Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamciaaa

Pies a narodziny dziecka

Polecane posty

Gość gość
zycze wam, zeby wam ktos pory do kibla ustalal glpie k***y. a jak juz nie wytrzymacie i sie zeszczacie lub zesracie na dywan to zebyscie dostaly taki wpierdoI ze nie wstaniecie przez 2 dni.

Gość gość
Oddadzą to moze ciebie na starosc. Ci ktorzy potrzymaja szczenię by później za rok oddać je na łańcuch to nie są ludzie.

Gość gość
zycze tez waszym k***wskim bachorom d***** ******* zeby pozdychaly w meczarniach a wy zebyscie na to patrzyly.

Gość gość
Wp*****l? Normalni ludzie wiedza, ze bicie psa to nie wyjscie.

Gość gość
Ciebie oddadzą ;) bo ty uczysz, że zwierze jest na równi a nawet wazniejsze od człowieka ;) moje dzieci będa miały zdrowa hierarchię wartości ;) z reszta zapomniałam, że ty w ogóle zyjesz jak zwierzę ;) w swoim stadzie bez ślubu

Gość gość
Nasza wielonickowa gwiazda kafeterii,samozwańczy "wetryniarz" znów zaliczyła wpadkę odnośnie labradora:D żałosny babon

Gość gość
O, jaka życzliwa mamusia przy niedzieli. Ksiadz rozgrzeszenie dal to już moge, garsonka w szafie czeka na za tydzien, dzieci komunię przyjely, 2 dychy na tacy i jaaaaazda, zyczymy wszystkim śmierci! Lecz sie.

Gość gość
Ledara lepiej traktuje zwierzęta niż własne dziecko.Od rana do wieczora na forum to nie jest normalne.Dziecko zaniedbane bo ona robi karierę na kafe

Gość gość
No niestety nie trafiłas ;) nie jestem katoliczka ;) Ale wiem co to moralnosc ;) a twoja postawa jest daleko od jakichkolwiek norm moralnych. psa stawiac wyżej niz własne dziecko, zyc bez ślubu... no zwykła zezwierzecona suka :) Chcesz to zyj jak pies, miej swojego własciciela- psa i jemu sie podporzadkuj, liż d**e po sraniu, pozwalaj zeby lizał twoje dzieci. Normalne to to jednak nie jest wiec stul dziób

Gość gość
Jakbyście chciały wiedzieć pies ma 10 razy czystszą ślinę od ludzkiej. Więc u was w buzi jest więcej bakterii niż u psa nawet jak sobie d**ę wyliże. I owszem są psy gryzące i nie gryzące, nie wiem jak jest w PL ale za granicą można oddać psa na specjalne badania które określają jaki to typ psa czy może być z dziećmi i czy właśnie jest gryzący czy nie.

Gość gość
Co do psa ma to czy ja mam ślub w kosciele :D

Gość gość
Widziałam kiedyś jak pies mojej koleżanki po sraniu czołgał się d**ą po dywanie tak jakby go swędziała albo jakby ją chciał wytrzeć.K***a słabo mi się zrobiło bo miała raczkujące dziecko i jak sobie pomyślałam po czym ten mały brzdąc chodzi to aż żal.Powiedziałam żebyśmy poszły do parku z małym bo już nie byłam w stanie dopić kawy z obrzydzenia.

Gość gość
gość 13.54 wygadujesz bzdury, że aż rece opadaja ;o napewno pies ma czysciej w mordzie niz człowiek w buzi- na bank! Szczególnie jak swiezo wylize sobie d**e lub jaja... no i jeszcze ten zapach z pyska- rozkosz. A co do badań na charakterek... malo razy się zdarzyło, że pies przeszedł badania a i tak ugryzł? jest cała masa takich przypadków

Gość gość
Tefo behawiorysta niestety tez nie zbada. To o koscielnej mamie bylo do tej ktora zyczy śmierci, nie sraczkuj, ze to do ciebie labradorko.

Gość gość
led co ty z tym kościołem? jakis kompleks masz czy co? nikt nie pisze o kosciele tylko ty :D Moralnosć to moralnosc a kosciół to kościół- widze, że mylisz te dwie rzeczy... w sumie się nie dziwie- z niezłej patologii musiałas wyrosnąc :o

Gość gość
Te k***a psiaro-kociary to zdania nie zmienią nawet jakby im pies pół łapy u/j/e/b/a/ł.Tłumaczyłyby się,że go sprowokowały.

