Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekologia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę aby któraś z pań mi coś napisała na ten temat bo może miała podobny problem lub taki sam. Otóż od stycznia prawie cały czas mam okres ;/ W styczniu trwał on ponad 10 dni co mnie jakoś zbytnio nie zmartwiło bo pomyślałam ze tak po prostu bywa po czym jak mi się skonczył dostałam znów po 2 tyg.. Trwał on znowu bardzo długo bo aż 2 tyg i gdy juz myślałam że mam spokój dostałam znów po 5 dniach. Wiem, że tylko ginekolog może stwierdzić co mi jest bo nikt mnie nie zbada przez forum i się niezwłocznie do niego wybiorę ale znów muszę czekać aż skończy mi się ta miesiączka no i bardzo mnie to zaczęło martwic. A i nie biorę żadnych tabletek.

Gość gość
więc lekarz mnie nie musi zbadać tylko wystarczy jak powiem co mi się dzieje?

Gość gość
dokładnie, nie czekasz aż ci się skończy miesiączka, tylko natychmiast do lekarza, wiesz jakie powikłania możesz mieć przy długotrwałym krwotoku?

Gość gość
nie ma co czekac na koniec krwawienia tylko trzeba iść do gina. jeśli jest problem to i tak będziesz zbadana.

Gość gość
no w sumie to nie wiem czym to może się skończyć ale przez te krwawienia jestem bardzo osłabiona

Gość gość
lekarz może cie zbadac podczas miesiaczki, dla niego to żadna abstrakcja

Gość gość
no więc jutro umawiam się na wizytę

Gość monikamonikamonikamonikamonika
moja siostra tak miala ale ona ma 14lat, wtedy brala przez 3 mce rigevidon, a teraz dostala jakies naturalne hormony