Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cattaleya89

Nie moge znalezc pracy, co robic???:(

Polecane posty

Gość gość
bycie utrzymanka rodzicow tez jest kiepska alternatywa, nawet z magistrem(nie mysl ze magister czyni cie lepsza )

Gość gość
skoro nie masz jeszcze skonczonych studiow , mozesz pracowac gdziekolwiek bo przeciez masz wyksz. narazie srednie, mozesz isc pracowac do szklarni, do sklepu do kiosku

Gość gość
napisalas na poczatku ze moze to byc jakakolwiek praca, wiec napisalm kiosk na sikorskiego i ani slowa dziekuje ani zadnego zainteresowania, ta pani chyba nie szuka byle czego tylko juz by chciala byc najlpeij prezesem

mam wyksztalcenie wyzsze od 3 lat. nie robilam jednolitych studiow, rodzice mnie nie utrzymuja, utrzymuje sie sama. od miesiaca nie mam pracy. zatem mam jeszcze pieniadze, ale niedlugo sie skoncza. pplytkie macie myslenie, od razu robicie z czlowieka totalne zero.

Gość gość
Zakręć się wokół Prezesa, o ile wiem wciąż jest wolny, a ma perspektywę na wzięcie folwarku Polska na 4 letnią własność.

Gość gość
Moj maz lat 45 tez nie moze znalezc pracy . 15 lat doswiadczenia w banku z funduszami i papierami wartosciowymi a pracy nie ma . Kilka mies temu jego dzial zlikwidowano , dostal kopa i nikt go nie chce dlaczego??bo za stary za malo agresywny za bardzo kulturalny??

tak, bardzo dziekuje za podpowiedz, ale przechodze tamtedy codziennie i nie zauwazylam zadnego ogloszenia, takze nie ufam.

Gość gość
otworz sobie sama cos, bo naprawde w szczecinie zdobyc prace odrazu by miec wysokie zarobki to jest naprawde trudne, ja otworzylam swoja firme i jestem zadowolona

Gość gość
Jak masz wyksztalcenie wyzsze a pisze wogole??? pisze sie W OGOLE! chcesz prace biurowa, tragedia

Pani też twierdzi, że mąż jest pasożytem, bo powinęła mu się noga i stracił prace nie ze swojej winy ? Dlaczego? - bo to jest Polska. Tutaj nikt nie liczy się ze zwykłym szarym człowiekiem

Gość gość
na kiosku jest numer telefonu, poszukuja uczciwego pracownika, wczoraj widzialam ogl. jak kupowalam bilet

Gość gość
Paniusia nie pójdzie do jakiegoś kiosku. Ona chce się miotać w B I U R Z E! To nic, że poprawną polszczyzną nie operuje. :D

Gość gość
Ale jak Ty piszesz z tym wyższym wykształceniem? "nikt Ci nie karze", "nie ma ogłoszenia, także dziękuję"- i ty chcesz pracę biurową wykonywać? Podpowiem: "nikt nie karze"- nikt nie udziela kary, "Nikt nie każe"- nikt nie nakazuje". "Także dziękuję"- również dziękuję; "Tak że dziękuję"- tak więc dziękuję. Kuj i zapamiętaj, bo wstyd mieć magistrów z brakami w wiedzy z podstawówki. Szczególnie jak będziesz miała np korespondencję handlową prowadzić, u mnie byś na starcie odpadła jako niepoważny reprezentant firmy... Z perspektywy klienta też bym taka firm olała, jakby mi list z takimi bykami wysłali...

Gość gość
No dobra. Może chociaż sprzątać umie. Autorko, władasz biegle mopem? :D

Gość gość
jasne, nie ufa mi z tym ogloszeniem bo zadego nie widziala, szok, nawet nie patrzyla i nawet jesli by widziala to by ja to nie zainteresowalo,

Gość gość
pani na poczatku napisala ze chce prace gdziekolwiek

Gość gość
drażnią mnie ludzie, którzy uważają, że praca po studiach im się należy... Teraz studia są niewiele warte, każdy może sobie studiować. Żeby być pomocą biurową to nie trzeba wyższego wykształcenia. A próbowałaś w galeriach handlowych? Jeśli się jeszcze uczysz to masz szanse się złapać, często potrzebują osób uczących się.

Gość gość
ahhaahha takze nie ufam hahaha, biurowa praca wymaga umiejetnosc***isania

Gość gość
w galeriach potrzebuja dziewczyn, CH STER do odziezy wloskiej

Gość Laura_1990
Musisz szukać osobiście, odwiedzając firmy, może spotkasz kogoś znajomego. Wysyłane CV jest kasowane lub wrzucane do kosza, nikt tego nawet nie przegląda.

Gość gość
Jestem w tej samej sytuacji, skończyłam studia, posiadam doświadczenie, ale nie mogę znaleźć pracy. Nauczyłam się jednego, w Polsce trzeba mieć znajomości aby dostać jakąkolwiek posadę... Ogłoszenia to fikcja, bo z góry te stanowiska są obsadzone.... Ludzie... przejrzyjcie na oczy... Czemu tak ubliżacie tej dziewczynie, nic wam nie zrobiła, poprosiła o pomoc, a Wy jak stado wściekłych psów rozpoczęliście atak...

Gość gość
Jak jej niby mamy pomóc? Jojczeć razem z nią?

Gość gość
czytam ze osoby tu probowaly jej pomoc, pisala ze moglaby pracowac gdziekolwiek

Gość gość
Wiesx dzisiaj liczy sie dobry fach w reku a nie magistry

Gość gość
Jak mamy jej pomóc? Jojczeć razem z nią?

Gość gość
banda nieudaczników.... fajne porady... żeby spaść na samo dno..... tragedia

Gość gość
Nie w taki sposób jak wy to robicie.

Gość gość
moj maz nie ma studiow, zarabia miesiecznie 10 tys zlotych, ja zalozylam sobie firme

Gość gość
czasem wystarczy dobre słowo, zachęcenie, a nie dręczenie i wytykanie błędów

Gość gość
autorka sama siebie broni