Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem anonimowa osoba

Każda kobieta to egoistyczna, pozbawiona jakiejkowliek wartości i zasad kupa gów

Polecane posty

na, niezdolna fizjologicznie do myślenia o czymkolwiek poza własną wygodą i komfortem.

Gość gość
ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz?

Na podstawie tysiąca przeżyć, doświadczeń, obserwacji, związków swoich i znajomych, oraz rozpracowania schematu, który zawsze powtarzają te egoistyczne kupy gnoju.

Gość gość
myślę, że nie wszystkie kobiety są takie same, a ocenianie ich wszystkich to nie Twoja sprawa

Gość gość
poza tym nie tylko kobiety potrafią być okrutne

Gość gość
kolejny zraniony koleś, niezdolny do obiektywnego osądu, upatrujący przyczyn swoich nieszczęść w innych. i tak do usranej śmierci...

Gość gość
To może autorze opowiedz nam o swojej historii i my ocenimy ;)

Gość gość
A co tu opowiadać? Jakaś dziunia dała mu popalić i teraz wszystkie samice są "be". Będzie teraz chłop skamlał z żalu i pluł jadem. Żałosne.

Gość gość
co tak ucichło? koniec z oczernianiem kobiet?

Nie, to nie jest tak, że jakaś dziunia dała mi popalić i szybko przyszedłem dać tu upust złości, to są konkluzje, które przyszły wraz z upływem czasu i doświadczeniami. Tak, wszystkie jesteście kupami gnoju, które nie potrafią docenić tego, że ktoś jest dla was dobry, uczciwy i stara się wam pomagać, albo okazuje swoje uczucia. Każdego takiego człowieka zmieszacie z gnojem i wykorzystacie ile się da, a potem sp*dolicie za jakimś sk*rwielem, który wami pomiata, bo macie motylki w brzuchu i za grosz własnej godności. Życzę wam, abyście wszystkie cierpiały, bo wiem, że na to zasługujecie, już za samo to, jak gardzicie i traktujecie słabszych, a jak tchórzliwie i potulnie łasicie się do silniejszych. Powoli się wybijam i też będę was traktował, jak śmieci, tak jak to wy robicie każdemu kto jest w gorszej sytuacji. Taki ktoś jest przez was jednostką pogardzaną i niepotrzebną, zdatną jedynie do wykorzystania i poniżania.

Dlatego od 5 lat dymam gumową lalę.

Już od najmłodszych lat kobiety tchórzliwie przyłączają się do gnojenia w szkołach najsłabszych osób i włażą w d*** tym najbardziej popularnym. Ich zmartwieniami jest przede wszystkim to, by mieć komfort, być w dobrej sytuacji w grupie, być osobą popularną, mieć dobrobyt materialny, dać upust swoim zachciankom materialnym itd. Całymi dniami porównujecie się do innych kobiet, koleżanek, znajomych na fejsie, nie przyznajecie sie do osób, których się wstydzicie, boicie się postawić na swoim, gdy przewaga jest po stronie większości, nie doceniacie i nie zauważacie tego co ktoś za was robi, a wiecie po czym można to poznać? Choćby po postach na forum, które adresujecie do facetów i zaraz zaadresujecie do mnie. Będzie w nich widoczne co się dla was liczy.

Kolejnym przykładem waszego tchórzostwa jest to, że nie potraficie rzetelnie argumentować i uciekacie się do samych podłości typu podszywy, zarzucanie czegoś lub braku czegoś, koncentrowanie się na tym by w grupie zgnoić jakąś osobę( bo same nikomu się nie sprzeciwicie) kobieta jest cwana tylko w grupie. Silna osoba i człowiek szlachetny potrafi sam postawić się większości i uczciwie podjąć walkę, ale takie k*py gnoju nigdy czegoś takiego nie będą w stanie zrobić.

Gość gość
ochłon troche człowieku, przesadzasz troche :)

Gość gość
i to o czym piszesz akurat tyczy sie obu plci

Gość gość
Widzisz tylko to, co chcesz widzieć. Generalizujesz, a przypadków będących zaprzeczeniem tego, o czym piszesz po prostu nie dostrzegasz. To całkowicie Twój wybór. Jęcz dalej.

Gość gość
Wlasnie, masz troche racji z tym oportunizmem ale to sie tyczy i mezczyzn i kobiet. Tez tego nie cierpie. No, moze kobiety bardziej sie podporzadkowuja, te, ktore nie maja wlasnego zdania i wlaza w d**e innym. No ale czemu sie przejmujesz pustakami, jest tez wiele fajnych kobiet, ktore nie jara bycie fajnym i popularnym, ale takie czesto faceci omijaja, bo nie wyrozniaja sie z tlumu

Gość gość
ciotkowate gejki nigdy nie zrozumieją kobiet, taka prawda

mam 31 lat i nie widziałem na oczy nigdy prawdziwej kobiecej pachnącej łiły...

Gość gość
Dobre, dobre... Ja zawsze stałam w opozycji do ogółu, ale ceną za jaką za to zapłaciłam było to, że nie było wkoło mnie tłumów. Za mną nikt też nie żalił się na forum. Gdybym była jedną ze szmat, o których pisze autor, przynajmniej miałabym tą odrobinę satysfakcji...Przyznaj autorze, do takich lasek po prostu Cię ciągnie.

wcale nie, po prostu swędzi mnie k***sek a moja gumowa lala przestała mnie zadowalać, a na dzivki nie mam kasy

Gość gość
do autora, zgodze sie ze sa zle kobiety i ty moze trafiles na takie ale nie pisz ze kazda, sa dobre kobiety, znam okrutne kurfy ale nie obrazaj kazdej