Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy pieczarki

Polecane posty

Gość gość

Mamy kiedy Wy podalyscie piewszy raz dziecku pieczarki?

Gość gość
no na pieczarkach sie zaczyna, a za 3 lata pojdziesz do lasu na grzyby i nakarmisz zupą ze sromotnika

Gość gość
od zaraz po urodzeniu

Gość gość
dzieci w ogole nie powinni jesc grzybow wariatko pozniej slyszymy w tv jak to jakas glupia mamuska malego dzieciaka grzybami karmila jeszcze do tego trujacymi :classic_cool:

Gość gość
a po co ty chcesz karmic dziecko grzybami jak one żadnych wartosci odżywczych nie mają? a tylko są ciężkostrawne. o tragedio!

Nie pamiętam, moje dziecko dostawało zupki ze sloiczków, a gdybym chciałą gotować sama obejrzałabym sloiczki odpowiednie do wieku mojego dziecka i podawałabym podobne składniki

Gość gość
zaraz po urodzeniu sciagnelam mleko z cyca do butelki wp******ilam grzyby do maszynki ktora kupilam w telezakupach i wymieszalam mojemu dziecku bardzo smakowalo tylko nie wiem czy bardziej lubi pieczarki maslaki czy prawd****i

kedyś kupiłam słoik z jakimś daniem dla dziecko po 9 miesiący i tam były pieczarki, wieć już normalnie daje

Gość gość
zaczęłam podawać jak skończył 4 lata. na początku podawałam zupę pieczarkową, ale bez kawałków czyli samą zawiesinę. ogólnie nie podaję ŻADNYC innych grzybów bo sama ich nie jem. Tylko pieczarki

Gość gość
pieczarki mozna podawac - dziecko nie moze jesc grzybow lesnych. Pieczarki sa w sloiczkach od 9 miesiaca a poza tym tylko w Polsce maja jakas dziwna tabele co i kiedys mozna zaczac wprowadzac. Tu gdzie mieszkam jest zasada - po 6 miesiacu moze jesc wszystko pod warunkiem ze nie ma dziecko na to uczulenia dzieki temu teraz nie ma warzywa jakie moje dziecko nie lubi bo od poczatki poznawala wszystkie smaki

Gość gość
do goscia 17:47 kiszoną kapustę i smalec tez dziecku podajesz?? puknij sie w czoło

Gość gość
nie siejcie psychozy z pieczarkami mają wartości odżywcze nie przesadzajcie

Gość gość
kiszona kapusta jest schemacie po 10 miesiącu