Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

Kiedyś jak miałam psa, to też go całowałam po mordzie. Przestałam po tym, jak się wytarzał w zdechłym kocie. Nie lubisz być całowany, czy się wytarzałeś w zdechłym kocie? ;)

jak nie lubie jak lubie. Mój się kiedyś wytarzał w krowim placku zeby zapach zgubic. Planował polowanie. Co sie stało z twoim psem? Zdechł z braku czułosci?:P

Gość gość
kafe przegrancy mogą się uczyc:D

Gość gość
Super temat, autorko, zajrzyj, też chcę tak jak Ty!:)

Dzisiaj zbierałam chrust, po to żeby kiedyś zbierać patyki, żeby było co rzucać i przynosić w pysku. Później spałam, mam dreszcze. :)

to znaczy ze samowystarczalna jeżeli chodzi o aportowanie? Zuch dziewczyna:)a te dreszcze to od czego?

całkiem dobrze dopóki nie wszedłem na kafe. Niestety natknąłem się na dwie wyszczekane a juz niebawem w******* idiotki. Mizły chwilowego farta polegajacego na tym ze pisze z komorki. Coz. Z tym wieksza przyjemnoscia sprowadze je do parteru o zdazyły mi zajsc za skore skore:)

lepiej nie. Zresztą zaproszę cię na oficjalna egzekucje więc bez sensu żebyś patrzyła jak strzelam do nich z procy;) taka metafora. Na pewno nie chcesz przejść na maila? Lubie ekstremalne zabawy ale flirtowanie pod okiem przyszłych ofiar do nich nie należy

to nie jest raczej trudne jeżeli znasz podstawowe narzędzia wyszukiwania oferowane przez gugla. Ale serio nie szukaj bo toche mnie poniosło z tej frustracji wynikłej z braku mozliwosci odpowiednio szybkiego wyrazenia mysli. To mowiłas ze skad jestesl?

Mając takie narzędzia i dane jak to, że jestem ja jestem blondi oraz to że Ty jesteś taki mądry - to już wiesz skąd jestem. Ale jeśli jednak nie wiesz, to mogę powiedzieć. :)

to powiedz? Każdy rzetelny naukowiec weryfikuje dane porównując je w innymi źródłami;P

mam kumpla w rawie. Naprawia kosiarki. Masz jakaś zepsuta kosiarkę? Byłby pretekst żeby się spotkać:)

Ja raczej nie miewam problemów ze sprzętem. Poza tym ja jestem również naukowcem i wynalazcą. Właśnie kończę prace badawcze w zakresie technik teleportacji. Jedną mam już na ukończeniu.

poważnie? Cholera. Muszę trochę posprzątać w takim razie;) a zdradzisz mi coś więcej?

Tak oczywiście, już mam opracowaną taką metodę z obrotem przez prawe ramię, później wyskok i lądowanie z telemarkiem. ;)