Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!! Profesorka, która prawie mnie udupiła na ustnym egzaminie, bedzie teraz

Polecane posty

Gość gość

oceniała prezentację, która trzeba wygłosić przy całej grupie (!!!) i przy niej :O Potem jest najgorsze, bo DYSKUSJA z nią :O Profesorka na tym egzaminie ledwo mnie przepuściła, bo nie umiałam z nią dyskutować. Co robic? Ośmieszy mnie przy całej grupie, tak bardzo się boję :O

Gość gość
Ja w takich sytuacjach najczęściej wspomagam się czymś :) Czymś, co pomaga w takich sytuacjach, dodaje animuszu, zwiększa pewność siebie i wygadanie, coś w stylu dr'a House'a :) Ale dla każdego może to być coś innego, dla mnie leki od lekarza, ewentualnie alkohol.

Gość gość
jakie to leki? Jakieś uspakajające? Tę prezentację mam za miesiąc, więc może zacznę juz coś brać zeby się nie denerwowac? Alkohol? Ryzykowne, musiałabym juz teraz zaczynać trochę pić przed zajęciami by zobaczyć jak się będę czuła w ich trakcie. Co jesli mnie zamuli? No właśnie, mam czas by popróbować trochę, więc proponujcie jakie substancje mam zażywać, żeby jakoś wyjść z twarzą podczas tej prezentacji :D

Gość gość
up

Gość gość
Zacznij ćwiczyć dyskusję przed lustrem a jak masz z kimś to to jeszcze lepiej. Pokaż że potrafisz. Udowodnij że nie ma racji i źle cię ocenia! a swoją drogą takie osoby powinni wyrzucać - chodzi mi oczywiście o tą nauczycielkę!!

Gość gość
są takie leki, które na mnie działają dobrze, są z grupy benzodiazepin, no ale musisz pójść do lekarza z tym i to on musi podjąć decyzję (nie każdy lekarz zechce coś przepisać).

Gość gość
Głowa do góry! Po prostu uwierz w siebie!

Gość gość
PS właśnie, poza tym na niektórych mogą działać zbyt zamulająco, usypiająco, dlatego trzeba dobrze dobrać i wypróbować. No i można się od tego uzależnić, to największy minus...

Gość gość
Nie bierz żadnych leków tylko weź się w garść. Tak jak wyżej ktoś napisał potrenuj dyskusję. i będzie dobrze.

Gość gość
Modlitwa, dobre przygotowanie się, wiara w siebie, pozytywne myślenie i powinno być dobrze:)