Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta moze spedzic swoje zycie calkiem sama bez mezczzyzny

Polecane posty

Gość gość
cytkobieta która jest flejtuchem i nie umie gotować jest upośledzonym wybrykiem natury... Kobieta to nie robotnica domowa, ta co sie realizuje zawodowo ma gosposię;-))) a facet swoje lapy nie utrzymuje domu? to do roboty

Gość gość
nie brak wam seksu-samotne? czy macie kogos do seksu

Gość gość
i przykladow brak..

Gość gość
do seksu sie zawsze ktos znajdzie 38-letnia singielka SZCZESLIWA!!!!!!

Gość gość
gdzie znajdujecie facetow do seksu?

To głupie, to tak jak by zapytać czy facet może żyć bez kobiety. No bo przecież ktoś musi ugotować, uprać itp. Ale wszystkiego można się nauczyć.

Gość gość
teraz w XXI wieku kobiety MOGĄ decydować o sobie, Pracują, są często niezależne finansowo od mężczyzny. Wychodzą kiedy chcą i mogą prowadzić samochód- wiem że ten zapisek może wydawać się śmieszny ale w niektórych krajach jest to nadal zabronione. A w XIX wieku niezamężne kobiety nie mogły wychodzić SAME i najczęściej mieszkały z kimś z rodziny aby mieć je na "oku" Cieszę się wolnością ...ale to smutna radość !

Gość gość
@jak mialam 20 lat(teraz33) zawsze mialam facetów, ale ze lubilam byc niezalezna i miec swoje zdanie czesto sie klócilam i odchodzilam. Bardzo duzo moich kolezanek,bardzo sie balo rozstac z facetem okolo 30-stki bo kogo ja znajde z dzieckiem? Przymykaly oko na zdrady wzamian za nowe auto czy wycieczke az facet sam odszedl do mlodszej , bo same odejsc by nie odeszly bo Kaska. z racji wieku bnie wiem czy chcialabym wziąc slub czy byc w zwiazku na stale, widząc co się dzieje w zwiazkach ile trzeba przemilczec, przecierpieć, i byc tolerancyjną. Na szczescie mam swoją kasę(niemalą) dom, mieszkanko nad morzem... cieżko jest znalezc na poziomie faceta, albo stary 50 letni szukajcy mlodszej 20 lat(odpada nie lubię ojców) albo nieudacznicy zyciowi szukajacy zaradnej zyciowo co by ugotowala, uprala zameldowala itp... --Wiec wybralam zycie samotne, robię co chce jezdze gdzie chce , spotykam sie z kim chce...--- Chyba wole tak, czasami spotykam faceta ale chce mną manipulowac, ustawiac, chyba zrobilam sie zbyt wolna i nie zniose tyrana, poza tym absolutnie nie bedę gotopwać i sprzatac po kimś... a niestety faceci szukaja gospodyn, sluzby i oczywiscie zeby byla Barbi... Poza tym wygląd, sami wymagają, a wyglądaja ;-(((( chyba lepiej byc samemu , no moze jak niektóre mają milionerów, ale to tez zlota klatka i sluzba Panu i waldcy - - - fajny wpis, jakbym czytal swoje zycie, w wersji meskiej. I szczerze ja juz pieprze za przeproszeniem, z enie potrafi czegos zrobic, ale 99% kobiet odpada u mnie z racji wygladu. Uwazaj sie za niewiadomo kogo, paranoja.

Gość gość
a jaki problem znalezc faceta do seksu?Nie mowie o przygodach tylko kochanka na dluzsza mete? Co myslisz, ze jak mam 38 lat to nikt na mnie nie patrzy? Bys sie zdziwil.

Gość samiec 007
I to , ze ktos chce Cie" tylko" przeleciec to jest dla Ciebie powod do dumy ? Bo ja bym sie czul jak d*****.

samiec - jeżeli ty też tą osobę chcesz tylko przelecieć to można to nazwać wymianą usług :P

Gość samiec 007
Czesc Moorland :) Owszem. Ale to ze mnie chce przleciec pol osiedla nie jest dla mnie powodem do dumy. Ja bym wolal, zeby pol osiedla chcialo mnie blizej poznac. Ludzie maja rozne prorytety. Ja takze znam seksowne pelne klasy 36latki np, z tym ze ja chcialbym ja takze poznac a nie tylko przelciec :)

Samiec - też prawda. Niby nie jest to powód do dumy, ale jeżeli ktoś nie jest za bardzo "kontaktowy" to i nie ma się co dziwić, że nikt nie chce tej osoby bliżej poznać. Wtedy wszystko co widać to wygląd i na tym się "pół osiedla" skupia, a druga połowa po prostu nie jest zainteresowana. :P

Gość samiec 007
Moorland - nie znasz jakis szczuplych, ladnych z prostymi dlugimi wlosami, kolezanek ? wiek 24-32. Najchetniej kobiety na poziomie, moga byc maniaczki silowni, studentki.

Pewnie jakieś znam, ale nie pytam ludzi czy chodzą na siłownię :P

Gość samiec 007
No to musimy pogadac na priv jakos :) czat?

Gość gość
Matko boska. Dorosłej, samotnej kobiecie chce się seksu - prozaiczna sprawa - ale zanim przeleci kochanka powinna spędzić z nim godziny na dysputach filozoficznych/oświadczyć się mu, stworzyć płaszczyk pozorów - inaczej powinna czuć się jak d****** Myślałam że w pewnym wieku ludzie są pragmatykami.

Gość samiec 007
Moorland, nie ale mozemy podebatowac i zorganizowac randke w ciemno :D

Gość samiec 007
Wszystkie sa w Polsce ?

nie, wszystkie w UK, ale to nie jest boisko, że można przejść z jednego końca na drugi. Poza tym swatka ze mnie kiepska.

Gość samiec 007
ja Jestem z Londynu. Odleglosc nie ma znaczenia :)

Gość kobieta pracująca
Z czym niby kobieta sobie sama nie poradzi? :) Z samochodem? Jestem inżynierem mechanikiem, podejrzewam, że wielu z Was bym zagięła. Od dzieciństwa siedziałam z ojcem w garażu więc to żaden problem. Skończyłam też drugi fakultet - informatykę na wydziale elektornicznym. Zarabiam świetnie jako programistka a dodatkowo potrafię naprawić większość elektronicznych sprzętów sama. Wymiana uszczelek, skręcenie mebli, malowanie/tapetowanie - spokojnie. Rodzice mają dom jednorodzinny więc odśnieżanie czy rąbanie drzewa nie jest mi obce ;) I żeby nie było - babochłopem z wyglądu nie jestem. Jestem szczupła i całkiem ładna. Chłopa mam co prawda - bo się kochamy - ale bez niego radziłam sobie równie dobrze co teraz :) Tylko teraz muszę się pilnować i czasem poudawać słabą kobietę coby się mógł mężczyzną czuć i przynoszę mu słoiki do otwierania :P

Gość samiec 007
Moorland - ja Polki szukam, ponoc tyle pieknych tutaj najechalo, a juz od dobrego roku nie spotkalem ani jednej.:/

z Polkami to ja za bardzo nie pomogę bo na tą chwilę znam (poza własną rodziną) dwie.

Gość samiec 007
Dobra juz nie zameczam. Ale , coraz ciezej jest znalezc niezepsuty kawalek kobiety, niestety.

Gość gość
niezepsuty kawalek kobiety :-O a ty co masz do zaoferowania gowniarzu :-O