Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

to cel może byc po drodze?Cholera. Suwałki to nie jest dobre miejsce na szklarnie.Myślałas o tym, zeby sie przesadzić?;)

Dobra idę. Idę poczytać. Zostało mi jakieś 4,5 tyś. postów, może się dowiem czegoś ciekawego, a może mi się odechce. :P

Teraz to czytam ttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5805312&start=150 Niektóre topiki są poprzetykane materiałem dydaktycznym, więc mi to zajmie trochę czasu. W międzyczasie możesz się zastanowić ile masz lat, skąd jesteś i czy jesteś z******ty czy tylko mi się tak zdaje.

To chociaż streść mi ile masz lat, bo nie wiem czy mam mówić proszę pana czy mogę mówić niebieski.

takich danych nie podaje się do publicznej wiadomości szczególnie w internecie

Ja tylko tak wyglądam jakbym nie rozumiała. To wszystko przez te niedomknięte usta. :)

głupio się czuje kiedy czytasz mojewpisy.Jak byś oceniała mnie nago:Pchociaż to tłumaczyłoby te niedomkniete usta:)

hej mam cytat z tego topiku który czytasz.zrobimy mały teścik.powiedz co mnie w nim rozsmieszyło­"lejla28zapytaj go o 3 sprawdz reakcje tylko moj eks gadał o 3 , a jak byłam wcieta i zaczełam sie całowac z dziewczyna która sie jemu podobała , to zrobil mi scene zazdrosci , no cyrk poprostu/ faceci sa nienormalni"

Mnie rozśmieszył komizm tej sytuacji. Nie wiem, co Ciebie rozśmieszyło, ale dojdę do tego. Ile mam czasu na odpowiedź? Bo tak szczerze mówiąc nie czytam dokładnie wszystkiego, tylko przelatuję wzrokiem zatrzymując się na ciekawszych fragmentach.

tracisz kontekst w ten sposób. to bez sensu:Pmnie rozśmieszyło, że dziewczyna, która całuje się z dziewczyna uważa za nienormalnego swojego faceta który sie temu dziwi:D

Gość gość
Shere khan, pewnie zaraz obrzucisz mnie obelgami. Czytając twoją dyskusje z autorką tematu widzę jedną ogromną różnicę między twoim podejściem do życia, do ludzi a jej podejsciem. Ty nie uznajesz tego że ktoś może myśleć czy żyć w inny sposób niż ty. A jeśli już żyje to jest hipokryta bo w twojej głowie się to nie mieści, że ktoś może inaczej. Natomiast autorka żyje po swojemu i innym daje żyć tak jak oni tego chcą.

widzisz to co chesz widzieć a wpisy co poniektórych utożsamiających sie z podejściem peralgonii zaprzeczaja temu,że nic nie jest ich w stanie wyprowadzić z równowagi ani dotknac co chcialem udowodnić.,Jeszcze jakies pytania czy kolejne oskarżenia, które mogę bez trudu odbić w twoją stronę?ile tak? Ja się nie zgadzam i podałem konkretny przykład sytuacji w której taka postaw a z pewnością się nie sprawdzi. I nie jest to jakaś sytuacja nietypowa wcale a w dodatku jedna z całego wachlarza przejaawów agresji, chęci zaspokojenia popędu i innych instynktów związanych z życiem w stadzie.I nie ja zacząłem wyzywanie i poniżanie trozmówców.Nie wierzysz przeczytaqj bpo wątpie żebyś to zrobiła dokładnie