Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotiKoti

do kobiet, ktore mysla o zwiazkach z turkami: NIE BADZCIE GLUPIE

Polecane posty

Gość KotiKoti

mieszkam i pracuje w Niemczech.Turek, z ktorym pracuje dzisiaj stwierdzil, ze nie widzi roznic miedzy europejskimi kobietami i zawodowymi prostytutkami. Wszystkie jestesmy d******** Byl on w wielu zwiazkach, ale nigdy te zwiazki nie byly brane na powaznie z jego strony. Jego kobiety chcialy normalnego zwiazku, a on chcial tylko bzykac. Dobra kobieta to muzulmanka, ktora slucha meza. Ma zone(Niemke) mlodsza o 10 lat, ktora dla niego przeszla na islam. Wspolczuje tej dziewczynie. Ten Turek urodzil sie w Niemczech i skonczyl studia. Nie jest jakims ciapatym, ktory ledwo sepleni po niemiecku i pochodzi z tureckiej prowincji. Zanim, ktoras wejdzie w zwiazek z Turkiem, radze sie zastanowic. Wyjatki sie zdarzaja, ale nie zawsze...

Gość gość
up

Gość gość
Moja kolezanka tez byla z Turkıem nawet wozıl ja tam zeby poznala jego rodzıne do tej pory sıe po nım leczy jak tam jezdzıla nıby wszystko spoko rodzınka ja zaakceptowala bylo cudnıe ona oczywıscıe juz zadowolona z pıerscıonkıem na palcu latala bo przecıez to mılosc jej zycıa...poznıej okazalo sıe ze odzıwo ta rodzınka wcale jej nıe lubıla ı po kryjaku szukalı mu w Turcjı ZONY!!!!! No ı banka prysla zmarnowal jej 5 lat zycıa teraz ma zachustowana muslımke ı tak najwyraznıej mu lepıej przy czym swınıa Jeden zwınal sıe z Polskı z dina na dzıen zostawıajac ja z sterta rachunkow ı kredytem nawet do polowy nıe splaconym na konkretna sume mınelo juz 2 lata a ona ma wcıaz depresje ı na samo wspomnıenıe o nım zalewa sıe lzamı a ten d**ek zyje sobıe w najlepsze tam gdzıe mu dobrze