Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry mąż

Żona NIE chce się ze mną kochać, co robić?

Polecane posty

Gość Dobry mąż

Zacząłem nawet prowadzić statystykę, średnio to wychodzi, że raz na 3 razy nie chce, czyli np Wt rano ok Wt wieczór ok Śr wieczór NIE Czw rano ok Pt rano ok Pt wieczór NIE Co z nią zrobić? Rozmowy nic nie dają. Obecnie nie mamy żadnych większych problemów w żadnej innej sferze naszego życia. Kiedyś nie było żadnego NIE.

Gość gość
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, wszyscy mówią mi, że ja jestem nienormalna, bo ja tak lubię naleśniki. - Ależ skąd, ja też lubię naleśniki - odpowiada lekarz. - Och, to ja pana bardzo zapraszam do mnie, mam całą szafę.

Gość Marian55
To i tak masz chłopie dobrze. Mi żona pozwala jedynie dwa razy w tygodniu i to na krótki numerek.

Gość gość
jak sie nazywa zona popa? popazona :)

Gość gość
może dupsko ją piecze?

Gość gość
czas ogolic lono i jaja

Gość Marian55
Czy dwa razy w tygodniu to wystarcza? Tak jest u mnie i jakoś się z tym pogodziłem. :(

Marian55 no ja się nie pogodzę z tym na pewno... Na razie szukam rozwiązania cywilizowanego i na poziomie, nie chciałem zdradzać zważywszy na prawie 13 lat spędzonych razem ale...

Gość gość
Dokształć się w tych sprawach. No i sfolguj trochę, bo problem się pogłębi. Rzadko która kobieta lubi erotomanów

Gość Marian55
Czasem kobiety mają okres i nie chcą się kochać. Ja to rozumiem i nie nalegam. :)

Gość łajza overlocking
a kolejna żona kucharza kiedy umrze mu siódma? usmażona:D:D:D

Gość Marian55
A tak w ogóle to niedługo Dzień Kobiet. Czas już zbierać pieniądze na prezenty. :)

Gość gość
23.02.14 bywa ze 2 dni się nie kochamy.. no TAK, nie jestes erotomanem... skoro '2 dni' nie seksowania sie to jest dla ciebie wiele LOL a co do żony, to jak nie sprawia jej to przyjemności, to co ty myślisz? że będzie się garnęła? dbasz o własną d**ę jedynie to tak msz

Chyba nie sądzisz, że przez te 11 lat poświęcała się nie czerpiąc z tego przyjemności....

Gość gość
może zaszyła se pipkę żeby nie śmierdziało w domu

Gość gość
Jak jej to nie sprawia przyjemności to po co wchodzi w związek z facetem? Może ktoś mi wyjaśnić po co takie kobiety zawracają głowę facetom skoro nie lubią sexu?

Gość gość
Niestety taka jest przykra prawda, wiele kobiet tak ma. To też przez to, że to jest takie przymuszanie, 'obowiązek małżeński', że z założenia małżonkowie mają uprawiać seks. Więc z tobą to robi, ale czy to sprawia jej przyjemność...nie wiadomo druga opcja jest taka, że ma niskie libido ja ci radzę z nią poważnie pogadać, o jej przyjemności i libido, będziesz wtedy wobec niej uczciwy. Tak na poważnie, bez wstydu, bez ściemy, siądź z nią i pogadaj i nie daj się zbyć

Gość gość
23.02.14 niestety, ale jesteś tępy. Tutaj nie zawsze chodzi o nie lubienie seksu. Tutaj chodzi o lubienie DOBREGO seksu. Faceci myślą, że jak wsadzą, to kobieta będzie w siódmym niebie i nie interesuje ich czy tak jest naprawdę.. .http://segritta.pl/kobiecy-orgazm-osiaga-sie-przez-czekanie/ poczytajcie

Gość zona swojego meza 32
jestem po slubie 6 lat, razem od 12. nigdy nie mielismy problemow łóżkowych. zawsze byłam chętna, do dzisiaj to często ja wychodzę z inicjatywą, czasami mąż śmieje się ze mnie, że go zg****iłam. Nie mam pojęcia co sied******obietach, które odmawiają seksu. Nie wiem czy jest to kwestia urodzenia dziecka bo też jestem matką i nie miało to wpływu na moje libido. Czy takie kobiety nie mają swoich potrzeb? Nie rozumiem.

Gość gość
żona męża, bo faceci nie są dobrzy w łóżku. A jak coś kobiecie nie sprawia przyjemnosci to jakim cudem ma to robić. U kobiet przyjemnosc seksu wynika bardziej z psychiki a u facetów z samego "posuwania" że się tak wyrażę, psychika im musi zadziałać żeby się podniecili trochę

Gość zona swojego meza 32
Więc jak wyjaśnić to, że ludzie są razem od lat, przez kilka pierwszych lat związku oboje tak samo lubili się kochać aż nagle po ślubie to zanika?

Gość gość
ponieważ -kobieta nie lubiła seksu ale go uprawiała żeby doprowadzić do małżeństwa -ślub zniszczył ich chemię, bo pokazał niejako że już do siebie 'należą', wszystko zrobiło się zbyt przewidywalne -kobieta zaszła w ciążę i po ciąży tak wyszło że już nie wrócili do seksu

Gość Jakie to dziwne
Nie dziwi mnie wcale.Jesteś erotomanem, bo ile można???? Jesteś psychiczny że piszesz o tym w necie.Przyda ci się psychiatra bo nie jesteś normalny😠

Gość gość
To ile razy dziennie ma z tobą uprawiać sex? Patrząc na tą "statystykę" to wychodzi że kocha się w zasadzie codziennie (a jak nie, to kolejnego dnia 2x). Mało ci? Mi się wydaje że jej libido jest na normalnym poziomie-to ty masz je zawyżone.A jak wygląda wasza gra wstępna? Dbasz o nią czy chcesz po prostu jak najszybciej zaspokoić swój popęd?

Gość gość
Widać z tego co piszesz, że żonę traktujesz jak przedmiot. Ma ci dać, bo jak nie to ty już się rozglądasz za rozwiązaniem. Jakie ono jest, to wszyscy wiedzą. Poszukasz jakiegoś k***iszcza co daje zawsze i wszędzie, bo musisz sobie wsadzić. Jesteś miły dla żony i kochany? Czy już stereotyp. Praca, po pracy jakieś zakupy, obiad, kolacja, łóżko i obowiązkowy seks. Chyba nuda się wam wkradła i się nie starasz, to żonie spadło libido.

Gość 11:53 a myślisz, że nie gadaliśmy.... Od rozmowy zacząłem, przecież nie od kafeterii... Gość 11:55 sam jesteś tępy, dobry sex był i nadal jest ale wcześniej nie było NIE Zona swojego meza 32 12:01 no wlasnie... Dlaczego?

Gość 12:04 5 lat przed i do 6 lat po ślubie było ok, ciąża też nie wpłynęła negatywnie...

G 13:02 tak jestem po/pie/rdolny, masz racje, bo każdy normalny już by miał kochanke, a nie próbował jakoś wrócić domtego co było...