Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki co ile zmieniacie pościel

Polecane posty

Gość gość
Do swojego zapac****estesmy przyzwyczajeni ale gdybys ie wpuscily do lozka kogos obcego;-) ucieklby natychmiast. Po dwoch tygodniach posciel nie moze byc swieza. Niejedna z Was na domiar zlego ma jeszcze kota ktory po tej poscieli lazi

Gość gość
jesli przychodze po calym dniu pracy, to nie poczulabym ze z posciela jest cos nie tak? jak wyjde z pokoju na 5 min i wroce zpowrotem po 5 min, to juz wiem, czy jest duszno czy nie. jak wracasz z silowni, to nie czujesz, ze twoje ubrania sa przepocone, bo jestes przyzwyczajona do swojego zapachu?

Gość Kruszynka89
co pół roku zmieniają pewno te co się kąpią przed pójściem do łóżka i po wyjściu z niego jezyk.gif **** Ja biorę prysznic rano i wieczorem a pościel zmieniam co tydzień :)

Gość gość
Kruszynka89 - bo mieszkasz jeszcze u rodzicow? tylko pytam

Gość Kruszynka89
Nie, nie mieszkam od 5 lat ;) Mieszkam z facetem, daleko od naszych rodziców ;)

Gość gość
Hahaha ja bym poczula ze Twoja posciel jest nieswieza, trudno zeby nie byla jesli tak rzadko ja zmieniasz- wole miec nieopilowane paznokcie w dniu w ktorym mnie zobaczysz niz spac w brudach

Gość gość
jesli masz nieopilowane paznokcie, prawdopodobnie jestes brudna "pod ubraniem", nie bede pisac szczegółów:) wiec i tak spisz w swoich brudach, tyle ze w czystej poscieli.

Gość gość
Średnio co 2 tygodnie. Dzieciom prześcieradła do 2 tygodnie,cała pościel powiedzmy co 3.Nam najczęściej co tydzień,ale zdarza się ze co 2.Na pewno zmieniam częściej prześcieradła i powłoczki od poduszek.

Gość zwolenniczka  konkubinatu
Co 4 tygodnie .

Gość gość
jesli masz nieopilowane paznokcie, prawdopodobnie jestes brudna "pod ubraniem", nie bede pisac szczegółów wiec i tak spisz w swoich brudach, tyle ze w czystej poscieli. Jestes niezwykla!! I masz racje- mimo ze prysznic biore trzy razy dziennie- jesli silownia- a posciel zmieniam przynajmnie raz w tydodniu to z cala pewnoscia naleze do Twojego klanu;-)

Gość gość
Na zarzut a propos małych łazienek odpowiem tak: suszę na suszarce na balkonie. Piorę codziennie,czasem i 3 jak wlasnie piorę pościel czy np.dywaniki z pokoju dzieci. W każdym razie mam parę kompletow pościeli wiec nie widze problemu,zeby powłoczki schly na balkonie nawet 2 dni. Po 2 dniach a taka pogode jak dziś podsuszam je w domu na drzwiach czy lozku piętrowym dzieci jak sa w szkole. Posciel prana co tydzień nie jest jakas b brudna,tym bardziej ze dbamy o czystość. Z ciekawostek napiszę wam,ze jesteśmy mieszkańcami bloku i płacimy za wodę najwięcej z całej klatki. Nasi sąsiedzi,panstwo uczeni,ktorzy mają pieska robiącego kupę na klatce i niby normalni,placa jakies 30zl miesięcznie. Pani wygląda na niechlujną i niedomytą,mysle ze spokojnie prawda jest informacja,ktora wyczytałam w tym topicu,ze są kobiety zmieniające pościel raz..na pol roku. Wlasnie mysle ze ta brudaska,nasza sąsiadka do takich należy.

Gość gość
codzienie lub 2 razy dziennie.

Gość gość
rano i wieczorem a zanim legne to sie kapie uwazam zeby nie pierdnac w posciel

Gość gość
nie popadajmy w skrajnosci, raz na 4-5 tyg to nie raz na pol roku czy rok.

Gość gość
"nie widze problemu,zeby powłoczki schly na balkonie nawet 2 dni." - masz prawdopodobnie parapet zewnetrzny od str balkonu. przetrzyj go szamtka, wroc po 2 dniach i sprawdz, czy bedzie czysty. zatem jak sama piszesz, w okresie zimowym posciele sa porozwieszane po domu. mnie by nerwy braly, jakbym miala dookola przescieradla codziennie porozwieszane, wystarczy ze ciagle na oraglo tylko na rozwieszone ciuchy i reczniki w mieszkaniu musze patrzec.

Gość gość
Cztery tygodnie do pol roku jedna posciel, seks powiedzmy codziennie -czy wy naprawde tak zyjecie? Pachnace piekne panie z extra paznokciami i codziennymi rytualami kosmetycznymi

Gość gość
aż zobaczę ze jest szara

co dwa tygodnie albo częściej, ja czuje po tygodniu że nadaje sie do zmiany, bo jest taka sflaczała, ale mąż mowi ze to glupota, wiec zmieniam co 2 :) moja teściowa zmienia co parę dni :o

Gość gość
wezcie sie za pranie tego co jest w poscieli bo to najwiecej cuchnie czyscioszki:D

Gość gość
ktoś tam chyba sobie kpi z tym, że to taki wielki problem uprać pościel.. ja w łazience nie mam w ogóle żadnych suszarek, a mieszkania nie są aż tak małe, żeby nie było miejsca rozłożyć suszarki.. w zimie jest ogrzewanie i pościel wysycha w jakieś półtora dnia, latem w kilka godzin na balkonie, poza tym istnieją pralko- suszarki.. ta osoba co pisała, to może ma w chałupie ośmioro dzieci, teściów, dziadków, szwagierkę i bóg wie kogo jeszcze, ze ją to przerasta logistycznie:D zresztą to wszystko wymówki- ludzie mieszkają sami albo we dwójkę, mają guzik do roboty i nie zmieniają pościeli, bo nie czują potrzeby, wynieśli z domu spanie w nieświeżym barłogu i im, to nie przeszkadza. i tylko o to chodzi..

