Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry mąż

Żona NIE chce się ze mną kochać, co robić?

Polecane posty

Gość Dobry mąż

Zacząłem nawet prowadzić statystykę, średnio to wychodzi, że raz na 3 razy nie chce, czyli np Wt rano ok Wt wieczór ok Śr wieczór NIE Czw rano ok Pt rano ok Pt wieczór NIE Co z nią zrobić? Rozmowy nic nie dają. Obecnie nie mamy żadnych większych problemów w żadnej innej sferze naszego życia. Kiedyś nie było żadnego NIE.

Gość gość
dwa razy odmowila? jak mogla! zostaw ja, znajdz inna zawsze chetna! no jak tak mozna czasami nie miec ochoty na sex?! niepojmuje!

Gość gość
to ma być żona, czy robot domowy?

Gość gość
Kazdy czlowiek ma inne potrzebym nie mozesz oczekiwac, ze ona bedzie zawsze wtedy chciala gdy Ty chcesz. I tak jest ok, uszanuj jej decyzje.

Gość gość
wzięłam do ulubionych, bo się popłakałam ... hahahaha z tego podliczania :D

Poważnie pytam, co byście radzili... Kiedyś nie było żadnego nie, rozumię żeby tak było od początku...

Gość gość
ma mniejszy temperament od ciebie, malzenstwo to sztuka kompromisu

Gość gość
jeśli to ma być robot, to może jej wymień baterie ze zwykłych na alkaiczne albo zainwestuj w akumulatorki, wtedy będzie mogła zawsze

Gość gość
Dobry mężu, napisz co ma zrobić moja koleżanka jej mąż zrobił jej dwoje dzieci i teraz w ogóle z nią nie seksi

Gość napiszę coś
nie masz nic do roboty tylko zapisywać kiedy żona była na tak ;) a może idź z nią na randkę - do kina albo na basen a może spacer swoją drogą - to dziwne że nie chce :P

Niektórzy nie potrafią ze zrozumieniem przeczytać, POWTÓRZĘ DRUKOWANYMI: SYTUACJA TAKA UTRZYMUJE SIE OD OK PÓŁTORA ROKU WCZEŚNIEJ PRZEZ 11 LAT TAK NIEBYŁO Nie jest to zadna prowo etc, jezeli przez wczesniejszy okres nie bylo to problemem to skad teraz? ŚREDNIA 1/3 to nie znaczy, że zawsze to samo np pon wt sr czw ok pt ok, sob niedz nie, pon ok ...

Gość ciotka_muminkowa
hahahahaha moja godzi się na dwa razy w miesiącu , także dobry mężu ciesz się, bo masz zycie jak w madrycie , nie narzekaj

Gość gość
on twierdzi, że ma nadciśnienie i że musi dbać o zdrowie a ona mu wierzy ale wszyscy jej chcą dać do zrozumienia, że to co on robi z nią, to chore

Hihi, no to masz rzeczywiście problem, "dobry mężu" :D Przez 11.lat było TAK, a teraz jest NIE w miejscach, gdzie było TAK, i to jest prawidłowe bo wszystko się wyczerpuje, młodość też. No, ale jak chcesz żeby było jak dawniej, to i ty się zmień, odmłodniej z jakieś 11. lat . To w zupełności wystarczy 🖐️

Gość gość
Powiem tak - rutyna się pewnie w małżeństwo wkradła. Każdy wieczór i każdy seks wygląda tak samo. Może urozmaić żonie zycie, wyjdźcie gdzieś do ludzi, a przy następnym jej byciu na tak spróbujcie czegoś noweg w łóżku. Przełamujac rutynę pokonasz problem

Gość gość
daj jej spokoj, po tylu latach wychodzisz jej pewnie uszami i widzi w tobie bardziej brata, przyjaciela i ojca dzieci niz mezczyzne :O uszanuj to i wal sobie

znaczy się chyba rozumiem o co kaman.chodzi ci o brak regularności i nieprzewidywalność żony w kwestii chcicy?gdyby odmawiała w określonych dniach tygodnia zawsze to jakoś bys to przełknął zapewne a tak rujnuje ci harmonogram.Czy po prostu nie ibisz jak ci się odmawia?:P

a podaje jakies powody tej niecheci do ciebie sporadycznej?myjesz się regularnie?:D

Nie lubie jak mi się odmawia to na pewno, zawsze jak mam coś w planie to jestem "świeży", myję się jak najbardziej regularnie

Gość gość
Popieram wypowiedź wyżej- nie jesteś już dla niej męski, uprawia z tobą seks z obowiązku i żebyś się nie czepiał. Mam tak samo- 8 lat po ślubie, a ja uciekam od męża kiedy tylko się da. Poza łóżkiem jest ok- dobrze się rozumiemy, przyjaźnimy, śmiejemy, czułość jest, ale on mnie nie pociąga :O

Gość gość
skoro kobiety wymagają zawsze bycia chętnym i sprawnym my też musimy zacząć czegokolwiek wymagać od kobiet

Gość 11:15 no poza łóżkiem zero problemów, tylko i aż jeżeli w łóżku będą dalej problemy to cały związek wiadomo jak skończy

Gość gość
Ale czego oczekujesz i co sugerujesz? Że ja i twoja żona powinnyśmy regularnie się zmuszać do seksu w imię "dobra związku"? :) Nie tak to działa.