Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo zepsulam swoje zycie...juz nic nie jest do uratowania.... sr Stracona mlofosc,brak wyksztalcenia,pracy, przyjaciol. Poswiecenie sie dla Niego. I teraz samotnosc... a on szczesliwy uklada sobie zycie z inna.... Czemu ja bylam taka glupia? Jak mam sie pozbierac? I tylko zal mi mojej mamy... ktora we mnie wierzyla...a ja ja oklamalam i zdradzilam perfidnie. Jestem zlym czlowiekiem.

Gość gość
Pewnie z biedy. Zawsze trzeba liczyć na siebie i głupim hoojom nie wierzyć.

Gość gość
nie mysl tak tez kiedys chciałam umrzec , ale wszystko sie ułozyło , poczekaj tylko tobie tez sie ułozy

Gość gość
a ja jestem biedna i bardzo chora i bardzo, bardzo chcę żyć !

Gość gość
Czasami fajnie jest zaczac od zera. Tylko trzeba popatrzec na to z innej perspektywy. Ja ,kiedy bylam w Twojej sytuacji obudzilam sie pewnego ranka i pomyslalam... HALLO JESTEM WOLNA!!!!!!!!!! Zmienilam totalnie fryzure na ktora kiedys bym sie w zyciu nie odwazyla. Kupilam ciuchy, ktorych bym kiedys nie zalozyla(chociaz podobaly mi sie, ale nie mialam odwagi) Zaczelam chodzic do knajp i dyskotek. Bawilam sie !!!!

Gościu nie ma innej opcji jak dalej żyć ,wszyscy popełniamy błędy ,aniołowie to są w niebie ,głowa do góry ,dasz rade .Wiem ,wiem łatwo nie będzie ale poradzisz sobie ,pamietaj zawsze jest jakieś wyjscie a co jeszcze może spotkać jego i Ciebie tego nie wiesz.Teraz to musisz zawalczyć o siebie ,ten człowiek któremu poświęciłaś sibie nie jest wart aby po nim rozpaczać ,musisz myśleć o sobie i o mamie .Kiedyś pomagałam kobiecie po próbie samobujczej jak zostawił ją partner po około 2ch latach spotkała swoje szczęście ,wzieli ślub i jest szczęśliwa a nie miała sił aby iść do pracy straciła wszystko a dziś na nowo poukładała sobie życie i jest szczęśliwa.Wiem jak boli jak najbliższy człowiek Cie zrani ,to jednak znaczy ,że to on jest draniem.Pozdrawiam serdecznie i życze sił i powodzenia.