Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SpiLine wspomagacz odchudzający

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Mam pytanie czy któraś z was stosowała taki środek odchudzający jak SpiLine ? Jakie były efekty czy wgl jakieś były ?

Gość katarynka1960
Muj maz bierze 3 miesiace zaczal lepiej wygladac stracil jakies jesli sie nie myle 38 kilo ale to ma ez swoja diete wiec to nie sam produkt ale bez niego napewno by tyle nie schud

Gość gość
Czy mogła by mi Pani mniej więcej powiedzieć jaką dietę stosuje Pani Mąż ?

Gość katarynka1960
Tak. Przestał jeść :D

Gość gość
Haha xD Tak proste a czasami tak ciężkie do realizacji ;) sama zastanawiałam się czy nie spróbować tego "złotego" specyfiku, w poprzednim miesiącu brałam Bio-C.L.A. z zieloną herbatą, niestety schudłam wyłącznie 4 kg aczkolwiek uważam, że nie za sprawą samych tabletek ;) drastycznie ograniczyłam węglowodany oraz zaczęłam się więcej ruszać ;) o ile wiem specyfik o którym Pani mówi należy do grupy termogeników, podwyższają one ciśnienie (najczęściej zawierają kofeinę itp.) cała moja rodzina ma problemy z ciśnieniem i obawiam się, że biorąc ten lek mogłabym sobie zaszkodzić. Czekam na odp. od Pani która już miała z tym lekiem do czynienia ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
bralam to ale nie dziala, ale te tabletki to rewelacja: http://pilloledimagranti.pw wogole nie mam po nich apetytu i waga spadla o 4 kg

Gość gość
Biorę SpiLine od tygodnia i już zauważyłam efekty z wypróżnianiem się co jest da mnie ogromnym problemem, myślę że warto mimo stosowania leku stosować jakąś dietę ja nie jem słodyczy, jem 5 posiłków dziennie i przed stosowaniem SpiLine schudłam 5 kg. Warto też się ruszać dobrym sposobem jest ZUMBA :) albo nawet bieganie :) polecam jeśli SpiLine przyniesie dodatkowe efekty to na pewno się odezwę

Gość jakieodchudzanie
Ja biorę spirulinę od 10 dni i zamiast schudnąć przybył mi jeden kilogram. Według mnie to kolejny suplement przereklamowany. Będę brać spyline jeszcze przez tydzień z nadzieja na cud. Dam znać o efektach

Gość gość
Dziękuję wszystkim za udzielenie się co do produktu SpiLine. Ja też zaczęłam brać już jakieś 3 tygodnie i schudłam prawie 5 kg. Z Tym , że dość dużo się ruszam chodzę na siłownie i ćwiczenia w domu . Słabo u mnie z regularnością posiłków ponieważ brak mi na to czasu. Pozdrawiam liczę na dalsze efekty wasze i moje ! ;D

Gość gość
napiszcie jak długo czeka się na dostawe spiline

Gość gość
Ja wybrałam przesyłkę kurierską i był jakoś po 3 dniach już u mnie ;>

Gość anka87
mydlenie oczu naiwnym. spiline nie dziala, wiem to z autopsji.

Gość gość
Oczywiście ze przereklamowany a te wszystkie zdjecia... ktoś kto schudł około 22 kilo jak u nich na stronie pokazuja nie wystapi nigdy w bikini bo niby co ma zrobić z fałdem skóry który został.Sciema i tyle

Gość ulcik
Witam-biorę drugie opakowanie Spiline i ważę 1kg mniej ale nie jem pieczywa.Na odchudzanie nie działa tak jak myślałam,szkoda pieniędzy te wszystkie reklamy to wielka ściema. no trudno dałam się nabrać ale postanowiłam napisać ku przestrodze dla innych.

Gość mikicia
Niestety nie działa odchudzająco.Przytyłam 2 kg,mimo,że odżywiam się tak samo;zauważyłam,że po Spiline muszę walczyć ze zwiększonym apetytem.Biorę tabletki 3 tydzień.Być może mają one inne dobroczynne właściwości,ale na pewno nie odchudzają....

Gość gość
dajcie namiary na Spirulinę SpiLine ;) a nie ma po tym skutkow ubocznych jak po sibutraminie??

Gość Agniech222
Stosuję SPILINE od 2 tygodni i zero . Kolejny raz dałam się nabrać. Niestety głupota kosztuje....

