Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna sprawa123

owulacja potwierdzona a brak okresu

Polecane posty

Gość trudna sprawa123

owulacje mialam potwierdzona monitoringiem a okres spoznia mi sie juz ponad tydz... piersi bardzo bola i nie moge dotknac sie do sutkow. a tak nic poza tym i nie wiem co mam myslec

Gość gość
ciąża:? Test zrób.

Gość gość
ciaza:)

Gość trudna sprawa123
miesiac temu mialam podobnie... okres spoznil sie 5 dni ale tego 5 dnia mialam w nocy mocny bol brzucha i krwawienie, w ciagu dnia juz mniejsze a nastepne 2 dni brazowe plamienie. pomyslalam ze poronilam bo okres mam zawsze 5 dni i zywa krew. poszlam do gin gdzies za 1,5 tyg i jej zdaniem to nie byl normalny okres i mialam usg gdzie nie wykazalo ciazy ale wtedy byla potwierdzona owulacja. ta owulacja nastapila tak jak przy moich regularnych cyklach 28 dniowych wiec spodziewalam sie tego 28 dnia okresu. nie przyszedl. czekalam znow te 5 dni i dalej nie mam a piersi bola jak nigdy... jakos olewalam sobie to czy moge byc w ciazy wiec sobie nic nie wkrecam bo dopiero teraz zaczelam sie zastanawiac ze juz jest coraz dluzej i te piersi...

Gość trudna sprawa123
co o tym myslicie? czy czekac jeszcze?

Gość trudna sprawa123
haloooo czy jest tu ktos?????

Gość gość
czytać nie umiesz?

Gość trudna sprawa123
po pierwsze jesli nie chce ci sie odpowiadac na pytanie to nie musisz a po drugie rozwinelam temat wiec... raczej ty czytac nie umiesz. na takiej podstawie ze okres mi sie spoznia i piersi bola to ja moge powiedziec ze ciaza ale chce zeby ktos podpowiedzial ze jesli wczesniej okres sie spoznil a teraz dluzej to czy moze tak samo byc to opoznienie okresu

Gość gość
przecież nikt ci nie powie, czy jesteś w ciązy, więc jeśli spóźnia ci sie miesiączka, to wykonaj test- logiczne chyba