Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość
led dns gdyby konkubent był z toba taki szczęśliwy to wolny czas byście spędzali razem a nie on gdzie indziej i ty gdzie indziej czyt. na kafe.Żal tylko dziecka

Gość gość
Masz kamerę u mnie w domu? Bystrzacha :)

Gość gość
chyba w melinie gdzie pchlarz jest ważniejszy od dziecka

Gość gość
Ludzie pracują, wyobraź sobie, że nie każdy idzie odwalić pańszczyznę od 9 do 17 za 2000 zł. Czy to nie do pojęcia dla ciebie?

Gość gość
hankamalinka a ty czemu tu siedzisz? to ja od pięcioletniego konkubinatu przed ślubem ale tylko cywilnym ślubem czyli taki "podludź na kafe hehe i powiem ci jeszcze mohero slub i weselisko z tańcami miałam w wielkim poście ale widzę, że na mnie nawet się nie wyładowujesz bo jestem niezalogowana i nie mozna mnie tropić hahaha a poza tym nie przyszło ci do dłowy że led literki czy chój wie kto jest na wychowawczym a jej koleś chodzi do pracy? nie wszystkie chłopy siedzą na bezrobociu jak twój żebyscie sobie mogli spędzać szczęśliwie czas ze soba w sielance a żarcie chyba z caritasu macie albo manne z nieba od waszego Boga. Zajmij się sobą i poszukaj mężowi pracy zamiast szczekać za jakimiś d****i z kafe, bo widzę, że nie odpuszczasz tak samo jak one

Gość gość
moniaszka dziwne,że wcześniej nikt nie pisał o konkubinacie.Ty sprowadziłaś rozmowę na ten temat

Gość gość
led wyjmij bekarcika z chodzika i idz z nim na spacer chociaż. Bo tumana wychowasz

Gość gość
Dzięki za radę 🖐️ Już go ubieram w folię nieprzemakalną, worek z Biedry, gogle i lecimy :)

Gość gość
led a matka konkubenta cię lubi?

Gość gość
Literki chyba śmieszna jesteś ogarnij się, bo hankamalinka 2000zł to widziała ostatnio chyba w reklamie banku skoro ktoś nie może pojąć że ludzie do pracy chodzą to najwidoczniej jej ślubny w chałupie siedzi i pierdzi w fotel jak Ferdek Kiepski i nie sądzę aby operował takimi kwotami a durna baba se wmawia, że to z miłości czas z nią spędza nierób :P

24.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość wołacie tę dagę już w którymś temacie, a na cholerę wam ona chyba się trzeba cieszyć, że jej nie ma, moze urodziła tego bękarcika i uczy się obsługi pampersów bękarcika?czy tu juz nie padlo cos o konkubinacie?

Gość gość
to ja z 10:52 jeszcze jedno mam do Literki kiedy pojmiesz, że tu się nie loguje?! ja tego nigdy nie zrobiłam i mam spokój nikt mnie nie tropi na kafe, fb, nk, pkp ani w wc :P

Gość gość
led za głupia na to jest :-o

Gość gość
bo ma pusty baniak:D

Gość gość
odezwały się mądre madonny z kafe co wyzywają i bluzgają a innym chamstwo zarzucają :P co dzisiaj jądrowego i dagi jagi nie tropicie? powrót do korzeni i impreza retro dziś widzę gnębimy led

Gość gość
led głupia krowo, zajmij się dzieciakiem a nie tylko na kafe siedzisz..pewnie gotowcami ze słoika go karmisz i do chodzika wsadzasz na cały dzień i masz czas na kafe

Gość gość
Na dodatek rodziłam przez cesarskie cięcie, daje mleko zastępcze i szczepię! :D

może ty gościu zajmij się swoim dzieciakiem, masz jakąś obsesję na punkcie led? :O

jestem ciekawa czy ta laska w realu też by była taka wyszczekana? pewnie nie :O

Gość gość
11.11 a ty gdzie teraz siedzisz jak nie na kafe? czy wy jesteście serio aż tak tępe, że myślicie jak że jak zamkniecie oczy to was nie widać? :P

Gość gość
Ta, oczy w ziemie i tyle by miała do powiedzenia. Chyba, że to ten typ, który na ulicy klnie, wyzywa i jeszcze w paszcze da.

hahha ja bym jej chętnie sprzedała kopa w dooope :D ale to by było śmieszne :D hahhha

Gość gość
p******* dns i led zaszczekały temat.. to w ramach wychowania własnego dziecka :-D

hahha dobry ten pawełek ej, led ta gościówa myśli że jest zabawna :D weź bądź naprawdę zabawna, to przynajmniej będzie się z czego pośmiać.

co cię laska w ogóle obchodzi moje dziecko? takie masz żałosne życie, że się spalasz na temat dzieciaków znienawidzonych kafeteriuszek?

Gość gość
zaszczekały temat to akurat te, które go zmieniły na temat o led i dns, konkubinatach i bękartach jak to robią w każdym temacie, to już jest ok wg ciebie?

Gość gość
powinni wam te dzieci odebrać,,pasożyty domowe:-D

Gość gość
typowa kafeterianka led pracować nie pracuje--utrzymyje ją konkubent______________ ba-do pracy się nie wybiera bo opieka nad dzieckiem jest mega absorbująca .. konkubinat ją uszczęsliwia na tyle że papierka nie potrzebuje ale już papierek potwierdzający ojcostwo jest ok___________________ każda co ma ślub to katolka, niekatolka led już dawno bekarcika ochrzciła ____________________ led jest tez bardzo ambitna -całe dnie siedzi na kafe