Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam sie z autorka 100% :) a ten co sie tutaj szarpie - niech sie dalej szarpie - niech sie zlosci , gryzie laptopa , tupie , przeklina itd. kazdy musi swoje szczescie znalezc sam :)

Gość gość
ale nie na tyle zeby wlaczac ogrzwanie:Ooczyswiscie pomijam Suwalki i inne miasta w kierunku Syberii czy cholera wie czego...

jeżeli przed burzą było 30 stopni C a w trakcie bnastap[iło g***towne obniżenie do 25 oraz wzrost wigotnosci powietrza to uwierz mi że można zmarnąc. Wilgotne powietrze jest lepszym przewodnikiem cieplnym niż powietrze suche dlatego szybko wysysa z ciała temperature...Nigdy nie miałas okazji być świadkie burzy czy jak?

gośćZgadzam sie z autorka 100% a ten co sie tutaj szarpie - niech sie dalej szarpie - niech sie zlosci , gryzie laptopa , tupie , przeklina itd. kazdy musi swoje szczescie znalezc sam""­Co do szarpania sie to chyba ci sie coś pomyliło.jestem konsekwentny od początku. Szarpie się autorka i jej grupa wzajemnej adoracji, do której właśnie dołączyłaś.MIłego szarpania życzę

Gość gość
oczywiscie,ze tak,ale nie przyszlo mi do glowy podkrecac kaloryfer,a wrecz przeciwnie,przed burza jest duszno i czuje ulge,bo w koncu powietzre jest lekkie.

Gość gość
nudny jestes szaraczku :O schowaj sie w swojej budzie , bo tu na nikim wrazenia nie zrobisz :P

Gość pelargoniia
Dobra niebieski, daj koncert solo, bo nam się wszystkim klepki wywijają na druga stroną na sam Twój widok.

Gość gość
Zgadzam sie z autorka 100% usmiech.gif a ten co sie tutaj szarpie - niech sie dalej szarpie - niech sie zlosci , gryzie laptopa , tupie , przeklina itd. kazdy musi swoje szczescie znalezc sam usmiech.gif x ale ty najwidoczniej czegos tu NIE rozumiesz. Autorka twierdzi, ze zna 100% metode na szczescie i wpaja na sile, ze jest tak jak ona mowi, nawet z gory wie, jakie beda reakcje ludzi na jej zachowanie. I jest w z******tym bledzie, bo gdyby mi ktos wyjechal z tekstem o pogodzie, to zaczelabym traktowac tego kogos jak mentalnego niedoroba. Ona z gory zaklada, ze ludzie jej nieprzychylni BEZ powodu sie jej czepiaja , atakuja itd i jej metoda udawania glupa sie sprawdza. Problem w tym, ze najpierw powinna przyjac do tej swojej glowki, ze czasem to ONA popelnia gdzies blad, np w pracy i ktos chce jej zwrocic uwage, majac tego uzasadnienie, a nie odbierac caly swiat jako tych zlych i rzucajacych sie bez powodu na biedna kobiecine

Gość gość
wlasnie, baba powiedzmy pomylila zamowienia i przychodzi wsciekly szef, ktory z tego powodu bedzie miec powazne problemy. A ta "ale czemu sie pan tak denerwuje, jest piekna pogoda", no kwintesencja osoby, ktora do zdrowych psychicznie sie nie zalicza

Gość gość
Autorka mowi tu o sobie i nikomu nie wciska co nalezy robic :) kazdy moze znalezc wlasny sposob , to jest tylko jeden przyklad a jak ktos ma lepszy to niech sie pochwali ;)

Gość gość
Autorka mowi tu o sobie i nikomu nie wciska co nalezy robic usmiech.gif ------ i nikt nie powiedzial, ze ona wciska komus co ma robic a wpaja na sile, ze to sie w 100% sprawdza, czytaj uwaznie zanim napiszesz cokolwiek

Gość gość
a jest nim spokój wewnętrzny i cisza wiernosć swoim przekonaniom i totalny szacunek do wszystkiego i wszystkich Zauważyłam, ze ludzie mi nieprzychylni w zderzeniu z moją życzliwością po rpostu nie wiedzą co robić, ich dezorientacja jest bezcenna xxx mam tak sammo;-)

Gość pelargoniia
👄

Gość pelargoniia
Zanim się do kogoś dobiorę, robię podchody i badam reakcje na rożne bodźce. Pies wie co w tobie siedzi.

bardziej interesuje nie to co się dzieje jak już sie do kogoś dobierzesz:)MOżesz to potraktować jako wskazówke, że jestem na tyle wścibski i ciekawy, ze nie zawacham się zaryzykować:P

Gość pelargoniia
Ja wiem co się dzieje, a Tobie może będzie dane się dowiedzieć. To ja ryzykuję. Ja jestem pelargonia wychuchana, wydmuchana, piękna i pachnąca, bo wyhodowana się pod kloszykiem w cieplarnianych warunkach, a Ty jesteś chwaścisko, co rośnie przy drodze. To ja ryzykuję, a nie Ty. :P

Gość pawlow
Każdy pies jest mój!

Gość frry
samotakwyszło---ciekawe ile czasu zajełoby ci ''wybaczenie'' :O dajmy na to gdyby ktoś SWIADOMIE cię oszpecił i zoatał bezkarny [ jest tak c*****o bogaty że może przekupić sądy i resztę ] czekam na odpowiedż autorko

Gość pelargoniia
👄 Na dziś wystarczy jutro podchodów cd.

Gość gość
up

Właśnie wytłumacz się co to ma znaczyć, bo nie wiemy. Może to po prostu przypadkowy ciąg znaków, nie sądzisz?

wpisałas celowo przypadkowy ciąg znaków w "kilku słowach o sobie"?To twój kod genetyczny?:D