Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o 30 letnich facetach mieszkajacych z rodzicami

Polecane posty

Gość mieszkam z rodzicami
@a seks?jesli taki 30 letni facet jakos przygr***** sobie baba to co ma zrobic/?poprosic mamusie zeby wyszla na godzne czy 2, wybyla sie na noc? a jesli za sciana jest mamusia to czy ona zaklada mu gumkę? haha - jesli zdarza sie taka sytuacja to po prostu bierzesz kobiete do hotelu. Zreszta nigdy nawet jkabym miala lwasna lokum , nie wzial bym panny do mieszkania jesli bylaby tylko na jedna noc .

Gość gość
samiec powinien miec wlasna jaksinie do ktorej zaprasza samice a nie mieszkac z mamusia ktora gada-synku wyprac ci gacie?

Gość gość
a kasa na hotel to od mamusi? hahha

Gość gość
a seks?jesli taki 30 letni facet jakos przygr***** sobie baba to co ma zrobic/?poprosic mamusie zeby wyszla na godzne czy 2, wybyla sie na noc? a jesli za sciana jest mamusia to czy ona zaklada mu gumkę? haha XX jeszcze niedawno, za PRLu norma bylo,ze malzenstwa mieszkaly w pokoju przy rodzicach ( nie mowiac juz o nie- małzeństwach. I co - jakos sie zylo. Pamietam, chodzilimy z chlopakiem na jakies randki w krzakach, wyjezdzalo sie pod namiot, czekalo,az ktos bedzie mial chate wolna. ja ten okres bardzo fajnie wspominam, bo zawsze cos, co sie z trudem zdobywa, bardziej pociaga. Teraz pary mieszkaja przed slubem - zadnej emocji, nie ma co wspominac:)

Gość gość
bo mamusia by sie zgorszyla ze synus se babe sprowadza

Gość gość
facet meski dązy do wlasnego gniazda a nie zeby matka mu na d glowa stala i gacie prala

nic pozytywnego mi nie przychodzi do głowy, o ile nie opiekuje się schorowanymi rodzicami.

Gość gość
męskosc to charakternosc a nie chowanie sie pod spodnica mamusi

jestes monotematyczna z tymi gaciami, daj juz spokoj. Nie kazdy kto mieszka z rodzicami to nieudacznik zyciowy. i Uwierz da sie matke przekonac, i postawic granice. Chyba, ze matka nie ma mozgu.

Gość gość
prawdziwy facet to jest zaradny dązy do wlasnego lokum a nie z mmausia sie gniezdzi i gada-daj na piwo

Gość gość
jesli rodzce maja duzy dom, facet swoj pokój, czesto lazienke i osobne pietro to spokojnei, mniej to krepujace, niz z lokatorami za sciana we wspolnym wynajetym mieszkaniu. Jak juz jest zonaty i zona mieszka tam caly czas, to juz ciut gorzej, powinna byc też osobna kuchnia.

Gość gość
malo jest meskich facetow

i to jest niby dobre? Że dorosła osoba nie ma żadnych ambicji czegoś się "dorobić" - żyje z tego co dali mu rodzice, u nich na pięterku.

Gość gość
to c**y nie faceci

Gość gość
Myślę że to politycy powinni się za nich wstydzić.

Gość gość
ciekawe ile z was c**y ma własne mieszkanie, pewnie żadna, tylko liczy na faceta, a w mieszkanie wkłada tylko d**e

Gość champtar
Ps. Miałbym kobietę mieszkałbym z nią, poradzili byśmy sobie razem. jeśli ktoś liczy na samotnego 30 latka z własnym mieszkaniem to uważam że szuka frajer lub idzie na łatwiznę.

Gość gość
Ps. Miałbym kobietę mieszkałbym z nią, poradzili byśmy sobie razem. jeśli ktoś liczy na samotnego 30 latka z własnym mieszkaniem to uważam że szuka frajer lub idzie na łatwiznę.

Gość gość
mieszkanie kosztuje 300 tysięcy, kumacie to głupie c***y? nie stać mnie w tym kraju na własne mieszkanie, a gacie mimo że mieszkam z mamą piorę sobie sam

Gość gość
mor właśnie opłat a nie koszt zakupu mieszkania, BO WAS NIE STAĆ PASOŻYTY

Gość Ale macie zdanie
Przecież równie dobrze może mieszkać z rodzicami i zarabiać. Co za problem? Rodzice mojego kumpla mają dom, matka już nie potrafi sama go ogarnąć więc on mieszka z nimi. Pracuje, chodzi na randki i pomaga matce. Czy to dziwne?

szczerze - ja wolałabym wynająć niż do 30 mieszkać z rodzicami.

Gość gość
Jakas obsesja gaci. Piszę z pozycji matki - mamy wielki dom, nawet nie zawsze wiem, czy syn jest w domu, jego gaci nie ogladam, chyba,ze wisza w pralni, sam sie zywi, na randki gdzies chodzi,czy do domu wraca na noc, czy nie - jego sprawa. Owszem, czasem sobie fajnie pogadamy na rozne tematy, jak cos fajnego ugotuję, to dam - i tyle. Jak sie ozeni na pewno bedzie mieszkal osobno, bo dla mnie zadna atrakcja mieszkac z najlepszą nawet synową( i wzajemnie). Kazde z nas ma swoja robote, swoich znajomych, swoje sprawy, nie wiem skad bierzecie mamusie, ktore nie maja nic do roboty, tylko szpiegowanie synkow i pranie ich majtek.

Gość gość
a ja wolę mieszkać z rodzicami bo mają duży dom i miejsce w garażu na mój samochód

Gość gość
Sytuacja ekonomiczna nie sprzyja temu by mieszkać samotnie, zresztą nie mając kobiety u boku nie ma się takiej motywacji a jak tu widać jest to błędne koło. Z innej beczki dlaczego u nas ciągle robią dziury budżetowe tak ciężko przestawić termin ustalania budżetu na późniejszy? Bo konstytucja tak mówi? a kto ustanawia konstytucję? Trzeba chcieć rządzić a nie mówić że się nie da albo nie można albo że to wina opozycji. Przy stole winni siadać nie z otwartą butelką wódki a z otwartą głową. Ja bym ich pozwalniał za picie w miejscu pracy! Champtar.

@najmadrzejsza we wsi - gdzie Cie wcielo :) ?

Gość gość
I co za hipokryci później się dziwią, że młodzi wyjeżdżają z kraju skoro nie mają żadnych szans na własne mieszkanie w Polsce?

Gość champtar
A teraz wybaczcie idę wyciągać pranie a potem biorę się za pieczenie pizzy. Mieszkam u Matki ale Matka mieszka u siebie 800 km dalej.

Gość gość
Poważnie panowie :D nie stać was na wynajęcie / kupno własnego mieszkania? Aż tak źle z zarobkami? A jak z wykształceniem? ;) po co się każdy pcha na studia więc? mieszkacie na swoim, to przyprowadzacie i ******ie kogo i kiedy zapragniecie, proste, nawet laski z ogłoszeń sponsorowanych.