Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

ja mam ślub cywilny, a dziecka nie ochrzciłam :D chyba nie pasuję do waszego ulubionego ostatnio tematu

ja mam slub i cywilny i koscielny zawierane oddzielnie:) ( notabene za to tez tu kiedys bylam potepiona ) nie jestem zagorzałą katolka która linczuje wszystkich za to że ślubu nie maja. niech żyją jak chcą.

i ani sie lepsza przez to nie czuje ani gorsza...mam w******e! Śmieszy mnie podejscie tych pomarańczowych zakompleksionych katoliczek które tak plują jadem. musicie byc nieźle zakompleksione i znudzone własnym życiem ze intertesuje was życie innych :D żałosne!

Gość gość
czemu wy tak nie możecie tej led przeżyć i ciągle o niej piszecie na kazdym wątku, to z wami jest cos nie tak

Gość gość
cizia... nowy nick... już nie literki ani led? buhahahaha, wróciłaś z bekarcikiem ze spaceru? zapomniałam -ty niby wychodzisz na 3h spacer a zaraz jesteś na kafe pod innym pseudoniem

Gość gość
dns ale tobie nikt nic nie mówił na temat twojego dziecka.I takim oto sposobem widać,że led zapomniała się przelogować z dns.Spaliłaś się dziewczynko

Gość gość
led się j/e/b/ł/a i nie przelogowałą i co nadal się wypierasz,że nie jesteś dns?:D

Gość gość
buhahahah nie przelogowała się :-D

no rozczaruję cię. nie jestem ani led ani dns ani dagą. bylam wczensiej pomaranczka ale nie mogę juz tego czytać. czy wy w kazdym widzicie te laski? co one wam takiego zrobily?

Gość gość
a czy ktoś coś wspomniał o dadze? w/j/eb/a/ł/a/s się sama :-D

Gość gość
no chyba nie, bo dns jest mężatką, a led nie więc już nie dociekaj, nie trop detektywie, bo ci nie wychodzi :P

Gość gość
Leczcie się :D Nie idę do pracy? Utrzymuje mnie konkubent? Ciekawe. A o macierzyńskim nie słyszałaś? Nie każdy dostaje 60% najniższej krajowej. Nie uważam, że ślub to katolka, a nawet sama sobie wezmę ślub. Coś ci się myli koleżanko moja najlpesza. A, i bękarcik jeszcze nie ochrzczony :)

Gość gość
a byłaś u dns na ślubie,że to wiesz?ja też mogę tu napisać,że jestem duchem księżnej Diany i też uwierzysz?

Gość gość
lodzia się nie przelogowała:Dale dałaś doopy:D

24.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość dns ale tobie nikt nic nie mówił na temat twojego dziecka.I takim oto sposobem widać,że led zapomniała się przelogować z dns.Spaliłaś się dziewczynko xxx jak to nie mówił? weź się ogarnij tępa dzido, bo widzę, że masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu.

doopy to dawała twoja stara gdzieś po krzaczorach i tak oto pojawiłaś się na tym świecie, żeby nawijać wciąż o tym samym na kafe [ cześć]

Gość gość
Gdzie się nie przelogowałam? Wy macie naprawdę obsesję jak Maciarewicz :D

Gość gość
owszem, owszem o dadze jest tu co chwilę od pierwszej strony a ja już na tym forum nawet się doczytałam, że led to daga, daga to dns, daga to zwolenniczka konkubinatu :)

Gość gość
ona i honor :-D... całe dnie na kafe ... ta rura dziecko same sobie zostawia :-o

Gość gość
Samo nie same, cepko óuóuóuóuó :D

Gość gość
hahaha kafeteryjna patologia się sadzi :-Dnieroby, pasożyty bez celu w życiu :-D

Gość gość
Led poprawia ortografię:D bo się zejszczam buhahahaaaa ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:D

Gość gość
no np. ty :D

24.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość hahaha kafeteryjna patologia się sadzi smiech.gif nieroby, pasożyty bez celu w życiu smiech.gif mówisz o sobie?:)

Gość gość
kolejny temat o czymś innym jak zwykle z****** Ledem :( :(

Gość gość
czyli wracając do tematu topicu... już wiadomo o kogo chodzi. :-D

Gość gość
oczywiscie ze wiadomo bo jak szczesliwa osoba od rana do wieczora napierdziela w klawiature?zadna więc prosty z tego wniosek