Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto waszym zdaniem jest tutaj najNIEszczescliwszą osoba, a do tego sie nie przyz

Polecane posty

Gość gość
A ja tak sobie czytam, i przyznaje, że jesteście siebie warte.

Gość gość
koronny argument, pasożyta na kafe :-D

Gość gość
a ty masz coś z deklem na tle tych katoliczek i konkubinatów?

Gość gość
moniaszka w ogóle nie potrafi odpowiadać na dany temat.

Gość gość
ile razy bym nie weszła na kafe.. ciągle te same pustostany.. reszta normalna się nie loguje

ja jestem nieszczęśliwa w życiu, szczęście mi daje przebywanie na kafe, I co teraz? co zrobicie z tą wiedzą?

Gość gość
"ja jestem nieszczęśliwa w życiu, szczęście mi daje przebywanie na kafe, I co teraz? co zrobicie z tą wiedzą?" Led ale my już to wiemy.

Gość gość
Mnie tam dobrze, w przeciągu 2 tygodni przejechałam prawie 1800 km i gra gitara :)

Gość gość
tak doopą po nieheblowanej desce..wiemy wiemy

Gość gość
1800 to ty przeleciałaś tematów na kafe

nie nazywaj mnie led - piszę jako dns i jestem dns :O normalnie beton :O do tego zakutego łba nic nie trafia.

Gość gość
Z jednej i drugiej strony barykady widzę niezdrową ekscytację. Hau hau

Gość gość
led dns nie denerwuj się tak kobiecino bo jeszcze z tej złości schudniesz:D

Gość gość
Ale ja się nigdy nie wypierałam, że tu siedzę. Jestem jeszcze chwilę na macierzyńskim. Mam posprzątane i ugotowane, pranie zrobione. Przyjemność sprawia mi teraz siedzenie w sieci. Nie gram już w World of warcraft jak kiedyś, nie gram już Pokera i znudziły mi się Scrabble. Słucham muzyki, ściągam nowe albumy, oglądam koncerty, piszę na kafe. Dziecko mam przy sobie, na huśtawce, na kocyku, w krzesełku, w łóżeczku. Pisanie nie koliduje z niczym. Co was boli? Moje poglądy? To, że się loguję i nie wstydzę tego co myślę? To, że nie zmieniam zdania i nie piszę poprawnie jako ja, a nie bluzgam jako anonimowy gość? Wasze zacięcie jest dla mnie zagadką :)

Gość gość
:-D

Gość gość
dziwię się,że nie widzisz jaki szczegół zdradza cię przy przelogowywaniu.a taka podobno yntelygentna

Gość gość
już ci wszyscy wierza w dziecko które całe dnie się sobą zajmie :-o taki maluszek wymaga opieki i miłości a nie matki która się spełnia na kafe

Gość gość
ynteligentna ynaczej....

Gość gość
i co z tego,że dziecko jest przy tobie jeśli i tak nie zwracasz na niego uwagi tylko wgapiasz się w ekran telefonu lub lapka.matka jest obok ale tak jakby jej wcale nie było.żal

Gość gość
biedne dziecko

ja nie mam posprzątane, ani ugotowane, dziecko nareszcie poszło spać - ja sobie siedzę w dresiku i jestem happy :D

Gość gość
Nie widze co mnie zdradza, bo jestem na tyle butna i pewna siebie i tego co wyznaje, ze lubie pisac jako ja i nie przelogowuje się. Rozpieszczone dzieciory tak mają :)

Gość gość
sama piszesz,że jesteś na macierzyńskim ale chyba nie wiesz co to słowo oznacza.normalne kobiety na macierzyńskim wychowują dzieci i chcą się nacieszyć każdą chwilą z nimi zanim wrócą do pracy.ty natomiast na macierzyńskim postanowiłaś zrobić karierę na kafe

no właśnie ciekawe co nas zdradza niby :) podziel się z nami swoim odkryciem pomarańczowy zakuty łbie

Gość gość
a ten twój bekarcik co zawinił że matka mu nawet minimum czasu nie poświęca?tylko całe dnie na kafe... i przelogować się , zalogować się, zmienic pseudonim, przelogować się, zalogowac się i tak w kółko

Gość gość
tak to zawsze jest no tak no nie wiem juz ale czasami jest fajnie :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

taaa.. przebywanie na macierzyńskim = całkowite poświęcenie dziecku, nawet myśleć o niczym innym jak tylko o dziecku nie można :O

Gość gość
dns led postanowiła wysłać w tej samej sekundzie post z tel i lapka żeby uwiarygodnić,że to dwie różne osoby.oj lodzia aleś ty tępa:D