Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry mąż

Żona NIE chce się ze mną kochać, co robić?

Polecane posty

Gość majk248
Żadnego spania,maximum *******a!

Gość gość
a ten znow swoje..lecz sie czlowieku

Gość gość
rutyna..byc moze to,co ja ekscytowalo,juz minelo,ma przesyt i stad mowi coraz czesciej nie.Gdybys Ty jadl zupe pomidorowa np 5razy w tyg przez kilka lat,to bys sie porzygal w koncu,sorry za porownanie,ale taka prawda..

Gość gość
Ja z moim narzeczonym uprawiamy seks czesto tu niema problemu bo wiem ze moj facet do kazdej intywnosci podchodzi czule gra wstepna jes tak bardzo przyjemna ze naprawde czuje sie jak w jakims transie czase to niema seksu bo zastepujemy to robieniem sobie przyjemnosci jak ktos wie pozycja 69. teraz od kilku dni wlasnie nie uprawiamy seksu i widze jak moj facet cierpi, zauwazylam ze stara sie byc blisko mnie czasem tam juz konbinuje wkladajac rece mi w majtki musialam to zastapic zeby mi piersi masowal bo ja teraz niemoge seksu uprawiac :-(

Gość gość
O co Ci chodzi czlowieku?!Ludzie podali Ci mnostwo mozliwych powodow zachowania Twojej zony,a Ty jakbys byl kompletnie slepy i gluchy.Na okraglo powtarzasz swoje.Nie interesuje Cie zadne tlumaczenie,wiec?

Gość gość
I tu moj narzeczony rozumie to ze ja niemoge uprawiac z nim seksu teraz mimo ze go ciagnie staram sie jakos zastepowac seks na inne przyjemnosci. tobie radze porozmawiaj z zona moze ona chcialaby tez troche odpoczac do wspolzycia przeciez nie jest maszyna zeby tonie dawac zawsze daj jej przerwe do dnia kobiet- pozniej jakas kolacja i uwierz jak zobaczy ze sie starasz to bedzie ciebie pozadac. a moze jej juz nie pociagasz? fizyvznie

Faceci zawsze marudzą że kobieta zła bo nie chce a nie biorą pod uwagę tego że to z nimi coś nie tak Może już nie łapiesz jeża serce jaką początku? Faceci lubią zaniedbać małe sprawy przez zbytnią pewność siebie. Nie zmusisz jej. No chyba że g**** na zgodę?

Faceci zawsze marudzą że kobieta zła bo nie chce a nie biorą pod uwagę tego że to z nimi coś nie tak Może już nie łapiesz jeża serce jaką początku? Faceci lubią zaniedbać małe sprawy przez zbytnią pewność siebie. Nie zmusisz jej. No chyba że g**** na zgodę?