Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam . Proszę o pomoc ;( Czy nie chciałaby któraś z pań sprzedać wózka na raty ? Jestem załamana , kupiłam wózek przez tablica.pl kobieta nie wysłała go , nie mam pieniędzy na kolejny zakup :( z ratami bym sobie poradziła ale wyciągnąć tyle pieniążków znów nie dam rady :( mam termin na 28 marca , nie wiem co zrobię :( wiem ze to duże ryzyko ale mogę w każdym sposób zagwarantować ze spłacę to , gdybym mogła od kogoś pożyczyć kupiłabym drugi, a takiej opcji nie ma . bardzo proszę o pomoc :(

Niestety ja mam malego synka popytam znajomych moze ktos by mial za darmo bo ja sama dostalam za darmo

Na przyszlosc niech pani kupuje rzeczy w komisie to jest bezpieczny zakup a ile pani dala tamtej za wozek

670 zł był to uzywany tako jumper ładny zielony ... kiedy zadzwoniłam odebrała , słyszałam dziecko jak płacze była przemiła , nie pomyślałam ,ze mnie oszuka . przelałam jej pieniązki mam dowod wpłaty jej imię nazwisko ( nie wiem czy prawdziwe ) jeszcze gdybym zamówiła wózek przez allegro to można by było coś zrobić tak ogłoszenie usunęła telefon wyłączony a ja załamana :( policja nic nie moze zrobić bo nie jest napisane nigdzie ze to za wozek , powiedzieli mi ze jednoczesnie ona moze się wyprzeć .

Tak ogłoszenie było na tablica.pl i jej nr telefonu zadzwoniłam i umówiłam sie poleciałam wpłacić a ona zaraz miała zamówić kuriera ... w sumie to nie internetowo mam tylko dowód wpłaty .

Aaa :o to gorzej :o ale skoro masz dowód wpłaty i na pewno da siesprawdzić że takie ogłoszenie było i tak powinnaś iść na policję. Muszą to sprawdzić i może babsko sie przestraszy i dostarczy zakupiony wózek. Ja bym chociaż spróbowała.

Ja tez bo to nie jest 30zl tylko duza kasa ja juz 3 razy zostalam oszukana na przesylke ibigdy juz nie wysle

Dopytywałam co można zrobić , można złożyć zawiadomienie , ale to jest sprawa cywilna ciągnie się i ciągnie ... a mało prawdopodobne ze odda pieniążki bo może powiedzieć ze byłam jej dłużna ... nie wiem co zrobić :( popytajcie może ktoś chciałby sprzedać na raty ...

Ale ona tylko na to liczy, że nic nie zrobisz :o Chcesz, żeby tak bez żadnego problemu ukradła twoją kasę? Przynajmniej musiałaby sie jakoś tłumaczyć i może odzyskasz kasę, nie powinnaś od razu se poddawać i nie robić nic :o to prawie tak, jakbyś uznała, że ona mogła tak Ciebie oszukać :o

Gość gość
Jak to nie masz na wozek? zaraz cie kafeterianki zjada od gory do dolu, ze robisz sobie dziecko a nie masz na wozek :D co z tego ze cie oszukali, przeciez jak mozna nie miec 500zl zaoszczedzone? uwazaj bo zaraz okaze sie ze jestes patologia i nie powinniscie miec nigdy dziecka , bo patologia nie powinna sie rozmnazac :D

Ja tak nie sadze bo ludzie maja tuped biedniejszych okradac kurcze chcialabym Ci pomoz moze uda sie tak ze zadarmo zalatwie a jestes moze z malopolski

Gość gość
A ma byc corka czy syn ? Mam szaro rozowy wózek po dziewczynce

akurat tego nie wiemy bo nie chce nam się pokazać , napewno będzie niespodzianka . Ja nie sądze bym była patologią miałam na ten wozek i dziecka bardzo też chcemy... czasem najbogatsi nie dają tyle miłości dziecku co Ci biedniejsi .

Nie wdawaj się tu Sysia w dyskusje o tym co dziecko potrzebuje...miłość i inne takie...tylko myśl MYŚL jak odzyskać swoją kasę i zbieraj sie na policję.

Nie jestem z warmińsko mazurskiego . Ubranek mam troszkę zawsze coś się dokupi to akurat nie jest tak drogie , a za duzo nie warto jest kupować bo dziecko szybko rośnie .

Ja mam duzo ubranek takich kolorowych jesli jestes potrzebujaca wysle c***aczke za darmo ja biedna jestem ale dziecko to nasz skarb i chce pomoc

napewno bedę probowała ją odzyskać ale to male miasteczko u nas policja nic nie zrobi ... pytałam jednego policjanta kazał mi przyjsc w poniedziałek złożyć zawiadomienie ale jak pisałam wyżej mało prawdopodobne ze cos da się zrobić .

płaciłam w banku społdzielczym zeby miała szybciej na koncie bo tak prosiła sama mam konto w pko . Było to w środę rano dziś jest sobota po przelaniu zadnego odzewu , ogłoszenie usunięte .

Gość gość
Wiesz, ja co prawda nie mogę oddać swojego, bo czekam na dziecko, ale jest sporo ogłoszeń z warm-mazurskiego. Wiem, że jesteś zrażona do tablica.pl ale poszukaj w swojej okolicy, ja znalazłam conajmniej kilka ogłoszeń, że wózek za 100/150 zł. I odbierz osobiście.

pytam kiedy i gdzie płaciłaś bo jesli np na poczcie przekazem nie na konto tylko do domu to ta kobieta mogła sprzedać wózek komuś innemu, a do Ciebie kasa jeszcze wróci...jest taka możliwość, mała ale jest.

Ooo to jeszcze za wcześnie się denerwujesz, moim zdaniem. Może jeszcze wszystko dobrze sie skończy :) Przeciez kasę zanim zaksięgowano na jej koncie był już czwartek, w piątek załatwała kuriera...a wózek mozesz dostać w przyszłym tygodniu.