Gość grettabe
,,Cztery tygodnie do pol roku jedna posciel, seks powiedzmy codziennie -czy wy naprawde tak zyjecie?'' nieee, nie żyjemy, tak, ja zmieniam pościel co ok. 2 m-ce, kąpie się 2 razy dzinnie (rzadko kto si ekąpie rano - niestety to CZUC od ludzi spotykanych codziennie), nie uprawiam raczej sexu w łózku codziennnie - co ZA NUDA! :O żenada moze dlatego moja posciel jest jednak czysta

Gość grettabe
rozumiem, ze te co niby (w co szczerze nei wuerze) zmieniają pościel co tydzien - również codziennie myją cały dom na mokro, łącznie z oknami, codziennie iora dywany, wykładziny - pzreciez po tym sie chodzi!! piora ubrania wierzchnie tez co kilka dni - kurtki, płaszcze itd, nie wspominając o marynarkach, swetrach i bluzkach ?ha?? sorry ale bzdury piszecie, łatwo kłamac na forum - szkoda ze rzeczywistośc jest inna aha, pewnie tez siedzicie w domu, to i z nudów bym oprała wszystko, nie pracujecie zawodowo, nie macie innego hobby od prania ? :D

Gość grettabe
gł. śmieszny jest ten argument o sexie w łózku, wiec posciel brudna :D kurde, gdybym sexiła sie w łózku tylko to bym znienawidziła sex :P nie znacie innych miejsc? :D:D

Gość gość
ostatnio z lenistwa przed ostatnie 3 miesiace, zmienilam posciel 2 razy, ale moja posciel w ogole nie smierdzi..natomiast kiedy jade do mojej mamy, ktora jest czyscioszka i zmienia posciel co tydzien, da sie wyczuc kiedy jest nie zmieniona..oni poprostu pierdza w ta posciel rowno..no i oboje, mama i jej maz kapia sie co dzien wieczorem, przed pojsciem spac.. ,pamietam ze moj byly chlopak musial sie kapac przed kazdym moim przyjsciem, bo jego skora smierdziala zjelczalym potem, nawet po kapaniu..to byl chyba glowny powod zerwania

Gość kruszynka89
grettabe nie ośmieszaj się. Pościel się zmienia bo się jej dotyka całym ciałem i żeby ładnie pachniała i była świeża. Dywany to trochę inna bajka, zresztą ja dywanów nie mam ;) A podłogi myję raz na dwa, trzy dni ;) Codziennie ścieram kurze. Marynarki, swetry, bluzki piorę po założeniu (ręcznie). Płaszcz raz na miesiąc zanoszę do pralni. A co do seksu... nikt nie napisał, że TYLKO w łóżku, no ale w łóżku też ;) My uprawiamy seks dwa razy dziennie i jednak raz jest w łóżku ;) I nie ukrywam, że się przy tym spocimy więc to chyba logiczne, że pościel należy wymieniać. No ale... jak ktoś jest brudaskiem to zawsze znajdzie sposób żeby innych obśmiać ;*

Gość gość
"My uprawiamy seks dwa razy dziennie i jednak raz jest w łóżku oczko.gif" - a jak dwa razy zdazy wam sie uprawiac sex w lozku, to na drugi dzien odrabiacie np na pralce i blacie w kuchni? bo wiesz co, zabrzmialo to tak sztywno i sztucznie, ze ciezko w to twoje sekszenie 2 razy dziennie z tego raz w lozku uwierzyc:D bo albo jestes maszyna, ktora dziala tak, jak jest zaprogramowana, albo p********z 3 po 3, tak jak z tym praniem, myciem, sprzataniem, bo ludzie oprocz tego ze wykonuja plany dnia, to tez maja EMOCJE, choroby, nastroje, stres zmecznie, podwyzszone libido i mase innych rzeczy, wiec piszac ze uprawiasz sex 2 razy dziennie, z czego raz w lozku (nawet jesli teraz sie wytlumaczysz, ze "uogólniasz") to i tak brzmi to jak sciema. ps, dobre pytanie ktos zadal, jak czesto oddajecie koldre do pralni. hmm niech zgadne, w ogole?

Gość kruszynka89
jezu jaka jesteś tępa... Serio - tak "średnio". Ale codziennie wieczorem w łóżku, rzadko zdarza nam się wieczór bez seksu ;) A w dzień to różnie - na co nas najdzie ochota. Wiadomo, że czasem wyjdzie 3 razy, a czasem wcale bo nie ma siły. A kołder nie oddaję do pralni, piorę sama w pralce.

Gość gość
wole byc "tepa" niz pisac na forum ze uprawiam seks 2 razy dziennie, z czego raz w lozku;)

Gość gość
tylko dlatego, zeby za wszelka cene udowodnic oprawczyni na forum, ze nie jestem nudziara, ze robie to tylko w łozeczku po bożemu :D

Gość kruszynka89
A weź s*******laj ;) Buźka, pa!