Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki co ile zmieniacie pościel

Polecane posty

Gość gość
hahah kruszynka sie w****ila:D chyba normy nie wyrobilas, dlatego taka nerwowa;D

Gość gość
Co kilka dni, czasem codziennie. Zawsze sprawdzam "na wech", czy wciaz jest przyjemnie swieza i czy nie ma plam po nocy ;).

Gość gość
Raz w tygodniu ale tylko dlatego ze mam suszarke mechaniczna i całe pranie , suszenie i zmiana jest zrobiona jednego dnia. Jak bym miała suszyc na sznurkach to bym pewnie zmieniała co 2-3 tyg. I nie mam jednego kompletu pościeli , po prostu nie lubię tego całego bałaganu.

Gość gość
Poduszki, kołdry piorę w pralce, ze dwa trzy razy w roku, posciel wymieniam raz w tygodniu a prysznic biorę dwa razy dziennie.w porywach trzy:-)

Gość gość
co kilka godzin - tak 5-6. czasem co dwie. Tez sprawdzam na węch. No i jak czuję, że nie jest ok, to nie ma zmiłuj i budze wszystkich np, o 3 nad ranem i szybka zmiana. dziecko tez budzę. Wyjątków nie ma.

Gość gość
A prysznic biorę piec razy dziennie. częto tez w nocy, bo czuję sie nieświeża. A latem to tak co godzinę.

Gość gość
Niedowiarki, macie inne priorytety- ja lubie zapach swiezej poscieli i wole poswiecic czas na pranie i wymiane niz ogladanie serialu.

Gość gość
jest wiele innych zainteresowan, hobby, ktore mozna miec anizeli ogladac serial. albo prac posciel co tydzien. podejrzewam, ze skoro jestes taka sliczna higieniczna, to majac do wysprzatania caly dom, niczym innym sie w zyciu nie zajmujesz?

Gość gość
Tak masz racje jeszcze sasiadom piore w ramach hobby