Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

Jakie krople na katar alergiczny?

Polecane posty

Gość ania005

Hej! Polećcie mi proszę jakieś dobre krople na katar alergiczny. Od tygodnia leci mi z nosa wodospad,a z domowych sposobów nic nie pomaga. Lekarz przepisał mi jakieś tabletki, ale totalnie nie pomagają i z nich zrezygnowałam. Potrzebuję czegoś skuteczniejszego, najlepiej doraźnego do nosa

Gość gość
Najlepszy chyba jest Akatar wszedzie o tym mówia i pisza,na katar tylko Akatar...........

Gość helio33
a jakie masz tabletki? może potrzeba czasu aby zadziałały? na katar alergiczny raczej właśnie leki na alergię będą najskuteczniejsze, areozole można stosować kilka dni tylko to nie zdążą za bardzo pomóc :/

Gość gość
Na alergiczny nalepszy Avamys. Ale trzeba z głową stosować, bo to steryd.

Gość gość
Ja biorę tafen, nic innego mi nie pomaga, no ale to steryd

Gość gość
Ja zawsze biorę Otrivin. Po chwili nie ma już śladu po katarze, ale niestety często po dłuższym stosowaniu go- mam delikatne krwawienia z nosa, pęka mi śluzówka w nosie, robią się strupy (pewnie przedawkowuje ten lek)... Ale już wolę to niż katar :P

Gość gość
Euphorbium heel aerozol do nosa, środek homeopatyczny więc jeden z najbezpieczniejszych na rynku. Jeżeli chodzi o alergie to genialny, skuteczność na 100 %

Gość helio33
no właśnie krwawienie z nosa, pęka śluzówka... tak na dłuższą metę działają te wszystkie krople, a w najgorszym efekcie powodują polekowy nieżyt nosa a to nie są przelewki, bardzo ciężko z tego wyjść. a przy alergii katar po 4 dniach Ci nie minie, trzeba stosować coś dłużej. A jak z tym Euphorbium? też po nim nos w strzępkach?

Gość gość
Moj syn ma 12 lat i doktor przepisał na katar alergiczny avamys. Pomaga

Gość gość
środek homeopatyczny w dodatku nie zniszczy ci śluzówki nosa ani nie uszkodzi czy zanieczyści zatok na przyszłość. Zdecydowanie bardziej wolę polecać takie środki jak normalne krople do nosa

Gość filjuy
Euphorium to stary i znany lek. U mnie to każdy stosuje go na katar