros Go jeszcze, ze mylne wrazenie odniosl bedzie Mu glupio :)

Gość gość
jasne, ze tak przeciez nie zaprosilas palanta do siebie na romantyczna kolacje...

Gość gość
i swoja droga moim zdaniem zarozumialy koles skoro pomimo braku konkretnego wyznania tak Cie splawil...

Gość gość
bardzo zarozumialy ch.....j

Gość weronikawportkysiika
wodę zrobił Ci z mózgu, a chyba jesteś bardzo wrażliwą na takie rzeczy osobą, bo przejmujesz się tylko tym co On pomyśli, a nie o Tym, ze najpierw jest dla Ciebie jest milszy niż dla wszystkich chyba, skoro tak się poczułaś... powiedz mu tak i od czau do czasu jak zapyta o weekend to powiedz : aa bylam z tym i tym/ta i ta na miescie polazic i bylo fajnie ;) wtedy pozycje sie zmienia i mozliwe ze wtedy to Ty bd dla niego pktem zainteresowania i kiedyś On Cie zaprosi :)) ? Wszystko możliwe, ale poki co zachowaj zimną krew i rób przy Nim dobrą minę :)) Trzymam kciuki:)

Gość gość
hym, prawdę powiedziawszy nie pamiętam wszystkich smsów, mogłam na prawdę wstydu większego sobie narobić. Skasowałam te smsy żeby nie mieć poczucia wstydu czytajac je na trzeźwo a ż się boję co tam jeszcze mogłoby być:D

Gość gość
Ktos zasugerował, ze gdyby koleś miał klasę odpisałby, że "żałuje, że musi odmówić tak pięknej kobiecie" etc - puknij sie w czoło idiotko, od razu widać, że nie masz faceta. Musiałby być kompletnym ś****wem, żeby tak napisać mając dziewczynę

Gość gość
no to jutro pndz ech

Gość gość
obróć to wszystko w żart, jak bedziesz się teraz śmiertelnie zachowywać przy nim to napewno pomyśli że jesteś zdesperowana

Gość gość
Ale Ty na serio jestes tak naiwna,by wierzyc w opowiesci,ze jemu sie z laska nie uklada,ze nie jest szczesliwy?Bo w ktoryms tam poscie tak to opisalas.Ja zajetych nie tykam.I malo wazne,jaki kit mi taki koles wciska.

Gość sie zapytuje
Obroc wszystko w zart, jesli zagadnie na ten temat to zbyj go tekstem w stulu "co za glupoty ludzikm po pijaku do glowy przychodza". Nie daj po sobie poznac ze poczulas ze sie zblaznilas:p

Gość gość
Wlasnie idz wesola do pracy usmiechaj sie do wszystkich zartuj ...a jak ktos zapyta powiedz ze bylas na wspanialym spacerze-utrzyj nochala ;))

Gość gość
jak mu źle z jego dziewczyna to niech z nią zerwie i wtedy droga wolna a tak to chyba kity wciska no bo niby xle a jednak z nią jest chociaz moze cosplanował zmienić ale jest niezdecydowany ale to też źle o nim świadczy bo facet to facet a że ci chamsko odpisał to coś czuję że pewnie siedziała przy nim jego laska to musial tak a moze to nawet ona tobie odpisała