Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Ukraina

Polecane posty

Gość co to kufffa ma być
hahaaa "ukraińczycy" nie no zwieracze puszczają

Gość gość
ruskie zaatakują od wschodu, my od zachodu, podzielimy ukraine miedzy siebie :classic_cool:

Gość gość
ruskie zaatakują ciebie ćwoku jeden

Gość gość
barszcz ukraiński :)

Gość Adwokacie popuść gacie
ja wolę bigos i schabowego

Gość gość
Dla Polski byłoby dobrze ,żeby ich Ruscy pod buta wzięli.Może by ta swołocz nie przyjeżdżała do Polski

to nie jest tak jak mysliszz "Ukraińczycy jednak tacy głupi "jak już to Ukraińcy , na pewno o wiele mądrzejsi niz ty bo zapewne swój ojczysty język znają a ty nawet swojego nie no tak gimg***o..... X Straszne, nie będę mógł spać po nocach , błąd zrobiłem :P X orencz, dzięki za zwrócenie uwagi na "Ukraińczyków", bo ja nawet tego nie zauważyłam. no to się kiep popisał X Ala potrafisz napisać jeden wpis bez ad personam, czy to zbyt wysokie jak dla Ciebie progi? ;)

jak już to Ukraińcy , na pewno o wiele mądrzejsi niz X Pisze się niż, a nie niz ;) No tak, gimg***o :)

Ni ma usmiech.gif Moderacja usunęła, ale coś koło 11:30 tutaj pisałem usmiech.gif Nie musisz wierzyć, wisi mi to usmiech.gif x pavlo czemu ty kłamiesz? jak rano powstał ten temat to od początku siedziałem non stop aż do przerwy okolo 14-tej bo musiałem wyjsc z domu bym mógł bąka puścić więc nie widziałem ani jednego twojego posta przed Alica Donnikowa więc nie prowokuj tutaj

kłamstwa i konfabulacje w celu udowodnienia, że on i tylko on ma rację to u pavla nic nowego. on ma dziury w mózgu od jarania skrętów. --- ostatnio przeczytał w internecie nowe słówko "sheeple" i tak bardzo jara się wzbogaceniem swojego słownictwa, że umieszcza je w każdym poście. ---- btw, wszyscy inni jakoś rozumieją moje posty, tylko temu głąbowi trzeba zawsze tłumaczyć jak krowie na rowie.

kłamstwa i konfabulacje w celu udowodnienia, że on i tylko on ma rację to u pavla nic nowego. on ma dziury w mózgu od jarania skrętów. --- Najpierw udowodnij co mi zarzucasz, bo póki co to p********z byle by p*******ć :) Co do dziur w mózgu to nie tak sprawa wygląda, bo o ile mi wiadomo to Ty piszesz coś tylko po to, by 2 strony dalej napisać coś co przeczy Twoim poprzednim słowom i sama o tym dobrze wiesz, bo niejednokrotnie zostałas na tym złapana :) X ostatnio przeczytał w internecie nowe słówko "sheeple" i tak bardzo jara się wzbogaceniem swojego słownictwa, że umieszcza je w każdym poście. ---- Nie w każdym Alu, jedynie w postach do Ciebie i Zuzy, bo obydwie jestescie sheeple , co zostało udowodnione niejednokrotnie :) X btw, wszyscy inni jakoś rozumieją moje posty, tylko temu głąbowi trzeba zawsze tłumaczyć jak krowie na rowie. X Ja nie jestem wszyscy :) A to,że większość rozumie twoje mundrości oznacza ni mniej ni wiecej to,że też czują pęd stadny i ich też mozna zaliczyc do sheeple :) A głąba sobie w rodzinie znajdź :) Chociaż w sumie nie musisz, wystarczy,że przed lustrem staniesz :)

Nie rozumiem tylko jednego - skoro tak boli Ciebie to,że odnosze się do Twoich słów to po co odnosisz się do moich wiedząc,że ja się do Twoich zarzutów odniosę? Masochizm?

Gość gość
gość Dla Polski byłoby dobrze ,żeby ich Ruscy pod buta wzięli.Może by ta swołocz nie przyjeżdżała do Polski Zgadzam się. W TV właśnie podali że ukraińcy oczekują pomocy finansowej od USA i Polski, w ogóle co za porównanie, pl i usa w jednym szeregu. Ukraina to kraj oligarchów więc niech wyciągną łapę do swoich i za swoje niech oddłużają państwo

"Najpierw udowodnij co mi zarzucasz" "Nie w każdym Alu, jedynie w postach do Ciebie i Zuzy, bo obydwie jestescie sheeple , co zostało udowodnione niejednokrotnie" ---- mi każesz udowadniać, a sam piszesz bzdurne "zostało udowodnione", chociaż żadnych dowodów poza twoimi omamami po skrętach na to nie ma. ---- jeśli zostało udowodnione, to przedstaw jakieś wiarygodne i obiektywne dowody.

Gość ukraińcy to wariaciii
Polska im raczej nie pomoże za wiele , bo sama jest na skraju bankructwa.Dobrze im będzie jak się Putin do nich zabierze , ruskie potrafią sobie radzić z taką hołotą.Jak będą brać uchodźców do nas to ja stąd s*******am. Polacy z Ukrainy wiedzą ,że z nimi to tylko problemy a jak sie przywloką to się ich potem nie tak łatwo pozbyć. http://www.youtube.com/watch?v=_1uhhLcV_pk

Ala w przeciwieństwie do Ciebie nie mam czasu na przekopywanie topików :) Z resztą i tak by nic nie dało, bo sama pozgłaszałaświększość swoich wpisów do usunięcia :) Może zaprzeczysz mimo tego,że pisałaś o tym kilkakrotnie? :)

Gość gość
oni by nam nie pomogli gdyby (odpukać) nasz kraj znalazł się w takiej sytuacji, a jeszcze wykorzystaliby sytuację żeby na nas napaść to dzicz i swołocz, WON STĄD!!!