Gość gość
oczywiście że spiline nie działa. Ja kupiłam to za 140 zł i biorę już 2 tygodnie i nic się nie dzieję. Nie mówię tu o wadzę bo ona ani drgnie ale np . o kondycji skóry. tak pisali że to poprawi kondycję skóry itp bzdury a tu nic. DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ- NIE KUPUJCIE SPILINE!!!!!!! szkoda pieniędzy

Gość Monika000000
Hmm....biorę spiline 3 dni,efekt 1.brak wzdęć mimo napojów gazowanych i pokarmów ciężkich 2.jestem mniej senna,a byłam ostatnio tj zima bardzo 3.lepsza. przemiana materii 4. Ogólnie czuję sie lepiej,zywiej, lżej na żołądku i jelitach, Waga taka sama

Gość madre
Czy to "cudo" nie zaszkodzi maleństwu jako że jestem mamą karmiącą, a ono też robi się puszyste. Wszystkie owoce morza są rewelacją dla zdrowia, więc myślę że i to coś dobroczynnego zostawi w organiźmie. Nigdy nie byłam skłonna do stwierdzeń: rewelka, lub bujda , bo nie u każdego jest jednakowa reakcja na wszystko, nawet na chleb i wodę :-)

Gość magda1111
Biorę spiline od dwoch tygodni. Jestem strasznie zawiedziona. Nie zauważyłam zadnej poprawy cery itd, a na pewno nie spadku wagi. Przytyłam 2kg mimo tego, że duzo nie jem ( przy takim trybie życia jaki prowadzę, przeciętnie zjadam tylko 2 kanapki dziennie, więc chyba skutek powinien być odwrotny). Pisałam do konsultanta spiline o zwrot pieniedzy, ale żadnej odpowiedzi nie uzyskałam, a przecież taka opcja była wyraźnie podana. Dla tych, którzy chcą kupić ten rewelacyjny produkt, niech będzie to przestroga. Naprawdę szkoda pieniędzy. A Ci ktorzy chcą schudnąć polecam przejsc na 2 tygodniową dietę kopenhaską. Rok tem ja stosowałam, schudłam 6kg bez efektu jojo.Pozdrawiam

Gość nabity w butelkę
SpiLine na 100% nie działa. Nie dajcie się oszukać!!!! Lepiej wydać te pieniądze na inne rzeczy niż wyrzucić w błoto. Jestem ciekawa, kto pisze te pozytywne opinie - pewnie sami pracownicy SpiLine.

Gość arina12
spiline produkuje, cytuję: " Quadlity Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Meander 15 w Warszawie, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego pod numerem KRS 0000463897, NIP: 9512367808". Suplement ten jest nielegalnie sprzedawany w karju gdyż nie ma go na liście dopuszczonych do obrotu suplementów, link: suplementy.gis.gov.pl/suplementy.php?suplement=spiline&postac=&rekordy=20 nie dajcie się oszukać i otruć!

Gość arina12
osoby które stoją za tym prawdopodobnym oszustwem to: Goroditskiy Kirill Goroditskiy Alexander

Gość gość
witam ja dziś dostałam tabletki i jak czytam post jestem załamana ;[ dalam sie oszukać ,,,, czy mozna je oddać

Gość DDB
Ja biorę tabletki 4 dzień i schudłam 2 kg, ciekawa jestem dalszych efektów :-)

Gość gość
Wybrałam już całe opakowanie i biorę 3 tabletki przed śniadaniem i 3 dni przed obiadem i ściema :( ;( szkoda pieniędzy,naciągacze i tyle

Gość celina 2911
Ja tez dałam sie wpuścić . Tabletki działają dziwnie. Pojawiły się zaparcia, więc gdzie to oczyszczenie. Poza tym mam takie dziwne uczucie ssania w żołądku, rzeczywiście chce się jeść. żle się czuję, biorę od tygodnia . Myślę ze chyba to jest jakieś placebo albo coś szkodliwego, czy ktoś mial podobne objawy ? Proszę o opinie bo trochę się boję tego brać. Faktycznie producentem jest Firma Quadlity , a chyba nie mają uprawnień i nie są firmą farmaceutyczną. W KRS mają pozwolenie na jakieś gry?

Gość gość
Ja kupiłam ostatnio tabletki firmy Quadlity, ale nie nazywają się Spiline a Sylwetka i Oczyszczanie w komplecie. Nie zażyłam narazie ani jednej bo jakoś się boję...a to dlatego, że wpisując w wyszukiwarkę ich nazwę nic się nie wyświetla więc wydaje mi się to podejrzane. Myślę, że to te same tabletki o których piszecie, tylko pod inną nazwą...Nawet nie mogę odnaleźć strony na której je zamówiłam, trafiłam na nią przypadkiem...Może ktoś też je zamówił i już wypróbował??? Dajcie znać! Czytałam gdzieś, że te algi pochodzą z Chin i lepiej ich nie zażywać...???

Gość gość
Uwaga, preparat jest trucizną, a firma mieści się w skrzynce pocztowej "Meander 15". Kolejni oszuści.