Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili w takiej sytuacji pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili , gdyby w waszej pracy pojawiła się młoda pracownica - 18 lat , i coś by was do niej przyciągało , nie wiem czy zakochanie to nie za duże słowo , zauroczylibyście się ? Wy - jako 27 letni przełożony

Gość gość
pracujesz tam autorko na stałe czy na jakiś czas określony?

Gość gość
jak ładna to bym *****ł

Gość gość
Nie o mnie tutaj chodzi :) Ja piszę ale nie w swojej sprawie , tylko w sprawie kolegi On już ma taki charakter , że nic nie zrobi , ukryje wszystko , bo nie związałby się z pracownicą Na jakiej umowie ona pracuje nie wiem , chyba umowa o pracę , ale to jest chyba raczej coś w stylu stażu , wiem że pracuje do wtorku ,a potem koniec i znowu chyba od połowy maja zaczyna do wakacji

Gość gość
no calkiem "przypadkiem" pisała tu kilka razy jakas psychiczna laska, (wiek sie zgadza), ktora pracuje gdzies na podobnje zasadzie i wmowila sobie, ze jej przelozony (wiek sie zgadza) na pewno za nia szaleje ale nic nie robi, bo niesmialy :D widze autorko, ze zmieniłas strategie ale tak jak ci wszyscy pisali w poprzednich watkach: nic nie robi, bo NIE JEST zainteresowany a ty sie ogarnij bo zachowujesz sie jak psychiczna :D