Gość gość
2014-02-25 11:20:21 [zgłoś do usunięcia] gość oni by nam nie pomogli gdyby (odpukać) nasz kraj znalazł się w takiej sytuacji, a jeszcze wykorzystaliby sytuację żeby na nas napaść to dzicz i swołocz, WON STĄD!!! Czujesz się lepszy, bo urodziles się w zasranej Polsce??? Idioto!!! zobacz jak ciebie i tysiące innych traktują Brytyjczycy- dla nich jesteś dzikusem i kaza wy..ć takim jak ty z Wysp. Ale jak to dobrze moc kogos innego nawyzywać, prawda doopku?

to nie tak jak myslisz: no nie powiem, utarłeś mi...hihi, nosa :D Napisałam wcześniej, że Ukraina nigdy nie była przychylna Polakom, a miałam na myśli zbrodnie, których dokonano na Polakach, a tych było wiele, o czym już pisano. Nie mam zamiaru powtarzać się wycinając fragmenty innych portali w sprawie obecnej sytuacji na Ukrainie. Napisze tylko, że ten naród (możliwe, że nie w pełni bo wszędzie znajdzie się jakiś oszołom) nie zasługuje na pomoc od innych państw Unii, a już na pewno nie od Polaków. 🖐️

Gość gość
Oreore...nie ma sensu dyskutować o takich sprawach, bo możemy to wszystko odniesc do zaszlosci historycznych...czy my, Polacy zapomnielismy o II wojnie swiatowej? o Niemcach, o W. Brytanii, która nie kiwnela palcem na początku 40-roku? Oczywiście, ze nie wolno zapominać, ale to nie znaczy , ze na Niemca trzeba pluc, a Anglika obrazac. Minelo już dość czasu, żeby zacząć wszystko od nowa. Wypominanie, nacjonalizm, brak obiektywizmu prowadza do oszolomstwa, do nienawiści i braku tolerancji. Wiesz...mnie zupełnie nie obchodzi, czy Ukraina wejdzie do U.E. Pewnie wejdzie, bo takie sa koleje historyczne- jeden blog polityczny zastepuje się drugim blokiem.Na pewno będzie to dla jednych szansa, dla drugich powod do narzekan, bo "miejsca pracy, bezrobocie itp."...zawsze sa malkontenci. Nie bronie generalnie nikogo- biore tylko w obrone rozsadek.:-D

Gość gość
*blok polityczny....:-D ( chyba przyzwyczajenie, bo wszedł "blog" )

Chcesz podyskutować, masz:obecna sytuacja na Ukrainie, nie pozwala zapominać o tym co już się wydarzyło wcześniej. Faktem jest, że teraz to oni siebie na wzajem wyżynają, ale to nie jest powód dla którego można przypuszczać, że po wyrżnięciu wszystkich pseudo-przywódców tego kraju coś radykalnie się zmieni. Możliwości jest wiele ;)może nastąpić podział Ukrainy, jeszcze większe żądania, w tym do dawnych ziem, a może też za sprawą pana Tuska wpłynie te 35 tysięcy dolarów i to państwo będzie w Unii, a Polacy będą bać się o swoje miejsca pracy, albo o swoje emerytury itp. Banda, która wojuje o swoje prawa nie jest warta funta kłaków, chociaż chwilami myślę, że Polacy też powinni w swoim kraju zrobić radykalny porządek. Taka zaszłość, taki rozsądek :P

Gość gość
Nie wiem ile masz lat...ale proponuje zajac się "archeologia":-D przypomnij sobie co i jak pisano przed laty o wejściu PL do Unii, jak traktowano polakow w Niemczech, jak traktuje się ich w W.B, nie wspomnę o bezczelnym traktowaniu przez USA. Mylisz skutki z przyczynami: wlasnie wejście Ukrainy do struktur europejskich zamknie mordy tym, ktorzy mogliby się domagać jakichkolwiek ziem ( zresztą, to my możemy domagać się Lwowa :-D) Pozostaly temat przywołany przez Ciebie - to już inna bajka: czy należy się angazowac w pomoc w sytuacji, kiedy u nas jest dziadostwo?..coz.."taki klimat":-D i taka opartia polittyczna , na która głosowano :-D

Wybacz, ale archeologia jest mi obca;piachu nie znoszę.;) Cieszę się, że to niektórym "zamknie mordy". Niech tak się zatem stanie, ale pewnie nie szybko to nastąpi. Co do "klimatu", zgadzam się, chociaż jest mi zupełnie obcy bo nie urodziłam się w Polsce. Miłego dnia ! 🖐️

Gość gość
gość 25.02.14 to p********y ukrainiec, gościu a słyszałeś żeby Polacy obrażali Anglików w taki chamowaty sposób jak ukraińcy Polaków, widać że masz małe pojęcie albo żeś jest ukraińcem co widać po sposobie wypowiedzi, naplułabym na takiego jak ty wyciągaj grabę do swoich, jak nienawidzisz Polaków to won z tą wyciągniętą grabą do swoich ukraińskich złodziei!

Gość gość
a jak jesteś Polakiem w co wątpię, to daj im ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy a ten biedny ukrainiec zarżnie cię w podzięce i z resztą dobrze zrobi

Gość gość
i nie ma się co burzyć, tacy jesteście, to ogół świadczy o ludziach a nie marginalne jednostki mogłeś się debilu podpisać, ale wolisz się podszywać pod Polaka który broni ukrainy :D