Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o 30 letnich facetach mieszkajacych z rodzicami

Polecane posty

Gość gość
loooooooserzy!

Gość gość
wstyd obzerac matki rencistki

Gość gość
dno i wodorosty

Gość AGILLA
A ja uważam,że wszystko zależy od sytuacji życiowej...Bo znam faceta,który ma prawie 30 lat,jest kawalerem i mieszka z rodzicami...tylko,że jest to odpowiedzialny,samodzielny facet,który sam na siebie zarabia mając własną firmę.Odkłada pieniądze na własne mieszkanie.Nie tłumaczy się mamusi,gdzie się wybiera a sama mamusia też nad nim nie sterczy jak wróci późno do domu bo wie że to dorosły facet....Więc nie jest to pasożyt o których tu mowa.Nie każdy facet,który mieszka z rodzicami jest taki...Tak jak napisałam-wszystko zależy od sytuacji.Co innego jak znam prawie 40-letniego faceta,który mieszka w jednym domu z rodzicami,z siostrą,która jest mężatką a sama będzie babcią,do tego ma mały pokoik a wypłata...no całkiem całkiem.....że stać go na własne utrzymanie-no to tu by się można było zastanowić nad synusiem mamusi...meczyć sie w pokoiku??? Każdy patrzy na to jak chce....Sama mam synka-choć jest jeszcze mały to kto wie jak mu się ułoży?Choć uczę go już samodzielności (ma 6 lat) i obowiązkach to nigdy nie wiemy jak sie życie potoczy-przekonałam się o tym że los niestety bardzo krzyżuje plany.......Trzeba ostrożnei oceniać innych...Pozdrawiam!!!

Gość gość
No hejka,kochanienkie. Właśnie rozciągam POślady i dyskretnie przysuwam je wam pod monitor. A wy pijcie z tego źrodła rozkoszy...pijcie ile się da....wiem,że tego pragniecie i to bardzo.:classic_cool:

Gość gość
A czego my to niby kochanieńki pragniemy???co???? masz jakieś dziwne wyobrażenia....ale przysuwaj sobie te poslady pod monitor jak masz takie pragnienia...ale co nas to...a pić bedziemy co innego...ha

Gość gość
matki rencistki obzerac i dawac im swe obsrane gacie do prania -wstyd

to zależy czy taki facet ma pracę i wie, że dom/mieszkanie będzie jego czy nie. jeśli w wieku 30 lat nie umie znaleźć sobie pracy, ani zrobić prania czy obiadu innego niż makaron z ketchupem to wiadomo, że jest to człowiek niezaradny życiowo. jak mu się poszczęści znajdzie kobietę, która będzie pracowała i stać ją będzie na mieszkanie a wtedy może się wyprowadzi. choć zwykle takie kobiety nie mają czasu ani ochoty prać i sprzątać po kimś, gdy wrócą z pracy. więc podejrzewam, że takie związki (lub raczej układy) dosyć szybko się kończą- jak w wypadku brata mojej znajomej, który ma duże zadatki na utrzymanka.

Gość fdsfdsdfs
to nie kwestia niezaradnosci , a wygody .. Gdy tacy faceci na przyklad byliby zmuszeni do tego by nauczyc sie gotowac ( na przyklad poznaliby dziewczyne ) to pewnie by się nauczyli ..wielu rzeczy Jak się jest samemu czlowiek nie czuje presji

Gość gość
prawdziwy facet dązy do wybycia sie od starych a nie zeby matka rencistka prala mu zasarane zaspermione gacie jak on jest dorosly

Gość fdsfdsdfs
pralka pierze gacie , Kto w dzisiejszych czasach ręcznie pierze ?

Gość gość
na wsi pierze sie w balii na tarze lub w rzece -kijankami

Gość gość
a wiekszosc facetow jest spasiona i ma wielkie z****** gacie

Gość gość
gdzie ci prawdziwi faceci