Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gorączka 4 dzień pilne

Polecane posty

Gość berbelucha
Cześć miałam podobną sytuacją,tylko że córka gorączkowała w nocy (38 st),w dzien był spokój trochę kaszlała w nocy, rano bolało ja gardło,miała lekki katar.przez 2 tyg co 2 dni chodziłam z nia po lekarzach.W końcu poczytałam o pasożytach.Postanowiłam ze prywatnie zrobie córce badanie kału.Pierwsze badanie wyszło ok po 2 dniach znowu zrobiłam badanie też nic nie wykryło ale przy 3 badaniu które zrobiłam po 5 dniach wyszło że córka ma gliste ludzką.Z wynikiem poszłam do lekarza przepisał wermox po który wszystkie gorączki,bóle gardła..mineły.

Nie pisałam że prześwietlenia są niezdrowe, po prostu nie ma co wykonywać bez wskazań. Zresztą, bez skierowania od lekarza nawet prywatnie wykonać się nie da. Idz jutro do drugiego lekarza jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości

Gość gość
Wiem, że się nie da. Co do szkodliwości to słyszałam różne opinie, m.in. pneumolog przestrzegał mnie przed ich robieniem. Co lekarz to opinia, a człowiek jest tylko człowiekiem i nawet dokładając maksimum staranności może się pomylić. Dlatego ja wolę iść do innego lekarza i sprawdzić, choć bardzo szanuję pediatrę mojego dziecka.

Gość gość
Jeśli jesteś niepewna, to idz do innego lekarza. Jeśli chodzi o katarek, to wypróbuj physiomer dla dzieci. Jest bezpieczy, bo to woda morska a oczyszcza nosek i do tego ma jakiś tam minerały dobre dla maluchów :) My stosujemy bo działa.