Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość

Według waszej obserwacji która tutaj z zalogowanych ma problemy z sobą, nie jest w cale szczęśliwą mama ani osobą ,a sztucznie udaje ,ze wszystko ok? Jak dla mnie Jagoda jest takim typem. Robi z swojego zycia rewelacje a wprawdzie czuć ,ze tak nie jest .Wystarczy poczytać jej komentarze pelne złośliwości i jadu , osoby szczęśliwe w życiu takie nie są chamskie Wasze typy?

Gość gość
80 % osób tu bywających jest nieszczęśliwych :D

Gość gość
mam tu taką jedną ,ale nie napisze, bo ją lubię, wy nie wiec nie będę jej na pożarcie rzucać :)

Gość gość
allium.Najbardziej opętana i najnieszczęśliwsza babinka zacofana na kafe

Gość gość
wszystkie staraczki

Gość gość
ToksycznaKobieta

Gość gość
gość

Gość gość
ja też uważam że jagoda ale ona sama sie oszukuje, jej jest dobrze ale ona siedzi w tym swoim zaścianku, bez pracy, przyjaciól i cieszy się że mąż ma byle jaką robotę... jej chyba naprawde wiele do szczęścia nie potrzeba... bo nie zaznała luksusu i szczęścia. dla nie mąż i dzieci to szczyt marzeń.

Gość gość
metalowa i przemo

Gość gość
Heloiza i Ewa333

Gość gość
dziewuchy opamiętajcie się :(

Gość gość
Heloiza, bo za wszelka cene probuje udowodnic innym,ze ich zycie po narodzinach dziecka bedzie nic nie warte i ani maz ich nie bedzie kochal ani one meza. Widocznie,sama jeszcze bezdzietna(a moze cos sie zmienilo)uwaza,ze z narodzinami dziecka wszystko sie konczy. Ma jakies zle przezycia,wspomnienia. I dns. Jej arogancka postawa wobec innych,te przeklenstwa ktorym daje upust i jak innych traktuje. To jak mszczenie sie za cos co w zyciu jej nie wyszlo.

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu i Led

Gość gość
07:58 obsesja i choroba psychiczna kretynek kafeteryjnych trwa w najlepsze. Po czym to wnosisz po akcencie czy chrypce, no bo chyba nie po trzech słowach :P nie można napisać niczego neutralnego, trzeba jechać i wyzywać ludzi, bo jak nie to jesteś LED :P psycholki :P

Gość gość
tylko takie szma/ci/szcza jak ona siedzą od rana do nocy na kafe, normalna kobieta wychowuje swoje dzioecko a ta led non stop kafe :-o

Gość gość
08:53 a co ty tu robisz od rana? tak oczywiście jesteś tu raz na 3 lata, sporadycznie......... jak wszystkie niezalogowane kafeterianki hahahaha :P do kogo ta mowa? Tylko logujące się są tu 24h. Dlatego nigdy się nie zaloguję tutaj, nie chcę żeby jakieś debilki mnie tropiły i wytykały ile siedzę. A tak jestem jak reszta nikt mnie nie tropi i nie lata za moim fb jak to tu ma często miejsce, a siedzimy wszystkie podobnie tak podejrzewam

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu ( kiedyś mireczkowata ) -- biedna zakompleksiona baba która nie umie pogodzić sie z tym ze nie dla każdego konkubinat jest taki super. Toksycznakobieta - która nigdy nie chciała mieć dzieci a ma ich az 6 ...bezsensu

Gość gość
Jeszcze jagoda369 ale ona ma męża alkoholika i pewnie dlatego jest taka dziwna .

dns i led ale w sumie to chyba jedna i ta sama osoba xxxxxxxx jesteś zbyt tępa żeby zauważyć ja to nie led, a led to nie ja. Ale w sumie mam to w głębokim poważaniu. Mogę być led, bo to fajna laska jest pozdro

Gość gość
led dns zawsze tak reagujesz jak ktoś ci mówi prawdę?

Gość gość
to trzeba warować 24/7 żeby na każdy post odnośnie swojej osoby w mgnieniu oka odpowiadać, led-dns jesteś je/b/nieta

Gość gość
większość pomarańczowych, anonimowo bluzgających na zalogowane. Ja lubie i zwolenniczkę i led- fajne babki.

Gość gość
to trzeba warować 24/7 żeby na każdy post odnośnie swojej osoby w mgnieniu oka odpowiadać, led-dns jesteś je/b/nieta x widać właśnie kto waruje, dlatego nigdy nie byłam i nie będę zalogowana :D

Gość gość
led weź skończ, każdy wie że to ty. Zaraz jeszcze daga przyleci:-o

jasne nie mam co robić tylko waruję na kafe i czaję, czy przypadkiem nie pojawił się jakiś fascynujący wpis nt. mojej osoby :D dla ciebie mogę i być je/bn/ięta Ja wiem, że masz nędzne życie i musisz w ten sposób odreagować bluzgając tu od rana. Wyzywaj mnie ile chcesz. Chyba wiesz gdzie to mam? :D

Gość gość
wiem w tłustej doopie:D

Gość gość
nie jestem led ani dns ani żadną z tych zalogowanych postaci nie przyjmujesz do wiadomości, że nie każdy pomarańczowy równa się nagonka na niebieskich? Aha jak nie jedziesz po zalogowanych jako gość to na pewno jesteś którąś z tych postaci hehe fajna polityka :P

Gość gość
włąsnie widać dns dokładnie jak warujesz...8;53 wpis o tobie i że niby przypoadkiem ripostujesz cytaty na twój temat? :-D to trzeba siedzieć tylko na kafe żeby czytać każdy wątek

nooo mam to w mojej meeeega wielkiej meeeegaaaa tłustej duuuuupie