Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog SZCZECIN na NFZ PILNE! :(

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane Mam dylemat. Chciałabym jutro wybrać się pilnie do ginekologa w Szczecinie, jednakże nie jestem u nikogo w tym mieście zarejestrowana, a w moim rodzinnym mieście moj ginekolog dopiero może mnie przyjąć w czwartek. Sprawa wygląda tak iż chciałabym skonsultować się z ginekologiem czy potrzebuję tabletkę PO, ponieważ wczoraj wieczorem ze swoim partnerem miałam stosunek, a prezerwatywa się zsunęła nie do końca, ale jednak na penisie była sperma [to było już po wytrysku]. Nie planujemy dzieci, więc wolałabym nie ryzykować. Doradzcie mi do którego gina mogę iść JUTRO W SZCZECINIE NA NFZ bez rejestracji lub ew. przepisać się ponieważ od paru miesięcy mieszkam w Szczecinie a rzadko bywam w rodzinnym mieście. O której godzinie, jaki adres, imie naziwsko ginekologa.... Z góry dziękuję za pomoc....

Gość gość
bump

Gość CZO
XD

Gość gość
a ja potrzebuję mądrego gin z szczecina bo przeszłam zatrucie ciążowe i chciałabym zajść w kolejną ciąże kto zna i może polecić może być prywatny.... co sądzicie o dr Kwiatkowskim z szpitala na pow. wlkp.?

Gość gość
Tabletkę 72 h po wypisuje KAŻDY LEKARZ. Jeśli możliwość ciąży powoduje u kobiety stres.