Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat razem, a on nadal mi się nie oświadczył

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak dalej zyc :(

Gość gość
i już się nie oświadczy, przerabiałam 🖐️ po 8 latah wymusiłam zaręczny a on po kilku miesiącach odszedł do innej, 10 lat młodszej.

Gość gość
jak w podreczniku.

Gość gość
Z kont ja to znam??? Z mojego zycia - 10 lat razem i nic .....czekalam czekalam i sie nie doczekalam. W koncu odeszlam uwierz mi bylam w takiej samej sytuacji!

Gość gość
I rowniez 10 lat.....kurcze kiedys nie wierzylam w przechodzone zwiazku jak ktos mi tak muwil , teraz NIGDY W TAKIM DLUGIM ZWIAZKU - trzeba wyciagac wnioski z popelnianych bledow.

Gość gość
po 10. latach nie warto odchodzić, a poza tym nie ma dokąd pójść.

Gość gość
ja znam takie związki: 7 lat i odszedł, 8 lat i odszedł

Gość gość
He he muj tez odszedl do mlodejszej. Dlugi zwiazek , brak rozwoju w nim , brak oswiadczyn a on teraz obraca 20 latke ma 33 lata -;)

Gość gość
ale to facet najczęście odchodzi, jest z taką dziewczyną dla wygody z przyzwyczajenia, wgłębi serca wie, że to nie to i będąc ze swoją dziewczyną szuka tej jedynej.

Gość gość
Tak tkwijecie w takich zwizkach , karmcie sie zludzeniami , ze moze kiedys itp. a pozniej zostajecie same i placzecie jakie to nieszczesliwe jestescie . Kobiety szanujcie sie !!!! Nie ma tkwic w czym CO NIE MA PRZYSZLOSCI!!!!!

Gość gość
Facet jak myśli poważnie o dziewczynie to góra rok i sie oświadcza (jeśli sa o 25 roku życia) a jak nie to wóz albo pzewóz

Gość Krzyśiek
Jak facet mysli powaznie to nie czeka 10 lat ...he he

Gość gość
No właśnie jak dla mnie to góra dwa lata (przy minimum półrocznym mieszkaniu razem) i albo facet się oświadcza albo mówię do wiedzenia. 6-10 lat to dla mnie kosmos. No chyba, że od początku facet dawał do zrozumienia, że jego malżeństwo nie interesuje a dziewczyna się zgodziła (czyli trwała przy nim tyle lat)

Gość gość
czy każdy związek musi od razu prowadzic do slubu,zdrowo macie p********** wglowach baby

Gość gość
jeśli obie strony zgodnie twierdzą, że pragną ślubu (w przyszłości) to tak, taki związek powinien prowadzić do ślubu, a jak nie to znaczy, że ktoś tutaj nie chce sie z drugą osobą wiązać (jest z nią tylko z jakichś sobie tylko znanych powodów)

Gość gość
duzo mezczyzn nie dojrzewa - zatrzymuja sie na pewnym etapie rozwoju niestety i mysla ,ze zawsze beda miec dziewczyne

Gość gość
Czy od dwóch dni na kafeterii jest jakis zlot idiotek, czy to ta sama tepa baba zaklada topiki i pisze posty? Zrozum w koncu tepaku, ze nie kazdemu do zwiazku potrzebny jest slub. Zrozumiesz, czy masz zbyt maly mozg?

Gość gość
jak kobieta chce slubu to w ogole nie powinan zgadzac sie na mieszkanie bez slubu, no chyba ze gdy slub juz jest zamowiony w urzedzie, ale to tak gora za 3 miesiace

Gość gość
na sam początek to trzeba wybierać porządnych mężczyzn

Gość gość
ten temat jest na ogólnym. Tam pisałem. Po tygodniu oświadczyny. A właściwie propozycja. Po czterech miesiącach ślub. Niedawno obchodziliśmy srebrne gody.