Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xin

Głębokie gardło

Polecane posty

Gość dorotaxxxx
Mój chłopak osiąga we wzwodzie 11cm więc trudno żebym przy lodziku nie wzięła go całego do ust aż po jaja skoro jest taki krótki.

Gość Xin
Napisałam już, że 18, ale mimo wszysto jest to mój pierwszy partner.

Gość gość
A tak przy okazji mój jest piękny i....dostojny

Wiesz co, radzę Ci się tym tak nie przejmować. Seks to przede wszystkim przyjemność. Nie musisz wszystkiego umieć i nie masz się czego wstydzić. Próbuj, eksperymentuj, baw się, ale nie rób nic przeciwko sobie taka rada starszej koleżanki z forum ;)

Gość Xin
Dorotaxxxx, nie ważna długość, ważna grubość. Gdzieś tak czytałam i chociaż będąc dziewicą nic o tym nie wiem, to myślę że to prawda. :) Liczy się przecież technika.

Gość Xin
Dziękuję Miragold, ale jak już gdzieś wspomniałam. Z seksem mi się nie śpieszy, mimo tego że czuję się gotowa. Mimo wszystkich zapewnień i zabezpieczeń boję się po prostu dzieci. Chociaż muszę w najbliższych dniach wybrać się do ginekologa, bo tabletki. Trzeba zacząć się odpowiednio zabezpieczać, tylko po ilu dniach one faktycznie działają? Szukałam na to odpowiedzi w internecie i niestety są różne zdania na ten temat.

Zarówno grubość jak i długość ma znaczenie, oczywiście moim zdaniem... Technika jest równie ważna. Mój mąż ma bardzo dużego penisa i wiem co mówię :)

Gość gość
Czyli mały ale wariat .....

Gość gość
Pytaj lekarza bo w internecie każda głupota może być napisana

Jeśli chodzi o tabletki to nie mam doświadczenia... Kiedyś używaliśmy z mężem prezerwatyw, teraz nie musimy używać zabezpieczeń...

Gość Xin
Tak ogólnie, to pewnie uznacie moje obawy za śmieszne, albo że jestem jeszcze niegotowa, mimo że sama przecież wiem w jakim stopniu jestem już dojrzała, ale ciągle zastanawiam się, jak on ma się zmieścić w tak malutkiej szparce? Długi może nie jest.. Ma jakieś 15-16 cm, ale grubość samej główki, w momencie gdy wzięłam go pierwszy raz do buzi lekko mnie przeraziła. Przecież nawet jak mnie pieści, to pozwalam mu włożyć jednego paluszka, a i wtedy czuję że jest ciasno.

Gość Xin
Tak też zamierzam zrobić. Pójść, spytać, kupić, zacząć stosować, nie ma co patrzeć na opinie w internecie jeśli chodzi o takie sprawy. No ja jestem młoda, póki co nie chcę mieć dziecka, nie wyobrażam sobie tego. Chcę się uczyć, ale również chcę czerpać przyjemności z życia, jaką daje nam również seks z ukochaną osobą.

Mój facet ma penisa długości 16 cm ale za to jest bardzo gruby, w najszerszym miejscu mierzy 18 cm. Początkowo też się bałam, ale uwierz mi, że się zmieści... Musisz być odpowiednio przygotowana...

Gość Xin
Mogę spytać jaką pozycję uważasz za najbardziej trafną, na pierwszy raz? :)

Wydaje mi się, że misjonarska byłaby najlepszy wyborem. Penetracja nie jest bardzo głęboka, łatwo wprowadzić członka. Twój partner jest doświadczony czy także jest na początku swojej przygody?

Gość Xin
Właśnie chodzi o to, że jest doświadczony. Sama nie wiem, czy jeśli chodzi o to, czy jest to dobre, czy nie, no ale tego nie zmienia. Czuję że jeśli do tego dojdzie, i gdybym postawiła wszystko na jego decyzje, w sensie w jakiej pozycji to mogłoby to się odbyć w pozycji klasycznej, chociaż nie wiem czy faktycznie jest ona najlepsza na 1 raz.

Jeśli jest doświadczony to nie ma problemu. Ja mam 30 lat i mój mąż jest jedynym partnerem. On także miał przede mną doświadczenia seksualne. On wprowadził mnie w kanony seksu. Daj mu się pokierować. Z czasem zdobędziesz doświadczenie i weźmiesz sprawy w swoje ręce. Tak było u mnie, obecnie ja jestem stroną bardziej aktywną...

Gość Xin
O proszę. :) No ja z tym troszkę jeszcze poczekam, tak myślę.

Gość Xema
Podbijam.

Gość gość
;))

Gość gość
O tak, uwielbiam gdy moja mała bierze go całego do ust... Głęboko w gardło, robi się czerwona a oczy szklą się...

Gość Xema
I co jest w tym takiego fajnego?

Gość gość
Xema w czym?

Gość Xema
W tym, że Twoja kobieta, którą szanujesz jest cała czerwona i jak Ty to określiłeś ma zaszklone oczy?

Gość gość
Zaznaczam, że to nie ja jestem odpowiedzialny za powyższy post. Jednak także uwielbiam pieszczoty oralne. Jeśli chodzi o głębokie gardło to sam ruch jest przyjemny im jest dłuższy tym lepiej, także im głębiej się znajdę tym większe doznania. Sprawia mi to znacznie większą przyjemność niż gładzenie językiem żołędzia

Gość gość
Lubię ostry seks i tyle. Różne są upodobania, ona też lubi, gdyby nie lubiła nie robilibyśmy tego. Lubimy klapsy, głębokie gardło, delikatne przygryzanie, analne pieszczoty itd. Czy klapsy także są oznaką braku szacunku? Nie wydaje mi się, ale masz prawo mieć inne zdanie

Gość Xema
I ile wytrzymacie czasu przy takim głębokim gardełku?

Gość gość
Nie wiem czy tak samo to odbieramy. Dla mnie głębokie gardło to taka forma pieszczot oralnych przy których kobieta bierze do ust jak najwięcej, wręcz do gardła, nie trzyma go tam tylko wciąż powtarza ruch jak przy zwykłym obciąganiu jednak tak głęboko jak się da. Ewentualnie zwalnia wówczas na sekundę dwie gdy penis jest najgłebiej

Gość Xema
No mi osobiście jeszcze to dobrze nie wychodzi, ale wszystko jest przecież do nauczenia.

Gość gość
Też tak sądzę, grunt to ćwiczenia! :) Ale w sumie po co to robisz skoro uważasz to za brak szacunku?