Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neurolog Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was była na konsultacji z dzieckiem, ew. rehabilitacji u dr Marii Wojdyło, Adrianny Wilczek albo Agaty Gruny-Ożarowskiej? Czy któraś z tych pań jest np. zwolennikiem Vojty (ta informacja jest dla mnie bardzo ważna). Za wszelkie opinie będę wdzięczna. Portale z opiniami o lekarzach już odwiedziłam.

Gość gość
dr. Adrianna Wilczek czy Wilczak jakos tak to najlepszy specjaliste i lepszego nie trafisz. Bylam z synem 100% polecam. Maria Wojdylo w sumie tez o.k ale ta 1sza ma zupełnie inne podejście i w ogole...

Gość gość
Hej, ja bylam w grudniu 2013 r. Z 2,5 mieszieczna corka u Wilczek, zalecila rehab metota Bobath i wydaje mi sie ze ta metode preferuje, lekarka wydaje sie kompetentna, chociaz jej polslowka na temat innych lekarzy, ze niby gorsi troche zniecheca, corcia ma asymetrie

Gość gość
Owszem jest to pani dr. troszkę wyniosla ale to bardzo elegancka kobieta która przede wszystkim jest znakomitym specjalista. Ona po prostu widzi dziecko i już wie co jest grane. Ja odwiedziłam wielu neurologow we Wroclawiu gdyż mojemu synowi wyszlo podejrzenie .....w usg i inni lekarze szaleli ze rehabilitacja 3 razy w tyg itd.. Poszlam do dr Wilczek i ona jako pierwsza zbadala dokładnie mojego synka i nie widziałam żeby kto kolwiek tak badal zagladala wszędzie!!!! i powiedziała ze syn wcale rehabilitacji nie potrzebuje ze jego rozwój jak na swój wiek jest ok. Jak i również porozmawiala ze mna szczerza mogłam się wyplakac wypytać i dostałam odpowiedz na kazde nurtujące mnie pytanie. Żaden lekarz podkresle żaden nie rozmawial ze mna i nie badal mojego dziecka w taki sposób jak pani dr. Wilczek

Gość gość
dodam jeszcze ze lekarz z powolania ma to cos czyli to wyczucie ten fach to wewnętrzne cos.... i moim zdaniem pani dr. to ma.