Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta moze spedzic swoje zycie calkiem sama bez mezczzyzny

Polecane posty

już nie przesadzaj, że wszyscy są zepsuci. Po prostu ciężko trafić na kogoś kto by nam odpowiadał.

Gość samiec 007
Nie jestem gowniarzem, prosze Babci. Mam 32 lata. Co ja moge zaoferowac? Stracilem zainteresowanie, chlodne zgorzkniale kalkulatory mnie nie interesuja.:/

Gość samiec 007
test.

może są w Londynie jakieś miejsca gdzie mógłbyś poznać Polki?

Gość samiec 007
sa takie miejsca gdzie mozna Polki. Ale te ktora tam uczeszczzja mnie nie interesuja. :) Bo w te miejsca przychodza cale tabuny wytauowanych polskich polmozgow . Ja sie wcale nie dziwie, ze Polki ktore omijaj takie miejsca szerowkim lukiem spotykaja na swojej drodze obcokrajowcow, bo ja mma podobnie. Wydaj mis ie , ze ciezko jest trafic na wyksztalcona polka dziewczyna na poziomie w Londynie i tyle.

Gość samiec 007
ciezko w sensie, ze ciezko natrafic na siebie nawzajem ona Polka ja Polak. Te bardzije urodziwe juz urodzily dziecie i sa dawno samotnymi matkami i czekaj na skeicia z bajki, taki tower tez mnie nie interesuje.

Londyn to ogromne miasto, a w takich miejscach możesz przejść obok idealnej kobiety i nawet jej nie zauważyć.

Gość samiec 007
Owszem. Widuje idealne kobiety, ale strach mnie paralizuje :), zreszta zawsze sie je spotyka wtedy kiedy nigdy sie tego niespodziewamy. Ja nie narzekam na zainteresowanie, ale jakos tak sobie zalozylem , ze ma byc Polka i tyle. Patrzylem portale randkowe, rozne :D omg. jak na sciecie glowy. Moze z 1 na 1000 ma zadbane wlosy, i to kobiety narzekaja na mezczyzn :/

Gość gość
no to jestes 32 letnim gowniarzem w dodatku zakomleksionym i niedojrzalym chamem. kobieta nie jest zesputym kawalkiem kobiety !!!Zapamietaj to sobie. od takich jak ty to jak najdalej.

Gość samiec 007
Wiesz co, w Polsce Polki sa piekniejsze, wystarczy poogladac FB. W Uk przyjechaly w wiekszosci same odpady/ patologia. Chyba dla tego wlasnie zdecyduje sie na powrot po 7 latach. NIe wiem czemu na polke, ten sam jezyk, lepsze porozumienie, zgranie, humor, sam nie wiem.

Dziękuję za komplement, dobrze wiedzieć do jakiej kategorii się zaliczam :P I nie zgodzę się - poznałam sporo fajnych, ładnych Polek, ale to były osoby które wyjazd planowały z głową, często przyjeżdżały na studia i nie szukały na siłę kontaktu z innymi Polakami. Może dlatego ich nigdy nie poznałeś.

Gość gość
nie pisalam do ciebie tylko do tego zepsutego kawalka samca

gość - mój post nie był skierowany do Ciebie, to był żart odnoszący się do tego co Samiec powiedział o Polkach w UK. :)

Gość samiec 007
Rozumiem , ze to Pani 38letni kobieta sie jeszcze odzywa. Wiec pozwole sobie odpowiedziec. Wybacz dla mnie dziewczyna nie mysli w wieku 20 lat i ma dziecko z jakims polskim przyglupiastym, karkiem, narkomanem czy innym dewiantem zalicza sie do patologi, zreszta podobnie jak i jej rodzina, ktora nie ptorafila jej wychowac. Takich polek sie tutaj zjechala cala gromada i nie jestem zainteresowany zepsutym towarem. Ty jesli chcesz mozesz bawic cudze dzieci, ja mam wieksze ambicje. @Moorland - masz racje, bo ja zrobilem podobnie, jednak dopiero po rozstaniu z moja poprzednia partnerka zaczalem sie zastanawiac gdzie tak walsciwie mozna poznac wartosciowe kobiety?

Gość samiec 007
same nieporozumienia. Moorland - wiesz, ze Cie lubie i szanuje. Napiszalem "w wiekszosci". Zreszta sama wiesz dokladnie o czym mowie.

Samiec - śmiałam się tylko. Szczerze mówiąc - nie wiem gdzie się ludzi poznaje. Wiem, że robiąc to na siłę i szukając w popularnych miejscach z zasady się nie trafia. Bo tak naprawdę jakie są szanse, że pójdziesz do klubu i poznasz kogoś kto będzie Ci odpowiadać pod względem wyglądu, zachowania, poczucia humoru, zainteresowań itd? Niewielkie. Podobnie zresztą na portalach randkowych. Pewnie gdybym została nagle sama to chyba w tej samotności bym umarła, bo ilu z tych facetów którzy proponują mi drinka przy barze faktycznie by mi pasowało? Pewnie żaden.

Gość muhihihi
Pozwolę sobie się wtrącić - z logicznego punktu widzenia jesteś, samcze, skazany na porażkę. Spieprzyłeś z Polski, ale uparłeś się na Polkę, na Polkę NA POZIOMIE (lol), ale uważasz Polki-emigracjuszki za odpady. Pozostaje ci liczyć na szczęśliwy ślepy traf albo pójść na jakiś kompromis.

Gość samiec 007
Moorland - na seks pewnie jakis by sie nadal :) ale u mnie wlaczylaby sie od razu kalkulacja czy ma i ktorego syfa. Ludzie mnie obrzydzaja. Zreszta masz racje, ja tez juz nie wiem gdzie sie poznaje ludzi. Myslalem ze online, jest latwiej bo rozmawiasz przed spotkaniem i mniej wiecej poznajesz taka osobe na tyle zeby wiedziec czy chcesz sie z nia spotkac czy tez nie. jak sie spotkacie i jest cieakwiej, milej i iskrzy jest dobrze jak nie to nic straconego. Szukam kandydatki na zone, mam dosc juz przelotnych znajomosci.:)

Gość samiec 007
@muhihihi Pozwolę sobie się wtrącić - z logicznego punktu widzenia jesteś, samcze, skazany na porażkę. Spieprzyłeś z Polski, ale uparłeś się na Polkę, na Polkę NA POZIOMIE (lol), ale uważasz Polki-emigracjuszki za odpady. Pozostaje ci liczyć na szczęśliwy ślepy traf albo pójść na jakiś kompromis. - wiem, wlasnie to dostrzegam. Przyjechalm tu z kobieta, rozstalismy sie i jest ten problem. Zadna z moich znjaomych kolezanek i osob kore spotykam reguralnie czy to w sklepach, restauracjach mi nie odpowiada. Nie uwazam, wszytkich polek za odpady, tylko to ktore przyjechaly tu jako mlode samotne matki i nie maja rozumu za grosz. Przede wszytkim ma byc piekna i miec dobre serce i zasady moralne.

i ferarri :P A tak poważnie - nie oczekuj za dużo to ideał sam się trafi, u mnie tak przynajmniej było. I nie oceniaj ludzi za ostro na pierwszy rzut oka, bo nigdy nie wiesz jacy są naprawdę. Właśnie się mój program skończył i spadam spać, dobranoc.

Gość samiec 007
Dobrej nocy Moorland. :)