Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Ukraina

Polecane posty

Gość gość
Niech dostanie bogatszy:-D taki , co już się nachapal i nie będzie kradl na potege.... Zawsze lepiej stracic z bogatym niż znaleźć z biedakiem.:-)

jak zwykle pavlo nie zrozumiał i wpadł ze swoimi "mundrościami" tylko po to, żeby się do mnie przyj********** jakbyś nie zauważył, piszę o reżimie politycznym, stąd porównanie z Białorusią. ---- gaz to zupełnie inna kwestia, bo to nie jest gaz ukraiński, tylko rosyjski.

Gość gość
gdyba Ukraina miała swoje 'gazy' to żyłaby skromnie i bezpiecznie

Gość gość
Ukraina ma swoje zloza gazu....chodzi o zwiekszenie wydobycia tak, aby uniezaleznic się od Rosji. Ale to nie lezy w polityce ani Rosji ani niektórych oligarchów.

Gość gość
Ukraińczycy jednak tacy głupi nie są i nie chcą w miejsce starych złodziei nowych, a przynajmniej tak się im wydaje. x są wyjatkowo głupi bo daja się dymać kolejnym rzadom. A UE wydyma ich do końca.

jakbyś nie zauważył, piszę o reżimie politycznym, stąd porównanie z Białorusią. X przecież UE ma Ukrainę głęboko w swojej wypasionej d***e. X A to wyżej to pewnie nie ty pisałaś co? :) Sheeple jakby nie patrzeć

pavlo, właśnie udowodniłeś, że jesteś idiotą. nie rozumiesz najprostszej metafory. --- zamiast pisać długie zdanie: "władze UE nie są zainteresowane interwencją na Ukrainie w sprawie zmiany obecnego reżimu (słowa "reżim" używam tu jako określenia w rozumieniu nauk politycznych), ponieważ przestrzeganie praw człowieka i ustrój w tym państwie niewiele ich obchodzi" posłużyłam się skrótem. a ty jesteś tak tępy, że nie jesteś w stanie ogarnąć tego nawet po moim wyjaśnieniu. ---- btw, może się wreszcie ode mnie odp*****l i przestań latać za mną po topikach, bo zaczynasz być żałosny. ifka jest bardziej zainteresowana, więc może do niej fikaj.

Sory, to Ty się wyrazić jasno nie potrafisz,więc przytyki o niskim IQ to na głos i vis-avis lustra :P Jak piszesz Ukraina to normalne jest,że myśli się o kraju. Jeżeli chodzi Ci o reżim to piszesz reżim Ukrainy. Już Ci kiedyś pisałem,że sama niejasno się wyrażasz,a później robisz wyrzuty komuś i to atakując go ad personam jak Ciebie nie zrozumie. Żałosna jesteś sheeple.

btw, może się wreszcie ode mnie odp*****l i przestań latać za mną po topikach, bo zaczynasz być żałosny. X Co do tego to 1 To ja byłem pierwszy i na tym topiku i na topiku njun, więc kto tutaj tak naprawdę za kim gania? ;) 2 Nie mów mi jak mam żyć , bo za mnie nie umrzesz :)

I nie rozumiem Twojego oburzenia tym,że odniosłem się do Twojej wypowiedzi. Przecieżjezeli coś piszesz, to powinnas liczyć się z tym, że trafi się ktoś, kto będzie chiał się do Twoich słów odnieść. Jeżeli tak bardzo boli Ciebie to,że ktoś Ciebie cytuje to widzę tylko jedno wyjście - nie udzielać się w temacie :)

"1 To ja byłem pierwszy i na tym topiku i na topiku njun" ---- taaaa? to pokaż mi jakąś swoją wypowiedź na tym topiku, zanim ja tu przyszłam. bo jakoś żadnej nie widzę.

Ni ma :) Moderacja usunęła, ale coś koło 11:30 tutaj pisałem :) Nie musisz wierzyć, wisi mi to :)

Gość peiprzycie potłuczeniiiii
zajmijcie się Polską co mnie jakaś Ukraina , ta banda juz tu jest i powinni im zakazać do nas przyjeżdżać , nie potzreba nam hołoty

Gość nam Ukrainy nie potrzeba
a tym bardziej nacjonalizmu ukraińskiego i powtórki z historii OUN UPA , na Podkarpaciu i Lubelszczyźnie ludzie ich nie cierpią , sprawa bestialskich mordów na kresach jest nierozwiązana :( a tutaj ludzie pamiętają a historia Polska nie , poprawność polityczna każe zatajać to ,ze zostało bestialsko zamordowanych ok 200 tys polskich chłopów(kobiet , dzieci i starców) gdy młodzi męszczyźni ginęli przy operacjach partyzanckich a poczta podziemna nie dochodziła na kresy:(

Gość zagrożeniem są nacjonaliści
nacjonaliści ukraińscy z partii Svoboda , neobanderowcy machający czerwono czarną flagą , zachciało im się bohaterów :P poczytajcie o ich rozczeniach to sami zablokujecie granice

Gość zajmijcie się Polską
co mnie oni obchodzą , nie zasłużyli na pomoc Polakom

Gość zajmijcie się Polską
gość Pelen podziw dla Ukraincow, smiali ,odważni,walcza o swoje ! Prawdziwe BOHATEROWI! naucz się Polskiej gramatyki , neobanderowcu ps to nie komplement

Gość gość
ta svoboda nic nie znaczy, to małe pieski głośno szczekajace na swoim podwórku jak tylko Ukraina będzie chciała wejsć do Unii, polscy europosłowie złożą wniosek o jej zdelegalizowanie jako partii faszystowskiej, Ukraina nie będzie mieć wyjścia i sie skończy "banderorumakowanie"

