Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejn123

Czy to mogą byc objawy ciąży? Czy to jest to?

Polecane posty

Gość dejn123

Witam! Może zacznę od tego że boję się że jestem w ciąży. Mianowicie od tygodnia mam mdłości, często chodzę do kibelka i jestem zmęczona. Mimo że robiłam test ciążowy na którym wyszła jedna gruba krecha- objawy nie ustępują. Myślałam że sobie to uroiłam (wiecie, ciąża urojona ;P) jednak dalej jest to samo. Podkreśle że okres skończył mi się 12 lutego, parę dni potem odbył się stosunek i od tego czasu jest mi źle. Czy może za wcześnie zrobiłam test? Jednak skoro jest mi nie dobrze a na teście wynik wyszedł negatywny to już nie wiem co myślec. W dodatku od czasu do czasu czuje kłucie na dole i tak jakby mnie pobolewał prawy jajnik. Dziewczyny, pomóżcie, bo ja już nie wiem co myslec... ;/

Gość masz bana na googleeee
najpierw przeczytaj chociazby ulotke na tescie - tam stoi jak wol kiedy robi sie test ciazowy :O

Gość dejn123
Czytałam ulotkę, kupiłam także test który wykrywa ciążę 6 dni po zapłodnieniu :)

Gość gość
tylko jest napisane 6 dni. Wyjdzie dopiero po 14 sama to przerabiałam 2 razy i nigdy nie pokazał po 6 dniach. Zrób bete

Gość gość
zapłodnieniu nie stosunku!!! douczcie się!!!

Gość gość
dzień bez takiego tematu to dzień stracony :D

Gość gość
nie ma testów, które pokazują ciążę 6 dni po zapłodnieniu, tylko ewentualnie ciążę 6-dniową, a to zupełnie co innego, jak sie współżyje, zwłaszcza bez zabezpieczenia, to wypadałoby wiedziec takie rzeczy

Gość gość
ale one dobrze napisały, że po zapłodnieniu więc co się czepiasz :P

Gość testująca
A kiedy miałaś pierwszy dzień miesiączki. No i jak długie są Twoje cykle,

Gość dejn123
7 lutego miałam pierwszy dzień. 5 dni cykl.

Gość gość
cykle 5 dniowe? haha ile ty masz lat? 10?

Gość dejn123
a miesiączkę mam nieregularną więc też ciężko powtorzyc drugi raz test bo nie wiem kiedy znow dostane bo raz mam po 16 dniach, drugi po 20.

Gość gość
dzień ostatniej miesiączki podaj, a jak można mieć cykl 5 dniowy??????.... matko

Gość dejn123
miałam napisac 15 nie 5 ;) jedynka mi sie nie wcisla. Pisalam wyzej ze mam nieregularne, a ostatni dzien miesiaczki mialam 12 lutego

Gość testująca
cykl 28 dniowy zaczyna się jak każdy pierwszego dnia miesiączki. Owulacja czyli możliwość zapłodnienia jest ok 12,13,14 dnia cyklu-różnie.Samo zapłodnienie to też kilka dobrych dni. U Ciebie upłynęło dopiero 10 dni od końca okresu a piszesz że od tygodnia już się źle czujesz. Jest to mało prawdopodobne aby to była ciąża.Musiałabyś w nią zajść 3 dni po okresie..Co prawda jest to możliwe ale nie możliwe jest odczuwanie tak szybko objawów.Może to objawy owulacji...???

Gość gość
tak czy siak na test dziecko drogie jest za wcześnie... ledwo co 2 tyg minęły od okresu a ty już z testem latasz....

Gość gość
nie ostatni dzień miesiączki tylko datę ostatniej miesiączki dziecko :D czyli kiedy się zaczęła :D ile masz lat ? 15 ?

Gość dejn123
Zaczęła się 7 lutego. Nie mam 15 lat tylko 19 ;)

Gość gość
tak właśnie wyślałam że nie wiecej niż 20 ... w każdym razie na test za wcześnie

Gość 19 Lat a taka pusta
Z nieregularnymi miesiaczkami idzie sie do ginekologa....