Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawka dla 2 latki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam pytanie do mam. Otóż za ok 2 miesiące wybieramy się z narzeczonym do naszej rodzinnej miejscowości. Narzeczony 2 lata temu został wujkiem. Przepadamy za mała ale z racji tego, że rzadko tam bywamy nie mamy za wiele możliwości z nią przebywać. Sami nie mamy dzieci i nie bardzo orientujemy się co by można było takiemu maluchowi kupić ? Dodam, że z racji tego, iż mała ma urodziny w styczniu nie bywamy na nich dlatego chcielibyśmy kupić jakiś drobiazg do 60 zł. Doradźcie co to może być. Mała posiada już wózek i lalkę, kuchenkę, itp. My myśleliśmy o czym edukacyjnym, czymś co pomoże się jej rozwijać.

Gość gość
polecam pieczatki :-) zarowno moje dziecko jak i dzieci z rodziny przepadaly za pieczatkami w tym wieku :-)

Gość jugo
są fajne drewniane puzzle, układanki, klocki. z innych rzeczy, to może duży kartonowy domek, do którego dziecko może wejść i które samo może pomalować? do tego kredki lub flamastry - często są już w zestawach. dobre kredki też zawsze się przydadzą. książka z wierszykami - Tuwim, Brzechwa? płyta z piosenkami dla dzieci?

Gość gość
potwierdzam, pieczatki, farby do malaowania palcami, albo akwarelki i koloroe kartki, ksiazeczki z naklejkami - naklekji- HIT. pieknie ilustrowane basnie

Gość jugo
a, zapomniałam jeszcze o jednym: ciastolina. są najróżniejsze zestawy więc w tej cenie spokojnie coś dostaniecie