Gość gość
ja nikomu smierci nie życzyłam kretynko ;o myslisz, ze tylko mnie tu w*******z? :D i że tylko ja tu pisze? :D kretynka ;o a labradorką to możesz byc ty- ja jestem człowiekiem w przeciwieństwie do ciebie suko bura ;)

Gość gość
Ktora to taka madra z 13:45?

Gość gość
a cholera wie ktora :D ja moge byc uszczypliwa, moge mówic co myślę (zawsze mówie co mysle) ale w życiu nie zyczyłabym nikomu smierci a tym bardziej dziecku :o

Gość gość
Teraz led jak się beznadziejnie tłumaczy z tego lizania d**y:D a jeszcze wczoraj mówiłaś,że umiesz przyznawać się do błędUw:Dkretynka nad kretynki.Do garów obiad gotować bo konkubent będzie niezadowolony

Gość gość
ja nikomu smierci nie życzyłam kretynko ;o myslisz, ze tylko mnie tu w*******z? smiech.gif i że tylko ja tu pisze? smiech.gif kretynka ;o a labradorką to możesz byc ty- ja jestem człowiekiem w przeciwieństwie do ciebie suko bura xxx czy uważasz, że w kontekście powyższej wypowiedzi ma to dla kogokolwiek znaczenie, że śmierci nie życzysz? uważasz, w kontekście wyższej wuypowiedzi, że jesteś od kogoś lepsza, bo ,smierci nie zyczysz?

Gość gość
Wolałabym byc szczurem z kanału niż takim człowiekiem jak to coś :)

Gość gość
nie gadam bzdur myślisz że dlaczego psom np nie psują się tak zęby? bo mają mniej bakterii poza tym nie wypowiadaj się skoro tematu nie znasz porozmawiaj z jakimś specjalistą a potem możesz negować to co powiedziałam

Gość gość
Wszystkie wielkie panie właścicielki psów,miłośniczki zwierząt a jak kundel się zesra na trawniku to nie ma żadnej żeby to posprzątała.W domu jak się zesra to też nie sprzątacie?Mam nadzieję,że kiedyś ryjem wylądujecie w g****e jakiegoś pchlarza.Jak ja was nie znoszę nawiedzone psiary.

Gość gość
Ja jeszcze parę dni przed rozwiązaniem maszerowałam na wycieczkę z zapasem woreczków i dziarsko zbierałam kupy :)

Gość gość
A ciebie lodzia nikt nie prosił o zdanie bo wszyscy wiedzą,że ciągle tu kłamiesz na każdy temat

Gość gość
Po co kłamać na kafetełkę? Nie widzę potrzeby.

Gość gość
Leda ile masz futrzaków na melinie?

Gość gość
Jeśli nie widzisz to po co ciągle to robisz?

Gość gość
ja mialam psa przed urodzeniem dziecka i tez mielismy jednopokojowe mieszkanie, jak zaszlam w ciaze. na szczescie do porodu zdarzylismy kupic wieksze. szczerze, to nie wyobrazam sobie dziecka i psa razem w tak ciasnym mieszkaniu, mimo ze moj pies wazy 2kg, wiec jest malutki. corka ma teraz 1,5 roku, bawi sie z nim, ale pies wstepu do jej pokoju nie ma (zamontowalismy bramke) i nie bawi sie zabawkami dziecka. dziecku na dotykanie psa pozwalamy, odkad skonczyla rok i ma juz wiekszosc zebow, przez co nie wklada wszystkiego do buzi. dla mnie sa jednak pewne granice w kontaktach malenkie dziecko - pies i trudno je w jakikolwiek sposob kontrolowac na tak malej pzrestarzeni. no a jednoczesnie rozumiem, ze psa oddac nie chcesz. ja mojego tez bym nie oddala, choc nie raz przychodzi mi do glowy, ze moglismy kupic psa, dopiero jak bedziemy miec dzieci w wieku szkolnym lub pozno przedszkolnym a nie przed pierwsza ciaza. no ale coz, nie chce, zeby pies cierpial z powodu tego, ze nie przemyslalam zakupu do konca.