Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Moje plany są takie

Polecane posty

W tym roku zdaję maturę (matematyka, angielski i angielski ustny) Egzaminu zawodowego z technikum: Technik Organizacji Usług Gastronomicznych nie będę zdawać. Ze szkoły policealnej - technik rachunkowości rezygnuje bo mnie ten kierunek nie interesuje. I tak: Zrobię sobie licencjat z reżyserii a magisterkę z dziennikarstwa.Mam już jasno wytyczone cele życiowe, z takim wykształceniem na pewno mi pieniędzy nie zabraknie.

Gość gość
szkoda że nie wzięłaś pod uwagę że zapotrzebowanie na ludzi po takich studiach są małe a żeby się dostać trzeba mieć znajomości.

Wiem że mi się uda. A co mi ta np: technik organizacji usług gastronomicznych albo technik rachunkowości - NIC! Kompletnie nic, zwłaszcza że mnie te kierunki nie interesują.

Gość gość
22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość gość Co się stało z A.? x jak to co, pewnie wyslala mackowi naga fotke jak poprzednie laski, maciek spuscil sie do kalosza marki hunter i olal naiwna A., a teraz szuka nastepnej naiwnej

Chciałam nawet uczyć się na takich kierunkach jak: 1. Technik Ekonomista 2. Technik Prac Biurowych 3. Technik Higieny i Bezpieczeństwa Pracy 4. Technik Technologii Żywienia i Gospodarstwa Domowego 5. Technik Handlowiec 6. Technik Administracji 7. Technik Organizacji Reklamy I połączyć te kierunki z: technikiem organizacji usług gastronomicznych i technikiem rachunkowości i pójść na kierunki wymienione w temacie przez siebie ale co mi to by dało. Lepiej robić w życiu to co się lubi i być szczęśliwym.

reżyserka i dziennikarstwo to studia humanistyczne. Żeby się na nie dostać trzeba zdawać maturę z przedmiotów humanistycznych, a nie z matematyki

Gość gość
ale po tych prostych kierunkach łatwiej znaleźć pracę. wiecej jest biur , czy zakładów gdzie jest potrzebny bhpowiec niż wytwórni filmowych. A nawet do lokalnej gazetki czy telewizji cieżko sie dostać. przemyśl to dobrze, poki masz czas. Ja też mam zainteresowania, ale wiem że szanse na prace z nimi związaną sa niewielkie. nikt ci nie zabroni realizować się po godzinach pracy,a żyć z czegoś trzeba. zejdź na ziemie

Gość gość
hiszpanin żyje!