Gość Ukraińćy to dzikusy
jaki ukraińśki gaz ? ukraina ma tylko węgiel w doniecku, gaz jest ruski i przez ukrainę leci rurociąg na europe . Zajmijcie się Polską a nie tym co jest w TV , rząd pusci kolejny przekręt a wy będzieice się ukraina podniecać. To ich burdek niech sobie tam sprzatają :P jest powszechne oburzenie za szpitale , bo chyba nawet tego u siebie nie mają

Gość Ukraińćy to dzikusy
ok tylko ,że Svoboda domaga się polskich miast , twierdzi ,że etniczne tereny Ukrainy to nawet po Kraków i Lublin sięgają , a my ich jeszcze wpuszczamy i pozwalamy się osiedlać. Polska to bogaty kraj wszystko daje obcym ale nie obywatelom. rząd to banda złodziei

Gość gość
Domagać to się oni mogą nawet madagaskaru i tak nic nie dostaną. Czy naprawdę myślicie, ze nasze państwo jest takie słabe, ze jak gdzieś ktoś coś krzyknie to my od razu w strachu? Nic nam nie mogą zrobić, to tylko śmieszne hasełka żeby o nich mówiono, żeby sie zareklamować i zdobyć głosy. W dodatku w 21wieku ziemie nie zdobywa się armią tylko pieniądzmi, więc jak tylko Ukraina wejdzie do Unii, zwyczajnie wykupimy ziemie Lwowskie, będzie na nich mieszkać coraz więcej polaków, w kolejnych wyborach zwyciężą w samorządzie, zadecydują o autonomii i przyłączeniu do Polski.

Gość gość
nacjonalistyczne ćwoki są na Ukrainie jak i u nas w Polsce ale to nie oddaje obrazu całego kraju więc mam to w doopie czego żądają banderowcy oni sami sie pozarzynają we własnym kraju ze sobą

Gość bo media widzą inaczejj
gość a pani tymoszenko która jeszcze niedawno jak miała siedzieć w więzieniu za korupcję to była obłożnie chora i koniecznie trzeba ją było przewieźć do specjalistycznej kliniki w niemczech już cudownie ozdrowiała i chce być prezydentem. naprawdę że są jeszcze durnie którzy się na to nabierają to jest dopiero cud. Za krzywo splecione warkocze nie siedziała w pace zapewne :P a wy się przestańcie tak ukrainą martwić ;) wiecie ,że zadymiarze mieli płacone po 100-150 $ na osobę za każdy dzień rozruby? sami byscie poszli jakbyscie nie mieli pracy , jak myslicie czemu berkut strzelał do ludzi ? z grupy policjantów wyrwano kilku i skatowano na smierć. Wybrali demokratycznie prezydenta i im się przestał podobać. Od kiedy rzucanie czym się da i podpalanie budynków rządowych to sposób na rozwiązanie pokojowe z władzą? każde państwo tak reaguje no chyba ,że szalona Ukraina co hołduj****ndytom a opozycja płaci zadymiarzom . U nas się demonstruje chwile a rano się wstaje do pracy a tam? zastanówcie się co za bogaci ludzie mogą sobie na to pozwolic ,żeby rzucać robotę z dnia na dzień i robić zadymy dniami i nocami....Wyłączcie TV a włączcie myślenie

Gość gość
ha Ukraina chce do unii chcą mieć kasę z MFW ale te instytucje nie uznają rewizji granic więc jak albo kasa bo inaczej padną z głodu i zimna albo rewizja granic ci banderowcy mogą sobie chcieć ale ich nie doczekanie

Cóż jeżeli katolickie kościoły wybudowane rękami parafian ja kościół św Trójcy w Rzeszowie został oddany za darmochę ukraińskim grekokatolikom to mnie juz nic nie zdziwi, władza jest antypolska a Tusek ma interesy w brukseli a Sikorski robi z siebie przydatnego Ukrainie idiote

Polska przez ZSRR została okrojona o 1/3 z granic w tym o dawne województwo Lwowskie i Stanisławowskie i część Zamojszczyzny a te tereny są w Ukrainie a nie są to etniczne tereny Ukrainy niestety :(

Gość to nie jest tak jak mysliszz
gość oni przezywaja to co w Polsce za Soilidarnosci kiedys nie obrażaj Solidarności bo ukraińcy to dzicz

oreore Ukraina niech lepiej zostanie tam gdzie jest. Ten naród nigdy nie był przychylny Polakom. Tyle w temacie to ja innym polecam odrobić lekcję historii , historię przemilczaną o Ludobójstwie na kresach przez bandy OUN UPA: Ludwikówka Wołyń Kisielin Huta Pieniacka Hucisko Brodzkie Ihrowica moznaby tak wymieniać a teraz kawałek hymnu banderowskich pomiotów: Zdobywaj, zdobywajmy sławę! Wykosimy wszystkich Lachów po Warszawę… Ukraiński narodzie.(…) Zdobywaj, zdobywajmy siłę! Zarżniemy wszystkich Lachów do mogiły… Ukraiński narodzie (…) Gdzie San, gdzie Karpaty.... chore prawda?

"Ukraińczycy jednak tacy głupi "jak już to Ukraińcy , na pewno o wiele mądrzejsi niz ty bo zapewne swój ojczysty język znają a ty nawet swojego nie:( no tak gimg***o.....

"Moderacja usunęła, ale coś koło 11:30 tutaj pisałem" ---- i ja za tobą latam nie widząc twojego wpisu, tak? :D ----- orencz, dzięki za zwrócenie uwagi na "Ukraińczyków", bo ja nawet tego nie zauważyłam. no to się kiep popisał.