Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meisje29

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Meisje29

Witam!!! Może był już taki temat podobny do mojego , ale nie znalazłam odpowiedzi na nie. Może wy mi pomożecie w moim przypadku. Otóż nie wiem czy nie jestem w ciąży? Może to być dziwne ale mam wątpliwości. Może zaczne od tego, że jestem w stałym związku i nie używam żadnych zabezpieczęń, dlatego , że mój partner jest niepłodny. Ponieważ miał robione badania czy może mieć dzieci wieku 20 lat. Nie znam się na tym ale mówił , że te badania były szczegółowe, skapelem ( nie znam się na tym ). Ale, że nie może mieć dzieci. Teraz ma 33 lat, nie robił już żadnych badań. Współżyje z moim facetem dość często, bez zabezpieczeń. Powinnam mieć okres 20 lutego, ale go nie mam, bola mnie piersi od tyg oraz brzuch jak na okres. Pare dni temu mkiałam takie mrowienie w okolic pachwin ( nie wiem jak to nazwać ). Od 2 dni, brzuch mnie bardzo boli i to bardzo, wczoraj musiałam wziąśc tabletke, myślałam że przyjdzie okres, ale brak. Sprawdzam często i nic. Robiłam badania u lekarza i wszystko jest w porządku. Test robiłam przed okresem ( wiem za wcześnie ), był negatywny. Kolejnego nie robię bo jak mój facet twierdzi nie potrzebne i nie możliwe , żebym była w ciąży. Czy jest możliwe, żebym była w ciąży , jeżeli facet jest niepłodny?? Czy któraś tak miała?

Gość gość
nikt Ci tu nie wywróży z fusów, zrób jeszcze jeden test albo badanie krwi beta hcg

Gość Meisje29
nie chcę, żeby mi ktoś wywróżył ale może miał juz taki przypadek.

Gość gość
różne cuda zdarzają się na świecie, z tą niepłodnością też... zrób test i tyle. Może on w to nie wierzy, ale no czasami tak bywa

Gość gość
zrob test a nie patrz się ze on mowi ze nie ma po co